Pozdravljene ločevalke. Pa sem spet doma - sploh vam nisem uspela poročati, sem imela toliko dela, da sem že skoraj pozabila, da sem kje bila.
No ja, moje male počitnice so bile res super. Vsak dan sem imela zapolnjen z raznimi prijetnimi in koristnimi obveznostmi/aktivnostmi. Seveda so najbolj prijale masaže vsak drugi dan (laneno olje+med) - super zadeva. Maser pa ni bil Kitajec, ampak postaven dečko, naše gore list.
Zelo prijala in dobrodošla je bila nega obraza z liftingom - kot nalašč za mojo odvečno kožo po hujšanju - samo škoda, ker učinek pač ni trajen.
Za zaključek in pika na i pa je bilo razvajanje v dvoje s penino in z možeme seveda (kdo bi si mislil, pri teh letih...)
Med vsem tem sem zelo veliko plavala, vsak dan bila 1 uro v fitnesu (kolo, steza, trebušnjaki), vmes seveda kaj dobrega pojedla in pridelala 1 kg!!!! Saj sploh verjet nisem mogla, ko sem se doma stehtala. Toliko vsestranskega gibanja, učinek pa v +
Sem pa zadevo že sanirala, pa še današnja lunca... pa sem na svojem.
S fotografijami pa žal ne bo nič, je fotoaparat ostal doma, tako da...sem bila prav jezna.
Zelo sem vesela, ko berem toliko postov z novimi imeni, se vidi, da se bliža pomlad in kot bi mignil, bo treba v kopalkah zasijati, he...he...
Prav lepo pozdravljam vse novinke/povratnice in predlagam, da se ponovno preštejemo pa še nicke si bo lažje zapomnit. Če ste zato, naj vsaka predhodnico kopira in sebe dopiše - mogoče zadeva prav pride za kakšno srečanje - saj je bilo o tem že govora, ali ne?
Torej ponovno začnem:
1. Kristalka - Trbovlje
P.s. Blog, razen Heme, mislim...žalost
Kristalka

blažkaa