Ločevanje živil 90. dni - 5. del

POzdravljene babike! Kako ste kaj? Žabica nič se ne sekiraj za izpite ni vredno. Vem, da je to lahko rečt, ampak če sma do zdaj vsakega nardile tako ali drugače, boma druge tudi. Jaz pa imam 1 problem. Namreč veste da začnem delat in so mi hlače tesne. Ima katera kakšen recept kako bi na hitro izgubila par kg, toliko da mi ne bo tesno, potem pa bi vzdrževala napre. Čist sem obupana. Ločevalna mi ne prinese nič rezultatov. Stradala pa ne bi rada zdaj zaradi tega. Zdaj pa letim, me ata kliče, da grem nekam z njim. papa tocka
Halo, halo Prejle sem peljala na vaje, zato imam par minutk časa. Pa jih koristim takole Še malo pa bo naše delo glede kuhinje končano. Komaj čakam Danes smo prostor prebarvali (no, dargi je vse naredil sam) v rumeno barvo. Živo rumeno. Zelo lepo rumeno...Ma ful sem srečna . In vesela . Grešim pa še vedno. Ta teden sem pojedla veliko preveč pečenih "pišk", svinjskih reberc, kebaba, pizz . Uf, res sem "packa" Na tehtnico niti ne pomislim (no, sedaj sem). Upam, da smo jo kam založili. Pa saj bo. Vem, da bo. Mora bit, kajne punce Sem pa tooooooliko dni ven iz 3md, da sploh ne vem kateri dan lahko kaj jem . Bom šla prečekirat svoje poste malo nazaj, da ugotovim kdaj imam spet OH Joj, joj,...............se bom že ponovno v red spravila. Če ne prej pa naslednji konec tedna, ko bo že kuhinja na svojem mestu, dragi pa v službi. Pa sem se spet razpisala. Grem se še malo pocartat, pa se oglasim še kaj jutri. Bodite pridne blažkaa
Priporočen in preizkušen jedilnik !!! PONEDELJEK Zajtrk: kava brez sladkorja v poljubnih količinah, polno zrnata žemljica Kosilo: 2 kuhani jajci, osoljena špinača kuhana na vodi Večerja: velik zrezek (18 dkg) ali biftek na olju v ponvi, zelena solata TOREK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: velik zrezek, zelena solata, poljubno sadje Večerja: kuhana šunka v poljubni količini SREDA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: 2 kuhani jajci, zelena solata, 1 paradižnik Večerja: kuhana šunka, zelena solata ČETRTEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: piščanec na žaru, solata Večerja: sadje in jogurt v poljubni količini PETEK Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: zrezek na žaru, zelena solata, sadje po izbiri Večerja: kaj imate najraje na jedilniku SOBOTA Zajtrk: kava brez sladkorja, 1 mala žemlja Kosilo: Kuhana riba ali zrezek na žaru, solata z limono Večerja: ista kot v petek NEDELJA V nedeljo pa uživaš svoje najljubše jedi v zmernih količinah! Če se ob dieti počutimo utrujene popijemo zjutraj še multivitaminsko tableto, ki vsebuje poleg vitaminov tudi veliko mineralov. Popijemo jo s čisto vodo, z vodo razredčenim jabolčnim sokom ali nesladkanim zelenim čajem. Tocka tole je preverjen jedilnik iz Kliničnega centra Ljubljana,v 1 tednu shujšaš do 9 kg.To dieto uporabljajo za bolnike pred operacijo,ki morajo na hitro shujšati.... Drugače pa sem danes spekla krofe.Prvi niso imeli "venčka",zadnji pa so kar lepi.Nato pa sem iz beljakov spekla še pecivo s suhim sadjem.Pojedla pa sem 1 krof in en mali košček peciva....tako da mislim da sem bila kar pridna. Grem gledat dnevnik,zato čao BELLE... darja-
Blažkaa,ti se nimaš kaj za sekerati,sej sploh ti nebi bilo potrebno ,saj sva se prejšni teden vidle,pa jz bom rekal da ti sploh nebi bilo treba . Jz pa mam kr nekaj za dol spraviiti,pa sej počasi gre,samo prvič je šlo zelo hitro. rdeča kapica
Bom pa to probala s ponedeljkom pa vam sporočim sproti kakšni bodo rezulati. Upam, da se bo res obrestovalo, ker sem čist obupana. Zdaj pa se grem še malo učit, se oglasim spet jutri. papa tocka
Alo, alo Blažkaa, hodim na V. stopnjo angleščine, ker bi kasneje rada pridobila mednarodni izpit. Hvala bogu, imam tako dobrega šefa, da je uredil, da mi to plača firma. Pa še z nekim računalniškim tečajem, preko firme, sem pričela. Tečaj financira Evropska unija preko Gospodarske zbornice Slovenije in je za podjetja brezplačen. Tako, danes sem imela S dan. Zjutraj sem na tešče spila mlačno vodo (4 kozarce), kot pravijo v tistem članku, ki sem ga dala na forum. Sploh mi ni bilo problema spiti toliko vode. ...me je pa res konkretno "spucalo". Dopoldne sem pojedla 2 jabolki, za kosilo kislo zelje in rdečo peso ter zelenjavo na žaru. Za večerjo pa korenčkovo juho. ...upam, da ga danes nisem preveč polomila. Sedaj grem počasi v posteljo, ker sem kar utrujena. Lahko nočko, babike in sladko spite. Naeema
pozdravčkii ali ste že vse tako pridne da ste v službi ali pa doma pridno delate...ali ste še pod toplim karvtrčkom?? jaz sem se malo preje zbudila, sedaj se bom pa učila potem imam zobozdravnika... popoldne grem pa v NM pogledat en izpit, ker mi ne gre veliko stvari v glavo..me zanima kako je to bilo ocenjevano danes imam B dan in bova imeli z mami na jedilniku čevapčiče..jih že dolgo nismo jedli.. kaj si boste pa ve danes privoščile?? lepo pozdravljene vse žabica21
žabica jaz imam danes OH dan in si bom privoščila pico z mehiško zelenjavo. Upam, da bo dobra, ker jo prvič delam. Za večerjo pa bom mogoče palačinko z evrokremom. Samo moram najprej it po evrokrem v trgovino pa se mi ne ljubi. Jaz se tudi učim, sicer bolj bogo. Zdaj so mi šle loto številke po glavi, katere naj izpolnim, ker je sedaj že 800.000 € dobitek. Kar zvrti se mi, ko vidim ta znesek. Popoldan pa moram it na tehničnega z mojim avtekom, mora it na pregled Me zanima koliko me bo še to stalo. Lepo bodite in pišite kaj tocka
o darja seveda morem dat kile dol.....samo na teh jedilnikih vaših pogrešam še kaj vmes pojest ....če sem zunaj in delam je vredu,če si v hiši bi samo jedel.... kuharca37
Danes je moj 19. dan diete, brez da sem kaj grešila. Kar ne morem verjet, da sem izgubila 5kg! Včeraj sem pekla štiri vrste dobrega peciva (za sosedo,ker ima njen mož abrahama),jutri pa me čaka peka krofov. Naredit jih moram 50-tudi za sosedo,oz. njenega moža. Upam,da mi ratajo,saj veste ko za druge delate se ti vedno lahko kaj "posračka". Imejte se lepo in uživajte v drobnih stvareh... naty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti