Mimca, krasno vam gre! Ko zaključite se moraš pa spet oglasit in sporočit končne rezultate. Da bomo skupaj 

! Najbrž je za vašo družino tole res edinstvena izkušnja, ki se bo - kot vse kaže - uspešno nadaljevala.
Ja, Marjetka Cvetka, včeraj sem bila pa jaz res po krajšem premoru spet športno aktivna, sem zlezla na en hribček, no goro, malo čez 1000m nv, tako da sem se kar ornk našvicala, na vrhu je bilo pa prijetno hladno, za nas, ki smo gor prišli vsi razgreti skoraj preveč hladno. Ko smo se začeli spuščati v dolino, pa nas je spet oblila zona. Ampak se je splačalo, kljub precejšnji utrejenosti.
Danes imam pa jaz spet S dan, za zajtrk so bile - češnje - kaj pa drugega.
hrustavke, letos se jih bom pa najedla, čeprav na začetku ni najbolje kazalo. V soboto sem za včerajšnji OH dan in še malo za v skrinjo spekla češnjev zavitek, za naslednji OH pa bo padel kak češnjev biskvit, imam dva recepta v ožjem izboru, pa morda še pita, če bodo še češnje. Jutri vas bom razveselila s svojimi "umetninami" preteklega vikenda, če sploh kdo še spremlja naš album. Jaz se ne dam, mi je to slikanje ful motivacija, da si pripravim kaj novega in je zato vse skupaj lažje... Komaj čakam, da Jankica dobi digitalca, pa Rožica tvoje slikce tudi pogrešam, začela si tako lepo. Upam, da je z zdravljem že bolje...
Pohladite se v kakšni prijetni senčki pa zraven uživjte v hladni
.
Encijan

Svinjska ribica