Dober večer!
Pa kje ste vse
Jaz sem ravno dala hčerkici spat, dragi pa keramičarju družbo dela, zato sem se brž vsedla pred computer
. Pa nikjer nobene
Jaz sem danes cel popoldan preživela s puncama zunaj. Iz šole smo šle za eno urco na obisk k prijateljici v sosednje mesto, potem v pekarno po sveže ( uf, kako so mi dišale !!!)
. Pa na čajček in na koncu še za debeli dve uri v mestno knjižnico. Pa smo ravno "naletele" na uro pravljic, zato sta se punci kar pridružili, jaz pa revije v roke in...uživancija. Prebrala sem vse za nazaj in naprej. Če pa takooooo dolgo nisem bila v knjižnici
žabica, kako ti je šlo na izpitu?
ZdenkaG, ti si pa tole ful čudno napisala (sorry). Post si začela s tem, da si se opogumila, končala pa si ga z besedami, da si obupala
Halooooooo? Nič obupat, ampak novim zmagam nasproti. Saj veš: misli pozitivno in zgodilo se bo. Evo, ena vrtnica zate
Za spodbudo in lažji nadaljevanje ločevanja.
Pa pridi še kaj "pojamrat" in boš videla, da ti bo lažje. Pa saj tudi me tako delamo, kajne punce
Pa v hribe hodimo, pa sprehajamo se, pa posteljnim užitkom se predajamo
, pa tako in drugače telovadimo (no, nekatere samo migamo
).
Skratka imamo se lepo, če pa še kakšen kilogramčkem spravimo na pravih mestih dol, smo pa itak asice
Grem še malo prečekirat kaj se dogaja po svetu, vam pa želim miren spanec
blažkaa
. Pa na čajček in na koncu še za debeli dve uri v mestno knjižnico. Pa smo ravno "naletele" na uro pravljic, zato sta se punci kar pridružili, jaz pa revije v roke in...uživancija. Prebrala sem vse za nazaj in naprej. Če pa takooooo dolgo nisem bila v knjižnici
Za spodbudo in lažji nadaljevanje ločevanja.
Pa pridi še kaj "pojamrat" in boš videla, da ti bo lažje. Pa saj tudi me tako delamo, kajne punce
, pa tako in drugače telovadimo (no, nekatere samo migamo
).
Skratka imamo se lepo, če pa še kakšen kilogramčkem spravimo na pravih mestih dol, smo pa itak asice
Grem še malo prečekirat kaj se dogaja po svetu, vam pa želim miren spanec
blažkaa