Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Veš žabica tudi me to upamo.Nikar ne obupaj. Naj še povem vsem ki obopujete zaradi kg da sem prebrala na enem forum da če si že poskusil kdaj z ločevalno dieto da se ponavadi zgodi da kg ne gredo dol ker se v telesu nekaj podre.Ne vem kaj ampak jaz bi potem poskusila s tisto dieto ko se odpoveš sladkorju pa kruhu pa oh pa škrobu.To je kar vredu.J az sem to poskusila do pred 12-imi dnevi do ločevalne in je šlo dol 4 kg sedaj z ločevalno pa v 12-ih dneh samo 2,5 kg. No saj za dobre 3 tedne je 6,5 kg kar dobro vendar............rada bi večččččččč. Bom pa jutri poskusila z luno.To bi moralo nekoliko pomagat saj bom brez hrane do četrtka zjutraj in to bo kar40 ur. Imam kar voljo ker že nekaj dni nosim cunje ki jih nisem 3 leta. Imam lepe cape a kaj ko so MAJHNE oziroma MAJCENEzame. Sedaj pa končujem ker me že priganjajo. LP YOY yoy
rada bi vas vprašala: moja mami je sedaj že 1 mesec na dieti pa ji nič ni šlo dol??zakaj?pa se drži diete!upam sam d ne bo izgubila upanja! je pa že ločevala po tej dieti sam mislim da pred 1 ali 2 leti. lp žabica21
Ne vem ti povedat zakaj ampak sem prebrala na forumu pod ločevalno dieto. Napisala sem samo ločevalna dieta pa sem našla.Veš tole zopet pišem drugič ker mi je ta škatla spet zbrisala kar sem napisala. Moram ti povedat tudi to da sem sama tudi že ločevala pred 2-mi leti in sem dala dol v 3-eh tednih 8 kg sedaj pa v 12-ih dneh samo dobre 2 kili, zato pa si sedaj tudi pomagam z luno. Vem pa tudi to da če se mi čisto ustavi da bom pa nehala jesti in bom na sami zelenjavi in sadju, kvečjemu pa je do kopalk še daleččččč in imamo časa na pretekkkkkkkkkk. Ne izgubut volje in lepo pančkajte. yoy
Dobro jutro Vidim da kar nekatere tudi obupujete,pa saj vidite da sem jaz na istem kot ve. Za zajtrk sem že pojedla pomarančo,zdajle pa pijem kavico.Danes dopoldan sem sama doma za kosilo pa bom naredila krompirjev golaž brez mesa ki ga imam zelo rada drugi pa danes ne jejo doma. Tako da se mi kar dobro izide. darja-
Dobro jutro! Jaz sem pa čisto iztirila ta teden kar se diete tiče. Ko sem prišla v službo, me je že čakal en ogromen krof z vanilijevo kremo in oblit s čokolado. Jasno, da sem ga zmazala skupaj z veliikim lončkom kapučina, potem se pa jezim, ker tehtnica ne kaže nič manj. Zadnji čas da se spet discipliniram. Sicer pa tako kot je rekla yoy, do kopalk je še daleč. Bo treba kakšen trebušnjak več naredit za "šlaufke" okrog pasu pa stepper malo bolj uporabljat . Lep dan. dvojčica
Halo, halo... Mi pa še kar delovno . Ampak saj bo...Je treba malo potrpet, da bomo potem lahko imeli vse lepo, novo, bleščeče. Glede otvoritve naše nove kuhinje (Kristalka ) pa je tako, da bo "slavnostna degustacija" tam nekje februarja in ste toplo vabljene vse "ločevalke" . Kaj pa če naredimo srečanje kar pri meni doma Evo, pa sem spet "leteča". Imejte se kar se da lepo blažkaa
Hojla! Ha,ha eno tako letečo Blažkoo sem videla tudi včeraj zjutraj! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
YOY mi lahko prosim bolj natančno poveš kje najdem na internetu to drugo dieto, ko nimaš OH, škroba, kruha in itd. Najlepša hvala. Jaz pa šibam se nazaj učit tocka
LP Sem mislila kako bo danes lep dan da bom šla malo ven....ampak pri nas je tako mrzlo pa megla prav grdo je zunaj,pa se mi ne da. Zdajle kuham kosilo,potem pa bom šla malo po trgovinah....ko imam ravno čas.Po službi se mi nikoli ne da . Blažkaa je pa res zaposlena,bo morala potem na B nalepit svojo novo kuhijo,da bomo vidli kaj je toliko časa ustvarjala. Yoy koliko pa imaš namen shujšat,da se ti tako mudi. Vse smo take da bi rade na hitro dale dol ampak očitno to ne gre. Da bi jedla samo zelenjavo pa bi zdržela kvečjemu en teden,več pa ne....... darja-
Priporočen in preizkušen jedilnik !!! PONEDELJEK Zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah, polno zrnata žemljica Kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi Večerja: velik zrezek (18 dkg) ali biftek na olju v ponvi, zelena solata TOREK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje Večerja: kuhana šunka v poljubni količini SREDA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik Večerja: kuhana šunka, zelena solata ČETRTEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: piščanec na žaru, solata Večerja: sadje in jogurt v poljubni količini PETEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: zrezek na žaru, zelena solata, sadje po izbiri Večerja: kaj imate najraje na jedilniku SOBOTA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: Kuhana riba ali zrezek na žaru, solata z limono Večerja: ista kot v petek NEDELJA V nedeljo pa uživaš svoje najljubše jedi v zmernih količinah! Če se ob dieti počutimo utrujene popijemo zjutraj še multivitaminsko tableto, ki vsebuje poleg vitaminov tudi veliko mineralov. Popijemo jo s čisto vodo, z vodo razredčenim jabolčnim sokom ali nesladkanim zelenim čajem. Akatera pozna tole?To je dieta iz kliničnega centra in v 14 dneh shujšaš 9 kg...........haloooo!! darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti