Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Darkad BRAVO!!!! Zelo sem vesela, ko berem, da vam uspeva. Ja Jankica, ne pustim se preveč zapeljat pri hrani, le včasih na praznovanjih ni prave hrane. Zadnjič je bilo naprimer samo meso in torta, tako, da sem pojedla malo mesa, torte pa nisem jedla, ker jih ne maram. Imam rajši kakšen zavitek ali kremšnito. Ne da se mi razlagat vsakemu posebej, da sem na dieti, sploh tistim, ki jih ne poznam. Saj danes sem pridna, pa jutri bom tudi, vse do sobote, ko je spet fešta. Saj drugače mi kar uspeva. Želim vam veliko volje in uspeha pri hujšanju. LP! fakin712
Hojla, kako ste kaj danes? Včeraj sem se tako hvalila z mojo jutranjo rekreacijo, danes je pa deževalo kot za stavo tako, da je jutranji sprehod - tek odpadel. Pa jutri. Kosilo: pečen krompir v pečici, začimbe (sol. poper, šetraj) in veliko mešane solate. Za večerjo: malo krompirjeve solate. Bolj tiho je danes tu gori, najbrž se vse pripravljate na ponedeljkov štart!? Hvala za pohvale!! Lepo se imejte in veliko uspeha! LP darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 30. avg 2006 12:21:54
danes smo kuhali krompirjevo juho z zelenjavo in kos kruha,za vecerjo pa malo pecenega krompirja Vceraj sem si za vecerjo zagrela veliko skodelico mleka 0,5 in sem spala kot dojencek! Ce imam pa kaj rada pa je to mleko in jogurti-in ce kaj pogresam ob nebeljakovinskih dnevih je to -to11 sE EN DAN PA SOLA!!! Sem namrec v pedagoskem poklicu in je to za mene pravi konec pocitnic,ceprav so bile ze priprave,konferenca... Mogoce bo dieta bolje funkcionirala,ko bom potrsila vec energije(ubogi otroci ha,ha)!!!Torej nizki start! LEP POZDRAV! delux
Pozdravljene! Kar nekaj časa se nisem oglasila, ker sem imela pokvarjen računalnik. Z mano je vse po starem. Nič se nisem zredila, shujšala pa tudi nisem. Brala sem, da vas bo kar nekaj pričelo z dieto 4. septembra. Pridružila se vam bom tudi jaz. Upam, da mi bo končno uspelo priti pod 70 kg. To si že dolgo želim. Korenzu, vesela sem, da si spet z nami! moki
Darkad, ja, se pripravljamo.... Mene je obiskala teta s Krvavca in jem za dve Še danes so naši otroci brezskrbni - no, nekatere že malo zvija, jutri pa ŠOLA. Ne morem verjet, da je že leto naokoli (lani sem z dieto štartala 1.9.). Delux, to te bodo gledali in občudovali, verjetno se ti na postavi že kaj pozna. Moki, saj to je v redu, da se nisi nič zredila, zgubila pa si že prej veliko. Torej bomo skupaj! jankica
Bila sem na popoldanskem sprehodu!Cudovito vreme! sONCE ,MALO VETERCKA,...odlicno Malo smo se poklepetale s hcerko o soli in nacrtih za to leto in postale zaspane od toplega sonca.Danes sem si privoscila bio kruhek in peceno zelenjavo. Ni mi do tortice tako da za vecerjo verjetno ne bo sladko ampak kar kos kruha z Becelom. Zelim vam se lep preostanek dneva in lep vecer! delux
Dober večer! Še moje poročilo: lep popoldan na zraku, za kosilo zeljne krpice in solata, za večerjo dve breskvi. Zjutraj sem šla na sprehod in - takole na pamet - pretekla kakšna dva kilometra. Si ne merim ampak rečem: do četrte hruške (slučajno jih je ob poti polno). Je bilo pa kar mrzlo. Kupiti si moram lučko za na glavo, ker bo zjutraj vedno dlje tema. Ali se mi bo katera pridružila? Helena, kje si?!! Moki - lepo, da si spet med nami. Drage moje, prijeten večer in na branje jutri! LP darkad
Pozdravljene! Kot sem že napisala, so mi vajeti ušle iz rok. Zdaj sem se odločila takole: ker imamo še do ponedeljka dve praznovanji, začnem( ponovno) dieto s 4. 9. Tokrat pa brez pardona do konca, pa naj je še takšno praznovanje. Imam že vsega dovolj, zato sem trdno odločena, da ne grem na nobeno praznovanje več, če pa bom šla,bom pojedla kakšen sadež, če bo na voljo, če pa ne, bom pila pa samo vodo. Uh, sem se izkašljala. Torej ponedeljek je dan D. Veliko volje pri hujšanju vam želim. LP! fakin712
Pozdravljene! Končno se je tudi meni uspelo prijaviti na forum. Brala sem vas dokaj redno, a nisem se mogla prijaviti in pisati. še vedno poskušam ločevati in obdržati težo. Na srečo mi uspeva. Z rekreacijo pa moram malo počakati, ker sem si na morju zadnji dan zvila gleženj, katerega sem si na podoben način poškodovala pred 4 leti. Tokrat ni tako hudo kot takrat. Sem pa pazljiva pri hoji, ker nisem šla k zdravniku, a si povijem gleženj. Rožica, pred dvema tednoma si pisala, da imaš zdaj, ko vzdržuje popoldansko malico, sicer si zvečer oziroma ponoči lačna. Tudi jaz ugotavljam, da mi manjka med kosilom in večerjo en lahek obrok. Zadnje čase se je tudi mene lotila neustavljiva lakota sredi noči. Zanima pa me, kaj ješ, ko imaš popoldansko malico? Hojla Smile, še malo pa bo oktober in joga. A prideš? Jaz sem za, in moja kolegica tudi. moram zakjljučit, ker sina peljem v kino. Se še beremo. Upam, da ne bom imela več težav v vpisom na forum. Lepo se imejte! LANES
Prvi solski dan je za nami! Sla sem se na pregled k okulistu in bila kregana ker ne nosim ocal !! No pa imam se dodaten strosek! Okvirji in ostalo presneto dosti nanese. Danes sem sadna in sem za kosilo pojedla super solato z pecenimi buckami!Odlicna stvar!! Darkad ,kaj pa ti -na OH -dve breskvi za vecerjo??Zato pa -7 v enem mesecu-jaz pa kruhek pa se malo masla... Odlicno se drzis!! lep pozdrav delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti