Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Lep pozdrav! Delux hvala! A veš, da sem dobila takšno voljo po tisti moji krizi. Sladkarij se mi v bistvu sploh ne "lušta", (breskve imamo še domače, so zelo sladke) še tisto obvezno čokolado večkrat kar pozabim. Po izkušnjah iz prvega kroga bo v tem drugem mesecu manj minusa. Pri meni je velik napredek že redna prehrana, zato pa tudi hujšam. Še eno leto nazaj je bila zgodba čisto drugačna. ("nič" nisem jedla, pa kar redila sem se). Saj gre tudi tebi zelo v redu, pa tudi vztrajna si (pomaga tale forum, a ne?). Pa če te še kdo pohvali... V ponedeljek bo na forumu že bolj živahno! Korenzu, kako pa je kaj s tabo? Vse pod kontrolo? Meni precej pomaga jutranji tek - hoja. Danes je bilo tako lepo, da sem prišla domov polna energije za cel dan!! Tudi mene še čaka okulist in prepričana sem, da tudi očala:( Za vikend gremo na Primorsko zato vam želim vsem skupaj lep, sončen in nasmejan konec tedna! LP darkad
Živjo! Vidim da ste kar pridne. Vse ostale pa se pripravljamo na nizek štart. Jaz sem se odločila, da bom nekaj ukrenila, ko se vrnem z dopusta. Tako da ne bom štartala z vami v ponedeljek. Vsekakor moram na dieto, ker sem danes doživela pravi šok. Nabrala sem kar 7 kg. Lanes pozdravljena. glede malice pa kot sem napisala. Nisem je imela vsak dan, ampak le če sem čutila potrebo,... Pojedla pa sem navadno kakšen sadež, nekaj kosov suhega sadja, opazila sem da mi zelo pomagajo suhe marelice sploh če imam tiste "lušte" in ne lakoto. Drugače pa nisem jedla za malico nič bolj konkretnega. Malo sem tudi gledala da nisem pretiravala s količino, sicer pa je bilo najbolje poleti, ker sem si res privoščila lubenice v veliki količini, tako, da večkrat nisem mogla večerjat. Če pa je že bil tak dan, da je lakota bila po čem drugem sem si pač to privoščila in sem potem za večerjo sadje/zelenjavo. lp. In uspešen štart!!!!
Hojla dekleta, Rožica hvala za odgovor. Tudi jaz si bom vključila ,malico v svoj jedilnik, ker se mi je že večkrat zgodilo, da sem jedla ob 22. ali 23. uri. Na srečo se na tehtnico ne pozna. če pa bi mi prišlo v navado, verjamem, da bi lahko hito prišla na staro težo. Čestitke vsem pridnim. Vidim, da je nakaj novih. Pozdravljene in vzrtajno naprej. Dobro vam uspeva. TUdi stare znanke se že javljate. Berem, da ste pridne. Super. Se še beremo. Konec septembra bi se pa lahko spet srečale. Kaj pravite? Dogovarjale smo se za pohod, kar je dobra ideja. Tudi jaz se vam bom pridružila, če me noga ne bo več bolela. Kaj ko bi se srečale kje v srednjem delu Slovenije, da bi nas bilo več? V razmislek. Pa lep dan še naprej. LANES
Se en krasen dan se je naredil-res super! Eno vprasanje,da bom vedela kako velik greh je bil danes. Moz je skuhal oz. popekel koscke govedine z zelenjavo in dodal BAMBUSOVE PALCKE IN SOJINO OMAKO Z GOBAMI. bILO JE ODLICNO S SOLATO OD PESE IN RADIC! Kako je s tem?Bambusove palcke...kam to spada? Vidim,da vas je kar nekaj,ki zacnete z dieto v ponedeljek.Ene prvic ene ze drugic-vsem dober zacetek in dobro voljo!!! Lep pozdrav delux
Hojla punce, po dolgem času se spet oglašam, saj imam v popravilu računalnik in delo ni možno. Opazila sem, da me nihče ne pogreša. Zahvaljujem se je FAKINU za poslano sporočilo o začimbah, ki so res čudovita zadeva. Vsem bi povedala, da sem po enem mesecu počasi obupala. Praznovali smo rojstne dneve, ker pa nisem imela računalnika, pa tudi spodbude z vaše strani ni bilo. Vsak dan sem malo grešila, na koncu sem se najedla kruha za cel dan. Rada bi imela voljo, kot jo ima LIDIJA in še nekatere. Kljub temu sem v tem mesecu zmanjšala težo za 5 ! kilogramov, prav tako se je zmanjšal obseg na vseh delih za 5 cm. Raje vam ne povem, kakšno počutje je danes (zatekajo roke, ni prebave), predvsem pa me peče slaba vest. Mož me ves ćas spodbuja in me sprašuje kdaj se bom zresnila in začela znova, pač nisem zategla, kot on. Trenutno pa sem staknila močan prehlad in je volja še manjša. Kaj pravite na to, LP vsem in zdržite kar ste začele, mene pa čaka nov začetek.() nejas
Ojla nejas! Nemoj se sekirati kaj si prestala s dijetom. I kod mene je tako nekako. Bila sam pridna oko 40 dana, a onda su krenule poroke, pa rojstni dan ovaj pa onaj, pa trema za novi posao... i tako da ja jedem sve i svašta. Kao i ti, primijetila sam da mi noge opet natiču i da me bole. Mislim da bom od ponedjeljka (11.09.) opet krenula s dijetom i kombiniranjem hrane. I ja sam u prvom mjesecu skinula 5 kila, pa bi bila velika šteta da mi se opet vrate. Nisam se trudila i odricala hrane uzalud! Lep pozdrav i ugodna nedjelja! Lidija...
Vse sem še enkrat prebrala in sem opazila,da jutri začnete z dieto.04.09.2006 JAZ SEM ZRAVEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko dobim računalnik nazaj se tipkamo večkrat in bolj pogosto. MORAMO ZDRŽATI,ČE NE NAS BODO LETA PREHITELA. nejas
Nejas-v enem mesecu shujsati -5 kg pa taka slaba volja!? Hitro pozabit na napake pa novi start!!! Meni gre zelo pocasi pa ne obupam-druzba je supar,pa ce bom rabila eno leto,da pridem do cilja(65 kg) bom vztrajala! Zdaj jih imam nekaj manj kot 73 kg! Danes smo kuhali fizolov golaz,seveda brez mesa in zraven krompir v kosih.Z a na vrh pa dva kozarca vode! Se zdaj ne vem,kaj je z sojino omako!!!! Lep pozdrav delux
Pozdravljene! Kako ste kaj punce? Smo imeli krasen vikend, kajne? Ali jutri začne nova skupina z dieto? Lidija, Nejas tudi jaz mislim, da sta bili zelo uspešni v prvem mesecu zato kar nadaljujta - rezultati so zelo vzpodbudni! Pa še večkrat se oglasita, meni pomaga, da se javim, četudi je zdaj takšno zatišje. Prav pogrešam tudi Marjetko cvetko - za dodatno vzpodbudo:)! DELUX - glede sojine omake - po mojih virih spada med nevtralno živilo (vsaj jaz jo uporabljam kot takšno) - zato jo lahko vedno uporabljaš. Danes sem imela za kosilo slastno zelenjavno rižoto in tri vrste solate - res odlično! Pa seveda veliko vode. Za jutri pa še ne vem, ker bom cel dan v službi, nekaj se bo že našlo. Želim vam prijeten večer, jutri pa vsem veliko uspeha! Lp darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 03. sep 2006 21:07:43
DARKAD-HVALA LAHKO NOC delux

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti