Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mimca, krasno vam gre! Ko zaključite se moraš pa spet oglasit in sporočit končne rezultate. Da bomo skupaj ! Najbrž je za vašo družino tole res edinstvena izkušnja, ki se bo - kot vse kaže - uspešno nadaljevala. Ja, Marjetka Cvetka, včeraj sem bila pa jaz res po krajšem premoru spet športno aktivna, sem zlezla na en hribček, no goro, malo čez 1000m nv, tako da sem se kar ornk našvicala, na vrhu je bilo pa prijetno hladno, za nas, ki smo gor prišli vsi razgreti skoraj preveč hladno. Ko smo se začeli spuščati v dolino, pa nas je spet oblila zona. Ampak se je splačalo, kljub precejšnji utrejenosti. Danes imam pa jaz spet S dan, za zajtrk so bile - češnje - kaj pa drugega. hrustavke, letos se jih bom pa najedla, čeprav na začetku ni najbolje kazalo. V soboto sem za včerajšnji OH dan in še malo za v skrinjo spekla češnjev zavitek, za naslednji OH pa bo padel kak češnjev biskvit, imam dva recepta v ožjem izboru, pa morda še pita, če bodo še češnje. Jutri vas bom razveselila s svojimi "umetninami" preteklega vikenda, če sploh kdo še spremlja naš album. Jaz se ne dam, mi je to slikanje ful motivacija, da si pripravim kaj novega in je zato vse skupaj lažje... Komaj čakam, da Jankica dobi digitalca, pa Rožica tvoje slikce tudi pogrešam, začela si tako lepo. Upam, da je z zdravljem že bolje... Pohladite se v kakšni prijetni senčki pa zraven uživjte v hladni . Encijan
Dober dan samo na brzino vam povem da še živim. Dieta tako tako...priznam da nisem najbolj pridna...pa bo že, če ne letos pa drugo leto, a ne. Pozdrav vsem! tuna
Dobro jutro, dober dan! Tuna, ne ga srat... Saj, če kakšen dan nisi pridna, še gre, ampak ne smeš se preveč razvajati. Potem bo pa sledilo jamranje - ne, ne se dat!!! Encijan, jaz še vedno spremljam album, pa pošto in predvsem tole Kulinariko. Digitalca smo dobili, bil je že dvakrat v Italiji z otroki, le do mene ne pride... Pa bo že še. Pa še to, speljala sem vitaminski dan na lunino meno, potem pa sinoči rezultat malo pokvarila, ker smo zalili sosedovo dojenčico. Na zdravje z vodo, velikooooo voooodeeee!!! jankica
Čao, Jankica! Ja, si pridna, ni kaj! Glede pošte se kar nate zanašamo, jaz le sem in tja pokukam gor, a ni videti kaj dosti novega. Očitno je sezona hujšanja mimo, le zamudniki še nekaj "afne" guncamo. A bolje pozno kot nikoli. Jaz vztrajam in pridno slikam obroke, danes sem prilimala nekaj novih slikc (http://3mdobroki.moj-album.com/), vključno s kosilom, ki me za danes čaka v hladilniku. Seveda primerno vremenu. Glede na to, da bo jutri tudi še vroče, ne vem, če ne bom danes za jutri spet skuhala krompirja za hladno krompirevo solato, je tako osvežilna. Za rekreacijo pa v tej vročini nimam volje, včeraj sem se raje lotila čiščenja skrinje, se je tako hitro odtalila, da je sploh nisem dohajala. Če bi bila tako pridna kot Helena, bi športala zjutraj v prijetnem hladu, zvečer pa je enostavno prevroče in presoparno. Pa imam spet izgovore. Punce, imejte se lepo in oglasite se kaj. Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 27. jun 2006 09:48:57
Encijan, jaz bi kar k tebi hodila na kosila, tako lepo in okusno vse pripraviš. Saj tudi jaz kaj takega pripravim, toda našim dušena in pečena zelenjava ne diši preveč, tako, da so vseprevečkrat za kosilo kar tri variante: zame, za otroka in za moža ter taščo. No, kadar pa kuha tašča, pa ponavadi spet nekaj pacam zase ali za otroka. Mož že malo godrnja, da sem preveč v kuhinji, toda, ker so rezultati vidni, potrpi. Ja, Helenine energije nam manjka....... jankica
Jankica, jaz zadnje čase prav uživam v kuhanju in peki, samo res gre čas, pa ponavadi skombiniram, da izkoristim čas, ko sem sama. Včeraj sem recimo spekla dva češnjeva biskvita, enega iz baze in enega po svoje, kar nisem mogla nehat, pa še nekaj receptov imam na zalogi za češnje, dokler jih ne zmanjka. Potem pa 2 meseca ne bom smela nič peči, ker bo treba prej skrinjo spraznit. Sicer je pa tako vroče, da tale peka sploh ne paše zdajle, ampak češnje je treba porabit, za pojest jih je preveč, nas še sosedje zalagajo. Rožica, so ti všeč moje solate, kaj? Jaz sploh nisem opazila tega, da so tudi lepe, dokler jih nisem začela slikat, zdaj pa mi kar nekaj manjka, če solate ni na sliki. Encijan
Sarchy22, a lahko poveš internetni naslov, od koder si dobila pilates vaje mary winsor. Je res malo drago za kupit, če potem ne delaš. Saj imam namen delat, samo saj veste tisto: duh je voljan, toda meso je slabo. stara
Jaz sem mary winsor pilates posnela preko enga programa za vlečenje teh stvari, prek Aresa... Dolge so pa 20 minut... samo še nekak nisem mela volje, da bi se spravla zraven :) Lep pozdrav vsem, veliko uspehov ob izgubi kg, pa pijte čimveč vode! Dans je res vroče, tak da to ne bo težko =) Lp Artemis
Hojla! Encijan,sem si ogledala album in cedim sline.Krompir z bučkami bom seveda probala,posebno bo to prišlo v poštev,ko jih bom imela na svojem vrtu,takrat bom vsak dan jedla bučke,na tisoč in en način,ker sem edina pri hiši,ki ima rada bučke.Obožujem bučke! Ja,vodica pa teče po grlu,ni kaj.Ampak tale vročina me tako zdeluje. A bodo sploh kdaj kakšne normalne temperature?Men paše tam nekje od dvajset do petindvajset stopinj,takrat jaz lahko živim,kar pa je preveč,je pa grozno.Čist adijo sem,ko cota! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla! En lep pozdrav tudi od mene. Občasno vas uspem prebrat, velikokrat pa kar preletim, kar ste napisale. Čestitke vsem uspešnim, pozdrav vsem starim in novim. Jaz se kar ločujem. Mi je prišlo v navado. Teža je stabilna, včasih pokaže tehtnica 2 kg več, toliko, da me malo prestraši, a se spet stanje znormalizira. Tako kot pravi Smile, tudi jaz si včasih malo več privoščim med vikendom. Zdaj, ko bom imela počitnice, pa bom morala biti bolj disciplinirana. 1. avgusta bo eno leto, ko sem začela z dieto. Že eno leto je mimo. Toliko od mene. Lepo se imejte. LANES

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti