Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Dober večer pupike Cel popoldan smo "skakali" po trgovinah in izbirali belo tehniko in keramične ploščice za v našo "ta novo" kuhinjo. Tisto kar sva izbrala je bilo tako "zasoljeno" (seveda nisva še nič plačala, da se razumemo), da sem potem doma za večerjo pojedla: - celo puranjo hrenovko - dve trdo kuhani jajci - dva kosa kruha z mlečnim namazom z zelišči - dva kosa kruha namazana na debelo z Nutello - kozarec toplega mleka (po dolgem času) Lahko bi rekla, da imam tehtno opravičilo za tole "požrtijo" (joj, pa sploh nisem bila lačna ), a dobro vem, da to ni to. Res je, da je prišla ta rdeča teta na obisk, res je da mi hormoni plešejo 100 na uro, res je, da sem bila razočarana kako je vse, kar sem izbrala zelo drago,...Vse je res. Najbolj res je pa to, da mi je preveč dišalo (le kaj, saj ni bilo nič ekstra "fajnega"). In se nisem mogla upreti. jaz. Ampak jutri je novi dan. Do takrat pa se le nacrkljajte, spočijte in kaj lepega sanjajte blažkaa
Se opravičujem: čestitam vsem, ki ste zdržali lunco. In vsem, ki ste se vsaj potrudili P.S. Žabica čestitke za opravljen izpit. Le tako naprej. Upam, da tudi mi ta teden (končno) dočakamo rezultate, ker se mi bo "strgalo" od čakanja "biti ali ne biti"... Nočko blažkaa
Dobro jutro babike! Kaj še vse spite? Zunaj tak lepo sonček sveti. Žabica tebi pa čestitke za izpit. Blažkaa nič se sekirat kaj vse si pojedla. Tu pa tam se pač moramo pregrešit. Verjamem, da boš zdaj lepo nadaljevala naprej, brez grehov. Pridejo takšni trenutki, ko smo šibke in si ne moremo pomagat. Ko sem jaz drugič začela z ločevanjem, nisem mogla dneva brez sladkega, pa čeprav samo en keks. Zato pa tudi ni nič učinkovalo, ker sem vsak dan grešila. Ti pa se nimaš kaj bat. Zdaj pa sem se trdno odločila, da začnem resno in sem 18.1. začela ponovno. Danes imam OH dan, komaj čakam, da bo večer, da bom lahko pojedla nekaj sladkega. Zdaj pa se mi tudi že želodec oglaša in grem 2 kivija pojest, čeprav bo težko, ker ravno zdaj mami zajtrkuje in ne je sadja tocka
jutro vsem tudi iz moje strani...hvala vsem za čestitkejaz imam pa danes B dan, pa še ne vem kako bova z mami to uskladile, ker se greva kopat v Čatežko+e:)juhuu.da se mal sprostim pa namakam:)jutri pa spet za knjige:( pri meni je isto točka, zjutraj najraje jem sedaj pa ko sem na sadju mi je čist čudno lep dan vsem, mislim da bo danes spet lep dan, pri nas se že kaže sonček:) bye žabica21 Sporočilo je spremenil(a) žabica21 dne 24. jan 2008 08:29:41
LP Sem že doma,sem imela zjutraj opravke. Luno sem zdržala,samo zvečer sem tudi jaz malo preveč pojedla,zjutraj bi vago pa kar vrgla ob steno NIČ!!!!!!!!!!!!!!!!,tudi ene deke mi ni šlo dol.To je zdaj pa kot zakleto. Zdajle že kuham vampe s krompirjem za moža in sina,ki bo vihal nos(jaz jih imam ful rada) ampak bom danes pač jedla sadje ker imam vitamine........... Blažkaa boš kupila laminat?? darja-
Danes pa ni nič z vami,pa kar grem....... darja-
Ojla, punce! Žal ni bilo časa, da bi se prej javila. Lunco sem zdržala. Po lunci pa sem popoldne imela vitaminski dan. Pojedla sem zeleno solato z malo gobicami in za večerjo čisto malo kislega zelja (za prebavo). Danes zjutraj sem stopila na vago in reakcija je bila enaka darjini - da bi vago kar vrgla ob steno. Samo 2,5 kg po 16 dneh diete in 2 luncama vmes!!! Prava žalost! Nič ne bi rekla, če bi grešila, ampak prvič v življenju se diete res držim in zelo pazim. Teh 16 dni sem imela totalno natempiranih v službi in po službi, skoz neko letanje na 500 koncev, tako da sem bila v gibanju cel dan. Tudi motivacijo imam na višku. ...res je, da opažam, da so mi stvari pričele biti ohlapne v pasu, ampak na vagi se pa skoraj nič ne pozna. Joj, tako sem razočarana, drage moje. Skoraj bi pozabila, žabica21, čestitam za opravljen izpit. Blažkaa, upam, da boš kmalu izvedela rezulate izpitov. Nič se ne sekiraj, če si se včeraj pregrešila. Ti si že prava "majstorca" za zbijanje kg in boš tudi to včerajšnjo pregreho hitro dol spravila. Naeema
žabica21, čestitke za opravljen izpit. si zaslužiš sprostitev - uživaj ... blažkaa, zelo pogumno, da si napisala svoj "grešni jedilnik" Saj sva že ugotovili, da se nama podobno dogaja a ne ;-) Upam, da si danes spet nazaj na ločevalnih tirnicah darja-, ti verjamem, da sta se z vago grdo gledali. Meni tudi ni jasno, zakaj se včasih nič ne premakne. Mogoče bo pa jutri kaj manj pokazala. Menda se včasih luna šele čez dva dni pokaže tudi na tehtnici. Jaz sem držala malo manj kot 24 ur, ker sem šla potem hodit in s čisto praznim želodcem ne bi daleč prišla. Ali pa samo mislim da ne bi Pojedla sem malo ananasa, šla hodit, popoldne in zvečer sem se pa basala s sadjem: banana, pomaranča, 2 jabolka, orehi, rozine, mandarine... spet preveč vsega seveda. Danes začenjam drugi mesec diete. Rezultati po prvem so: ZAČETEK PRVI VODNI DRUGI VODNI TRETJI VODNI Datum 26.12.2007 23.1.2008 21.2.2008 21.3.2008 Teža 70,5 68 Obsegi meča 36 35 koleno 44 43 stegno 59 58 boki 100 98 rit 107 104 trebuh 93 90 pas 79 76 roka 27 27 ITM 24,9 23,8 itak
prekmalu sem pritisnila Odpošlji ... torej, rezultati so bolj minimalni. Samo 2,5 kg in nekaj cm. vseeno pa bom nadaljevala. Že to je uspeh, saj sem do zdaj ponavadi vedno obupala po 2 ali 3 tednih. Če bi tudi drugi in tretji mesec izgubila 2,5 kg, potem bi na koncu pristala na 63 in bi bila zelo zadovoljna. Bom delala na tem, da se cilj uresniči Zunaj je sooonce zato grem osvojit eno goro Sicer sem pa danes na B dnevu: pripravljeno imam mešanico skute, cottage cheesa, tune, drobnjaka, kalčkov in kislih kumaric. Za kosilo s kruhom in za večerjo brez njega. Za jutri imam pa v načrtu kvinojo. Jo še nisem nikoli jedla. Jo katera uporablja? lep dan vsem... itak
naeema, jaz sem šla v celem mesecu samo 2,5 dol! itak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti