Dobro jutro!
Včerajšnji vodni dan uspel 100%!!
Zelo sem vesela, da mi je uspelo, tudi počutje je bilo odlično. Delux, kako je šlo pa tebi do konca dneva? Tudi tehtnica je pokazala - 7kg v enem mesecu čeprav mislim, da je kakšna kilca posledica včerajšnjega vodnega dne, pa vseeno - vztrajam naprej!!!
Lidija, upam, da si v redu! Če ti sadni dnevi ne pašejo (ali ješ cel dan samo sadje?) si na ta dan privošči kakšno lahko zelenjavno juho, suho sadje, oreščke,... Tudi če izpustiš kakšen vodni dan ne bo nič narobe. Pomembno je, da se počutiš v redu. In nič slabe vesti, če malo pogrešiš pri kombiniranju, včasih pač ne gre drugače, pa naslednji dan malo zmanjšaš obroke.
Fakin, mislim, da ne bo krize, če poješ malo izven programske hrane, saj imaš tako lepe rezultate! Na praznovanjih, porokah in podobnih zadevah se pa res ne moreš "nazaj držat", kot si že napisala - brez slabe vesti naprej. Meni je šlo v začetku diete najbolj na živce, če smo takole sedeli za mizo na kakšnem družinskem srečanju - domač narezek, kruh,..., (ko si še bolj na sveže pri dieti se vsega 100% držiš) - potem pa kakšen glasen stric - ti kar jej, saj se ne boš zredila, če do zdaj nisi shujšala, tudi danes ne boš itd...grrr, zdaj sem bolj pametna, si nadevam na krožnik, potem pa počasi žvečim. Res pa je, da me pustijo bolj pri miru, ker se ne pustim več sprovocirati:))
Danes si bom privoščila postrv na žaru in solato. Malo si bom pustila za zvečer, ker popoldan delam in bom verjetno doma bolj pozno, s sabo bom vzela pa kakšno breskev za malo lakoto.
Vsem želim lep, uspešen dan, veliko sonca in veselja!
LP
darkad