Hojla!
Aja,a pogrešate me že!
Saj sem mislila na vse vas,da vam povem nekaj vzpodbudnih besed,kajti zdi se mi,da boste vse po vrsti rabile veliko veliko vzpodbude.
Najprej pa seveda čestitke Encijan!Čudovita novica!Držim pesti,da se bo za vas vse dobro izteklo.

Tako torej punce,danes je vas kar nekaj zopet začelo z ločevalno.Ja,ja,grehi se hitro poznajo!
Saj,kaj naj rečem,vzemte se v roke punce in se potrudite te tri mesece.Saj tri mesece hitro mine,potem bo pa kmalu Novo leto.Predstavljajte si šok,ko se boste na novoletni zabavi prikazale v novi zapeljivi podobi.Ohoho,kaj ni to lepa slika!Potrudite se,da ne bo to samo slika v vaši glavi,ampak resničnost.Nekaj,kar se bo zares zgodilo.Kolikor vas poznam,vem da si to lahko uresničite,samo malce volje je potrebno in pa čimvečkrat morate pogledati sem gor.
Vem,da ste na začetku vse zagnane,potem pa počasi morala pada,ampak,pomislite,kako bo potem lepo,ko po stopnicah ne boste več pihale kot lokomotiva in ne bo več tistih zoprnih obročev okoli pasu.Kako bo super,ko boste po svetu hodile vse lahkotne in ponosne na to,da vam je uspelo.
Seveda bodo prišli krizni dnevi in bo hotelo v usta poromati marsikaj prepovedanega,ampak pomislite,če je tisti grizljajček vreden,da vam uniči ves trud.Ko boste vse slinave brskale po hladilniku in iskale tolažbo v obliki hrane,pomislite na vse tiste punce,ki jim je že uspelo in se še vedno trudijo.
Punce,usodo držite v svojih rokah,samo od vas je odvisno,ali vam bo uspelo,vsi ostali pa smo tukaj zato,da vas podpiramo in držimo pesti,da vam uspe veliki met.
Punce,le pogumno naprej!
Za vse tiste,ki pa se še ne morejo odločiti,pa bi rade:Dejte no ga nehat srat,pa se že enkrat vzemte v roke,da ne bomo več poslušali vašega jamranja.Tukaj gor je jamranje prepovedano,zatorej se hoitro vzamte v roke al pa bodite tiho in se smilte sam sebi!VELJA!!!!!!!!!!!!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!