Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Delux in Darkad,držim pesti,da vama bo vodni dan uspel! Korenzu,neverjetna si,da ti je uspelo!Le tako naprej. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ja danes pa samo voda!!!!! Do zdaj brez problema,samo pritisk mi je padel pa mislim,da bom malo kavico ali ali pa kaksen topli cajek Ne vem zakaj sem non-stop zejna"? cE pa zdaj ne pijem dovolj pa res ne vem! Sedaj imam kar nekaj obveznosti v mestu,tako,da ta cas ne bo krize,zvecer sem hcerki obljubila Evropark,seveda je pa tukaj se vecer doma! Misliom,da bom v kopalnici dlje casa!!! Vsem pozdrav se posebej VODENIM!!!!! delux
Ojla! Ja danas imam vodni dan. V soboto sam išla na poroke i miješala sam krumpir, rižu, meso, krokete, kolače, tortu, malo vina pila... U nedjelju sam jela za kosilo jajca a za večeru pizzu, a danas sam čvrsto se odlučila za vodu. Ne znam kaj se sa mnom događa. Sadni i evo danas vodni dan mi slabo idu. Ne osjećam se na te dane dobro - povisi mi se temperatura i imam groznicu. Mislim da mi je organizam oslabio. Nadam se da bom danas izgurala s vodom! Lidija...
Pozdravljeni! Vajeti mi zadnje čase uhajajo iz rok. Kar naprej se vrstijo rojstni dnevi in druga slavja, da ne vem več kje se me glava drži. V soboto bo spet fešta, vedno pa ni na razpolago hrana, ki bi jo morala jaz jesti. Sem pač grešila. Vem, da nisem ne prva in ne zadnja ampak vseeno. Prihodnji teden se bo vse skupaj malo ustalilo, da bom prišla k sebi in malo na red z dieto.Zato dekleta ne dajte se in vztrajajte. Vem, da vam nisem nekakšen vzgled, ampak to se bo v prihodnjih dneh spremenilo, ko ne bo več praznovanj. Zadnje je v soboto in takrat bo konec mojih grehov(vsaj upam tako). Torej držite se. LP! fakin712
Dobro jutro! Včerajšnji vodni dan uspel 100%!! Zelo sem vesela, da mi je uspelo, tudi počutje je bilo odlično. Delux, kako je šlo pa tebi do konca dneva? Tudi tehtnica je pokazala - 7kg v enem mesecu čeprav mislim, da je kakšna kilca posledica včerajšnjega vodnega dne, pa vseeno - vztrajam naprej!!! Lidija, upam, da si v redu! Če ti sadni dnevi ne pašejo (ali ješ cel dan samo sadje?) si na ta dan privošči kakšno lahko zelenjavno juho, suho sadje, oreščke,... Tudi če izpustiš kakšen vodni dan ne bo nič narobe. Pomembno je, da se počutiš v redu. In nič slabe vesti, če malo pogrešiš pri kombiniranju, včasih pač ne gre drugače, pa naslednji dan malo zmanjšaš obroke. Fakin, mislim, da ne bo krize, če poješ malo izven programske hrane, saj imaš tako lepe rezultate! Na praznovanjih, porokah in podobnih zadevah se pa res ne moreš "nazaj držat", kot si že napisala - brez slabe vesti naprej. Meni je šlo v začetku diete najbolj na živce, če smo takole sedeli za mizo na kakšnem družinskem srečanju - domač narezek, kruh,..., (ko si še bolj na sveže pri dieti se vsega 100% držiš) - potem pa kakšen glasen stric - ti kar jej, saj se ne boš zredila, če do zdaj nisi shujšala, tudi danes ne boš itd...grrr, zdaj sem bolj pametna, si nadevam na krožnik, potem pa počasi žvečim. Res pa je, da me pustijo bolj pri miru, ker se ne pustim več sprovocirati:)) Danes si bom privoščila postrv na žaru in solato. Malo si bom pustila za zvečer, ker popoldan delam in bom verjetno doma bolj pozno, s sabo bom vzela pa kakšno breskev za malo lakoto. Vsem želim lep, uspešen dan, veliko sonca in veselja! LP darkad
helov dekleta! Darkad čestitam za uspešno opravljen vodni dan! Sedaj sva pa po dnevih enaki in si bova lahko kdaj izmenjali idejo za kosilo. Danes sem tako kot ti na ribah. Za sprememdo sem malo eksperimentirala in sem v folijo naložila file osliča, pokapala z olivnim oljem, dodala cvetačo pečeno papriko in še eno papriko kar surovo. Posula sem z vegeto mediteran. Me prav zanima če bo okusno. Ti sporočim! Če bo uspelo bom prispevala recept v našo zbirko na 3MD strani. Uspešno tudi vsem ostalim in lep dan! any
Ceprav sem pricakovala vecji minus kil (-2)sem zadovoljna!!! Imela sem obcutek,da bo vec,ampak kljub temu sem vesela1 obcutek,da te je manj je verjetno zaradi izgube vode iz telesa,ker opazam na vseh delih telesa,predvsem bedra,rit in pas! Torej vcerajsnja voda me je izcrpala!Kot ena opisuje ,da jo trese...tudi mene!!! Od napora sem bila vsa mokra in bleda,da je bilo hcerko strah in sva najin izlet malo/!!!) skrajsale!!! Celo noc sem hodila na WC,VENDAR ZJUTRAJ NISEM BILA LACNA,AMPAK zejna!! Danes sem na jogurtu,kateri mi zelo prija.Pojedla sem ze enega navadnega,kupila sem se sadnega brez mascob in sladkorja! Veste kaj? Ful mi prija,da lahko tako malo potozim,vprasam,kar lazje sem zadihala-in sedaj-hitro pozabit na vodni dan in s polno VOLJO NAPREJ!!! lepo vas pozdravljam!!! delux
Darkad in Delux, bravo za izpeljani vodni dan! Lady_L, a ti pa vodni dan kar tako vmes, prostovoljno. Že res, da ste imeli slavje, toda mogoče je bil tale vodni dan le prehitro in organizem ni bil dobro pripravljen. Jaz zase vem, da med dieto z vodo nisem imela problemov, saj se je telo že dan prej navajalo na manjši vnos že s sadjem. Zadnjič pa sem na lunino meno imela kar precej težav, saj sem se en dan prej prenajedala, potem pa voda. Upam, da si včerajšnji dan kljub vsemu dobro preživela in da se danes že krasno počutiš. Korenzu, kaj zdaj, ali bo Beba kaj poročala Saj veš, da pogrešam Gorenjke, tudi Hemo. Fakin712, ne daj se preveč zapeljevati, vem, da zmoreš in da ti bo uspevalo še naprej! Tukaj pa vam prilagam še eno temo o gibanju, privajanju na tek. Nekaj podobnega je spomladi pisala že Encijan, ko so se pričele priprave na DM tek za ženske. Ob tem se nisem samo jaz spomnila na Heleno45... Ja, tudi Helena je začela tako, da si je že zvečer pripravila superge k postelji. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7426 jankica
Jankica, tudi jaz sem zasledila to temo o teku - precej zanimivo. Še vedno zjutraj vstajam zgodaj in prehodim približno 7 km. Naša strokovnjakinja za tek Helena45 mi je že pozimi svetovala, naj počasi poskušam kombinirati hojo s tekom, kar zdaj prakticiram (spomladi sem bila še pretežka:)!) pa tudi na orbitreku sem vsak drugi večer. Zanimivo pa je, da se tako navadiš na izbrano obliko rekreacije, da mi cel dan nekaj manjka, če mi kakšno jutro rekreacija odpade. Delux - čestitam! Korenzu, poročaj o svoji ribici, sliši se precej slastno! Moja je bila odlična, je že na varnem mestu..:))) Tako - imejte se lepo, LP darkad
Hojla punce, tale tekaška tema je zelo zanimiva. Prebrala sem ves program, samo tisto štopanje teka in hoje me malo moti. Mislim, da ne bi bilo nič narobe, če začnem po občutku, malo teka in malo hoje, kaj pravite? Tudi jaz se že skoraj eno leto psihično pripravljam, da bi začela redno s tekom. Ampak zjutraj ne gre in ne gre - še tistih 5 tibetanskih vaj se mi ne ljubi narediti, ker vedno dremam do zadnjega trenutka. Helena je bila dobra motivacija zame, škoda, da se več ne oglaša. Kar se tiče moje diete še vedno velja, da začnem v ponedeljek, ko se začnejo tudi moje športne aktivnosti in mi je tako veliko lažje vztrajati tudi pri pravilni prehrani. Aja še eno vprašanje (ki sicer ni za ta forum, ampak vseeno): ali katera iz Ljubljane pozna koga, ki oddaja sobe ali stanovanja študentom? ZA svojo hčerko iščem sobo in bi mi bila vsaka infromacija dobrodošla. Darkad, Delux, Lady L, Korenzu bravo - le tako naprej, trenutno ste gonilna sila tega foruma in dajte vsem nam motivacijo za začetek. Lep dan vsem. SMILE28

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti