Ločevanje živil 90. dni - 5. del

gbranka je napisal/a:
jankica je napisal/a:
Gbranka, saj si tudi ti Twiggy! Zdaj pa le veselo vzdržuj težo, pa bo. Vemves, brez panike, saj bo šlo, le preveč pogosto ne kukaj na vago!!! jankica
Twiggy je nick ene članice foruma 90 dnevne diete. To sem imela v mislih. Sicer pa gre. Vage sem pa navajena. Mi je za kontrolo. Brez skrbi. Sedaj to delam že skoraj pol leta, tako da sem stara mačka. lp Branka
Oh, jaz pa sem mislila tisto ameriško suhico Sicer pa je nekatere nesporazume prav prijetno ponovno prebrati, ko zaštekaš, za kaj gre! Vemves je pa vzdevek naše članice Saše, ha, ha Branka, danes sem po dolgem času malo pokukala na forum 90 DPD in vidim, da si zelo zelo aktivna s prispevki. Le kako ti uspe (časovno)? Darkad, kar pravilno razmišljaš. Če smo dosedaj shujšale s hrano, bo treba zdaj še z več gibanja. jankica Sporočilo je spremenil(a) jankica dne 25. avg 2006 11:32:13
Dober dan vsem! Kuham ciceriko s krompirjem zraven zelena solata,pecena zelenjava(to delam skoraj vsak dan),koscek polnozrnatega kruha in na koncu veliko vode-to se pravi -mogoce 3 dcl?Bomo videli! Torej Darkad vidim,da imava iste grehe-kava z mlekom,pa sadje! Najrajsi imam Nescafe-pol mleka 0,5 mascobe,in pol vode. Ce mi je do sladkega si dam pol Natrena zraven. Mislim,da kljub zelji da shujsam tega ne bi mogla pogresati!Nic ni boljsega,kot zjutrak kavica/dobro no-tudi kozarec vode je zraven-po novem)pa kaksna banana ali grozdje! Sedaj drugi dan poskusa se hcerka,vendar glede na to da ima 14 let,mislim,da bi zjutraj-ze zaradi soloe,morala jesti tudi kruh! Nima prevelike teze,da bi motilo,venda se ji je okoli pasu zacelo nabirat...mislim,da bo dovolj,ce zmanjsa porcije sladoleda! Vedno,ko sem obupala je rekla da ne more verjet,kako,da ne vzdrzim.Sedaj,ko sva se pogovarjali,ce bi tudi ona probala,sem rekla,da bi bilo dobro ze zaradi tega,da vidi,da je potrebno res veliko vztrajnosti in volje! Sola se bliza in vse ostale obveznosti pa mislim,da bo to z zdravo prehrano tudi dovolj! Adijo delux
Ja delux, kavica, pa kavica..., tudi jaz nescafe - pol vode - pol mleka, sladkam si pa nikoli ne, ker že par let pijem grenko. Ne zaradi sladkorja, tako sem se navadila, mi paše. S sestro vedno nekaj dni dopusta preživiva skupaj in takrat kar naprej kofetkava, pa ne kakšne močne zadeve, kar tako, za lušte. Pa malo sladoleda dodaš, včasih malo smetane... (nikar povedat drugim, prosim!) - potem se pa čudim, da ne gredo kile dol!! Ha! Otroci so pa zanimivi. Tudi moja sestrična je hujšala prvi krog z mano, njena hči ima 9 let in kar naenkrat se je začela "zdravo prehranjevati" - manj sladoleda, manj čokolade, manj..., pa več sadja in zelenjave, "ločevala" je skupaj z mamico, no po parih dneh se je pa "pregrešila"!!! To mi je zelo resno povedala in človek mora resne zadeve resno obravnavati!! Na morju je seveda na vse skupaj pozabila. Konec počitnic tudi otroci pridejo na svoj red, pa je spet vse vredu. Danes sem sama doma zato bom za kosilo kar krompirjevo solato, popoldan pa sadje. Imamo veliko jabolk in slastnih breskev - nič ne sme v nič... Kompot in marmelado sem že skuhala, ostalo je treba pojest sveže :))) lp darkad
Hojla! Punce,res ste pridne,ni kaj,moram vas pohvalit!Le tako naprej,pa bo naša Zemlja lažja.Samo pazite da ne bomo odleteli nekam v vesolje. Vemves,zavedati se moraš,da si v drugem krogu in da tu pač ne gre tako zlahka kot prvič.Ti samo pridno vstrajaj,da se telo spet navadi na ločevalni ritem,potem bo pa že popustilo.Saj pravijo,da pametnejši popusti,zatorej ne bit preveč pametne,ampak trmasto vztrajajte na svoji poti! Predvsem pa uživajte življenje z manj kilogrami! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
rada bi zamenjala -namesto cicerike bi sadje za vecerjo! Mogoce ?Je to dovoljeno? Vem,da se je enkrat ze pisalo o tem,pa se tocno ne spomnim... adijo delux
Ja sam danas na sadju, al bom za večeru pohane patlidžane (jajčevce). Jaaaaaaaakooooooooo sam gladna. Lidija...
dobro jutro! Ravno sem iz špila pa sem še malo pokukala kaj se kaj novega dogaja tukaj. Delux opažam da imava isto stare hčere. Meni je že večkrat rekla da bi tudi ona jedla isto kot jaz. Pa se je takoj premislila ko je na mojem krožniiku zagledala kakšne bučke ali brokoli in podobno zelenjavo. Je namreč samo solate ostalo zelenjavo pa poje samo če jo zmiksam da se je ne vidi. Danes sem imela meska, no ja večerja je bila glede na razmere ob 22.00. Joj kok sem pridna a ne? Vseen mislim da se nisem preveč pregrešila če seštejem koliko ur sem še pokonci. Spila sem ziher 2litra vode sam na špilu, ja ostale grehe vam bo pa zagotovo sporočila Beba ki me je prišla poslušat. Lep dan vam želim se beremo! any
Alo, Beba, hitro povej! No, malo se hecam, oglasi se pa le, saj te že nismo brali celo večnost! jankica
Danes imam paradiznikove spagete z zelenjano omako in zeleno solato Veselim se vecernega sladoleda v slascicarni ILICH ! To je za mene najboljsi sladoled!Obozujem okus maline,jagode ,borovnice,...v glavnem sadni okusi! Zacela sem delati nacrte za vodni dan ,ki me caka v ponedeljek!Moram se zaposlit polno,da cim manj casa za lakoto!! moja hci se drzi ze tretji dan in je neverjetno dosledna!Prav presenecene sem,ker je strasen gurman-sploh kaj se mesa tice! Kosilo brez mesa pri njej sploh ni prislo v postev! Malo me jezi,ker bova zaradi mojega vodnega dne prisle navzkriz z dnevi!Mogoce jo prepricam ,da bo imela dva sadna alipa ,da ponovi beljakovinskega1TO BO SE NAJBOLJSE,NE? korenzu,kaj igras kaksen instrument? Adijo in lepo soboto vam zelim!!!!! delux
Ufa delux, blagor vaši hčerki! Meni pa mami ne pusti ločevat ... Eh kaj, bom pa potem, ko se odselim, grem na faks in tako! :) Lepo se imejte! Muffsy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti