Ločevanje živil 90. dni - 5. del

yoy po kolikem času si izgubila 6 kg? ČESTITKE tocka Sporočilo je spremenil(a) tocka dne 28. jan 2008 16:52:17
Veš točka z ločevalno sem začela takrat kot ti vendar sem že prej dala dol 4 kg po tisti diet MANJ ŽRI tako da mi je z ločevalno šlo dol sedaj samo 2 kg. Ampak bom vztrajala. LP YOY yoy
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10949 Darja, ta recept za krofe je meni najboljši. Delam jih že veliko let in vedno uspejo. Nekaj sem jih nadevala z marmelado,nekaj pa z vanilijevo kremo, sedaj pa ne vem katerega naj se lotim,ker dva bosta vseeno preveč. naty
Delam, delam, delam kot zamorc blažkaa
jst sm pa žalostna, dans sm zvedla d nism nardila enga izpita k sm res mislila d ga bm nardila.veliko ljudi je presenečenih nad ocenami,tako so čudne!v petek grem pogledt kaj sm naredila narobe. in sedaj mi je vso voljo vzelo za učenje za izpit v sredo:( lp žabica21
žabica saj bo. potem je že profesor/profesorca včasih čeden/-na in delajo selekcije. Tako je vsaj pri nas včasih. Ne obupat. Jutri pa imam sadni dan, ti dnevi mi ne grejo najbolj od rok, ampak bom že nekako. Kje pa ste se vse druge zguble? Meni je tako dolgcajt, čeprav mam marsikaj za dela- npr. učenje pa mi ni najbolj do tega. tocka
hvala tocka za te besede.. danes sem imela kosilo in večerjo skupaj ker nisem imela volje jsti,potem mi je pa mami rekla da morem jesti.in sem malo mesa pojedla. jutr pa ne vem kaj bom.verjetn pre krompir, potem si naredm še gobovo omako.na ta dan ne vem kaj bi jedla. ja jaz sem tudi opazila da je danes bolj malo obiska te strani:) žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 28. jan 2008 19:50:01
pa kje se zaspanke??jst sm že za knjigami.. a ve pa kr lepo počivate? morem se že zdj učit d vsaj ta izpit še nardim.ne smem vole zgubit a ne?zarad enga neuspelega izpita!! potem pa če bo čas grem mal ven z mami, k tak lepo sonček že sije. lp žabica21
Res ne vem kaj se to dogaja. Kje ste vse? Ppppppppuuuuuunnnnncccceeeee me slišite? Kaj ste vse obupale? žabica jaz se tudi učim, zunaj pa taki lepi sonček. Ne vem kdaj bom uspela prit ven. Samo ne vem če je toplo zunaj ali ne. zdaj sem si vzela malo premora od učenja in prišla pogledat kaj počenjate, pa sma zgleda samo midve žabica tu gor. lep dan vam želim tocka
Jaz sem pa takooooooooooooo pridna... Cel dan (kaj dan, cel teden) pučem, brišem, ribam, se "matram" Sem samo preverjala, če so že rezultati izpita (pisala sem pa davnega 15/01) in vam s ponosom sporočam: NAREDILA SEM Sedaj pa šibam v Merkur po pečico in kuhalno ploščo. Pri nas ni nič sončka....Pa saj bo. Si ga bom pa naredila Lep preostanek dneva vam želim blažkaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti