Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hura Encijan, zelo lepa novica - čestitke tebi in možu. Želim ti lepo in zdravo nosečnost, polno nežnosti in nepozabnih trenutkov, ko si samo ti in tvoj otročiček, ki brca v tebi. Ne pozabi nas in nam pošlji kakšno sporočilo in še mogoče kakšen recept s slikico. Lep dan ti želim, SMILE28
Hojla! Aja,a pogrešate me že! Saj sem mislila na vse vas,da vam povem nekaj vzpodbudnih besed,kajti zdi se mi,da boste vse po vrsti rabile veliko veliko vzpodbude. Najprej pa seveda čestitke Encijan!Čudovita novica!Držim pesti,da se bo za vas vse dobro izteklo. Tako torej punce,danes je vas kar nekaj zopet začelo z ločevalno.Ja,ja,grehi se hitro poznajo! Saj,kaj naj rečem,vzemte se v roke punce in se potrudite te tri mesece.Saj tri mesece hitro mine,potem bo pa kmalu Novo leto.Predstavljajte si šok,ko se boste na novoletni zabavi prikazale v novi zapeljivi podobi.Ohoho,kaj ni to lepa slika!Potrudite se,da ne bo to samo slika v vaši glavi,ampak resničnost.Nekaj,kar se bo zares zgodilo.Kolikor vas poznam,vem da si to lahko uresničite,samo malce volje je potrebno in pa čimvečkrat morate pogledati sem gor. Vem,da ste na začetku vse zagnane,potem pa počasi morala pada,ampak,pomislite,kako bo potem lepo,ko po stopnicah ne boste več pihale kot lokomotiva in ne bo več tistih zoprnih obročev okoli pasu.Kako bo super,ko boste po svetu hodile vse lahkotne in ponosne na to,da vam je uspelo. Seveda bodo prišli krizni dnevi in bo hotelo v usta poromati marsikaj prepovedanega,ampak pomislite,če je tisti grizljajček vreden,da vam uniči ves trud.Ko boste vse slinave brskale po hladilniku in iskale tolažbo v obliki hrane,pomislite na vse tiste punce,ki jim je že uspelo in se še vedno trudijo. Punce,usodo držite v svojih rokah,samo od vas je odvisno,ali vam bo uspelo,vsi ostali pa smo tukaj zato,da vas podpiramo in držimo pesti,da vam uspe veliki met. Punce,le pogumno naprej! Za vse tiste,ki pa se še ne morejo odločiti,pa bi rade:Dejte no ga nehat srat,pa se že enkrat vzemte v roke,da ne bomo več poslušali vašega jamranja.Tukaj gor je jamranje prepovedano,zatorej se hoitro vzamte v roke al pa bodite tiho in se smilte sam sebi!VELJA!!!!!!!!!!!! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Cestitam tudi jaz! Tako,zdaj pa se jamrat neeeeee smeeeeem???!!! Huda bo-meni pa tako pase ,ce lahko malo pojamram!!! Sem mislila,da to lahko,ker mi je oitem res lazje,pa se kaksna se najde,ki me razume!!! Torej bom probala bolj poredko!! OK-marjetka-cvetka?(tako lepo ime,pa tako stroga!!) Bodite fajn!!! delux
Hojla! Ej,Delux,pa ne to vzet tako zares,saj nam lahko potožiš,če te kaj muči,saj smo vendar zato tukaj,da drug drugemu pomagamo. Veš,tisto je bilo namenjeno tistim,ki se še odločajo za dieto,pa čeprav so pridobile že celih sedem kil(halo,a ne vidite,da že rdeča utripa,hitro v akcijo),pa sej je še vredu,ko so pa še dvojne hlače prav,pa še dopust je vmes,pa še kaj.Sami izgovori. Uf,kot bi opisovala sebe! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Čestitke Encijan - tebi in možu! Kako lepa novica; veliko zdravja in vse naj, naj, ... Pa seveda oglasi se kaj, ko boš utegnila!! Moj dan danes (OH) - testenine brez dodatkov in solata, zdajle (malo pozno, saj vem) pa sladoled in košček čokolade. Pila pa nisem dovolj, ni bilo priložnosti. Ko sem prišla domov sem si privoščila pol litra ingverjevega napitka - čeprav malce peče, ga imam zelo rada, vedno me odžeja . Vsem, ki ste se danes pridružile obilo uspeha, volje in vztrajnosti. Skupaj nam bo lažje!! Lep večer in LP darkad
SREČKA - NOSEČKA - Encijan hvala. Čestitke tudi od mene. Evo včeraj sem imela razgovor in sem se odločila da zaenkrat še ne grem v LJ. Premalo plačajo in bi hodila v službo za isti denar kot sedaj ko imam do službe 3 km. Hvala lepa sem rekla, saj se bo še kakšna bolj ugodna šansa pokazala, vsaj upam. Lep dan tuna
Živjo . Tudi jaz sem začela včeraj z hujšanjem in upam da mi bo uspelo priti do konca brez prevelikih grehov. Zanima me, če lahko jem paradižnikovo solato na beljakovinski in škrobni dan? Zelo obužujem paradižnik in do sedaj sem vsaki dan jedla za solato paradižnik. Imejte se lepo in toplo. lp metoda
Halo,punce!! Danes je tako vroooce Kuhali smo jabolcno cezano in dodali malo rozin!To je tako dobro!!Sicer sem ga polomila ,ker se jedla se toplo,ampak bo ze. Kaj se tice paradiznikove solate-Metoda-jaz mislim,da lahko jes vsaki dan. Mpgoce ti bo katera z vec izkusnjami povedala drugace,ampak jaz ga imam tudi zelo rada in ga veckrat pojem na vitaminski dan.Malo posolim in je super-seveda ne prevec bucnega olja!!! Zdaj grem v sluzbo k mojim otrockom-se pisemo se zvecer! Lep dan se naprej!!! delux
Hojla! Metoda,paradižnik seveda lahko ješ vse dni,ravno tako papriko,kumare,solato,cvetačo,brokoli,bučke,korenje..... V bistvu lahko vsak dan ješ vso zelenjavo,ki ne zraste v strokih. Fižol,grah,čičerika,leča,cela koruzna zrna pa se jedo samo na škrobni dan. Metoda,seveda ti bo uspelo priti do konca.Kakšen grehec bo že tu pa tam,ampak zaradi njih se ne bomo preveč sekirali,kajne. Ampak veemo premislite,preden kakšen takšen grehec zaide v vaša usta,ali je to zares potrebno,ali se temu grizljajčku lahko odrečem. Če si tega res zelo želite,pač poskusite malo tega grehca,potem pa si recite:Ok,zdaj sem poskusil,moje lačne oči so potolažene,dost je,grem na en sprehod. Pač čimbolj sami sebe prepričujte,da to zmorete,da se lahko odrečete tej ali oni hrani,da ste tapravi karakter. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
DOBRO JUTRO! KJE STE? Vas je dieta utrudila?Menda ja ne!? Dane smo na beljakovinah! Nimam se prave ideje kaj bi za kosilo,ampak je veliko moznosti-samo v trgovino moram pa bom dobila idejo!! Jajca in meso ne smem skupaj,ne?Hudo zeljo imam po jajcih-jih ze celo vecnost nisem jedla Ce ima katera kaksno idejo-kar pisite ,prosim!!! Torej-se se beremo lep dan delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti