Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, pozdravjene, kadar ne grešite, ste prav pridne! Pa saj to že veste! Zadnjič sem pozabila pohvaliti Darkod, ki poleg drugega kroga zraven še pridno teče in vadi na orbiju. Le tako naprej, ostalim lenobam si lahko svetel zgled. Naj povem, da sem orbija danes tudi sama gonila pol ure, bolj počasi, ker ne upam preveč, ampak je treba pravi čas ukrepati, da mi nosečnost ne bo prinesla preveč novih kg. Tuna, glede srečanja. Tudi jaz ne poznam lokalov v Celju, bi pa bila za kakšno večerjo v stilu ločevanja, a tokrat ne v kitajski restavraciji ampak v kaki drugi, lahko čisto navadni, ali pa tudi če se dobimo samo za čvek. Če bi se dobile na večerji, bi nas najbrž prišlo več, tudi iz drugih koncev Slovenije. Fino bi bilo, če bi imeli bogat solatni bar, tako da bi vsaka našla kaj zase, četudi ne bi bilo ravno prave glavne jedi na razpolago. Najbolje, da se javi ena, da to organizira (razen če nas boš še enkrat ti zbobnala skupaj), pa da določimo datum in začnemo zbirati prijave. Meni načeloma ustreza prvi teden v oktobru, še bolj pa zadnji v septembru. Marina (ki je na forumu zadnje časa ne zasledim), mislim, da že 24.9. odhaja na jadranje, tako da bi se morale dobiti prej, ali bomo pač brez nje. Vem pa, da si je - vsaj čveka - zelo želela. Punce, ostanite v cvetju, Rožica, tudi ti... Držim pesti za tvoj nov začetek. Encijan
Pozdravljene! Ce sem jaz zjutraj lacna vzamem velik kozarec vode in lepo banano in oboje skupa z malimi grizljaji kombiniram!N apolni zelodec!! Za zvecer pa velika skodelica toplega caja-pase super! Danes imam skrob in bom sojine polpete iz kosmicev in krompirja ter solato iz rdece pese. Bila sem v trgovini in kupila za naslednji skrob dan jesprenj.V Rini je recept za jesprenj z zelenjavo ali v solati.Bomo probali!! BODITE FAJN KLJUB BOLJ KILAVEM VREMENU!!! delux
Hvala Encijan, za enkrat sem pridna. Moram priznat, da sem privlekla na dan svoj stari prehranjevalni dnevnik in me je pošteno streznil pogled nanj. Ugotovila sem, da veliko več jem, tako da se trudim vpeljat red, zato sem kupila nov zvezek in že začela beležit obroke, tako da malice odpadejo. Sploh zdaj, ko imamo veliko sliv sem jih mimogrede basala v usta, čisto nekontrolirano. Sam bog ve koliko sem jih tako nevede pojela. Včeraj pa sem si jih nasula v posodico se vsedala in si privoščila malico. Imam nov kozarec za vodo tako, da se je "nalivanje" ponovno začelo. Nalivanje pravim zato, ker sem se kar odvadila pitja, zato me vedno čaka poln kozarec vede, da ga izpraznim, ko grem mimo. Za enkrat mi gre, tudi malo lakote sem že občutila danes zjutraj. Zelo pa pogrešam ta naš čvek tu na forumu, kjer je vedno bolj "mrtvo". Glede jabolk, pa jih je moja mami enkrat naredila po receptu iz rine, vendar moram priznati, da se meni niso zdele najbolj dietne. Bile so zelo sladke. Sem pa tudi jaz včeraj pogrešala nekaj toplega, vendar sem vzdržala. JEEEEeee.............. Danes kuham govejo juho. Tako da bom jedla kuhano govedino in solato. Lep dan
Pozdravljene! že dolgo vas berem, oglašam pa se vam prvič. V tem mesecu sem ponovno začela prvi krog ločevalne diete, teoretično zadeve precej obvladam, v praksi pa se mi velikokrat kaj zatakne. Zato se že veliko let vrtim v začaranem krogu, kile dol - kile gor. In vsako leto sem bolj nesrečna ker nisem karakter. Shujšala sem že po 12 kil ali več in si vse in še več dobila nazaj. Upam, da se mi je sedaj naredil tisti potrebni klik - da Jemo zato, da živimo in ne da živimo zato, da jemo. Ta forum je velika vzpodbuda, vsem, ki jim uspeva čestitam, ostalim pa želim, da nam bo skupaj uspelo. Lep pozdrav! Sabrina
Hojla! No,no,saj gre.Saj počasi nam bo prišlo,da tako ne gre več in da bo treba nekaj neredit zase.Pa le glejte punce da bo tale red pri prehranjevanju dolgoročni plan,da mi ne boste spet čez par mesecev jamrale,kako ste se spet zredile. Masenka,sej te bo tale lakota minila,to je bolj tako,ko rečemo,da so oči lačne. Jaz sem bila včeraj cel popoldan v šoli na roditeljskem,še pomislila nisem na hrano.Ko pa sem doma,se mi pa kar sline cedijo,ker vem,da je v hladilniku zmeraj kaj dobrega za pregriznit. Hladilnik bi najrajši zabrisala skozi okno,ampak na žalost nisem sama v bajti,tako da moram trpeti ob dobrotah,ki jih moram imeti v hladilniku za druge družinske člane. Encijan,bom ušpoštevala tvoje besede in mal zmigala svojo leno rit. Ha,tole bi bil lahko slogan 3md-jevcev: RAZMIGAJTE RIT,NE PA UST,PAZITE KAJ SE VAM V ŽELODEC SPUST! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Sabrina pozdravljena! No,nekaj podobnega se dogaja tudi meni,kile dol,kile gor,dnevi in leta tečejo,volje pa je vedno manj. Ti se nam kar pridruži,tukaj je nam prav lušno in drug drugega podpiramo,mal pojamramo,mal smo potem kregani.Ja,super nam je. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hvala za spodbude Delux in Marjetka Cvetka! Saj je res, da so lačne oči, v službi lahko zdržimi, da je ne jem celo dopoldne, popoldne doma pa je križ Moji suhci lahko jejo, zato mora biti hladilnik poln. Kljub temu se trudim, da je v njem čim več manj kaloričnih zadev. Banana in voda se strinjam, saj sem tudi jaz tako začela dan, čaj zvečer se strinjam tudi pomaga... Izgleda, da je moje telo postalo lačno še le drugi teden diete, ko je ugotovilo, da je pomanjkanje na sporedu. Ja res grozno, a ne kaj vse pojemo, ko ne pazimo Šele zdaj vidimo, koliko je bilo zares vsega preveč. Prijeten vikend vsem. Maša
Encijan! Iskrene čestitke za bitjece, ki raste v tebi. Bodi vesela in srečna ob pričakovanju novega člana. Glede tega, kar si napisala, da tudi jaz čakam na klik...... imaš prav. Začela sem že z drugim krogom ločevenja, vzdržala sem skoraj mesec dni in nekaj časa mislila, da še ločujem, pa me je zaneslo in sem ugotovila, da sem pristala na vzdrževanju.Kg ne gredo dol, vendar se kljub temu počutim odlično. Res pa je, da veliko hodim v naravo, za kar je zaslužen naš kosmati domači prijatelj. Ko bo pa prišel spet pravi čas..."klik"... pa začnemo. Upam, da ne bo trajalo do novega leta in bom šele takrat se zavedla, da je potrebno spet nekaj storiti. Vsem želim uspešno hujšanje in ne obupati, kljub kakšnim napakam med dieto. Če pa se slučajno zgodi "kiks", pa veselo naprej , kot da ni bilo nič! Delux, kako pa kaj tvoj herpes. Poglej na zasebno pošto, sem ti nekaj napisala o tem. Bodite pridne!!! marja
Hojla, en lep lep pozdrav vsem. Dolgo se nisem oglasila. Včeraj sem se vrnila z dopusta -mojga morčka. Prikola pospravljena dokončno za to poletje, pospravljena in ljubko zapakirana, kot en paketek. Na hitro sem preletela ta naš forum, vse ne morem, je preveč.Obljubim, da bom pa zdaj vskodnevni gost foruma. Najprej najlepše čestitke ENCIJAN,veselim se s teboj, jaz sem vesela vsakeka novega otročička, držim pesti in sem z mislijo z vama. Potem naj povem, da sem ena sama katastrofa, ma z lepimi upi sem odšla na morje, kako bom pridna, kako bom veliko plavala, pa se v vseh teh letih izgleda nisem še nič naučila in bom pač večni učenec in to slab.Moja trma, moja volja -vse čista nula. Dobro, da je med nami MERJETKA CVETKA in vse ostale, ki mi v tem forumu še edino dajete nekaj upanja, da čisto ne "scagam". No, tudi to sem ugotovila, da ste 4.9. začele z novim krogom in takoj izračunala,. da se vam jutri 16.9. pridružim, tako da se nam bodo dnevi ujemali in bomo govorili o istih prehran.dnevih- B P OH S. Pridobila sem gor 7 kg, oooo najprej je teža lepo stala, potem pa katastrofa.Namesto, da bi bila zdaj pod 100 kg, je pa 112, ja ja sem pa seveda čisto pozabila na moj način prehranjevanja. Ste mi pa edino upanje, lepo prosim spodbujajte me, pomagajte mi, da bom dovolj vstrajna. JUTRI ZAČNEM NOV KROG - TO HOČEM IN BOM !!!!!!!!! Lep pozdrav vsem - držite pasti, bodi z mano. teta Fani 58
SUPER MARJA--samo mi se povej,kako pridem na zasebno posto????? delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti