Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Še ena, ki je na lunci. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec dvojčica
Dobro jutro. Da se javim po enem dnevu premora.Luna še kar drži,samo ko sem se zjutraj zvagala ni bilo še nič sprememb.Upam,da bo jutri zjutraj kaj bole.Danes imam OH dan in še ne vem kaj bom potem po luni jedla.....mal čokolade sigurno. Sy moj prvi kuža je star že 10 let in je mešanec med lovsko psičko in čistokrvnim pudlam,zdaj pa zgleda nekaj vmes,na malih nogah kepa dolge dlake.......ha,ha.Z njim imam kar dosti dela vsaj štirikrat na leto striženje...,je pa izredno priden kuža,še nikoli ni bil privezan tudi zaprt ne,pa tudi ušel ni še nikoli.Ta nova psička pa je mala mešanka črno bela kot si napisala,doma je bila v isti vasi kot jaz......a si jo kdaj vidla?Je pa ena taka tečna pojava,ki preveč laja grize in sploh je ful aktivna. Darja: Sevnica Sy: Krško Blažkaa: Velenje Kristalka: Trbovlje Limetka: Maribor Korenzu: Kranj Valči: Ptuj HEMA: Škofja Loka Naeema:Maribor Žabica 21: okolica Krškega-Senovo Točka: Maribor s.marinka4: Tržič Renata: Brežice Dvojčica: Slovenj Gradec Zdaj nas je pa res že veliko a ne? darja-
Kaj pa je to danes,da se nobena ne javi?Tudi Blažkaa nekaj štrajka....Aste kaj lačne? darja- Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 23. jan 2008 08:24:18
Ja, jaz sem malo lačna in kar sama nase sem malo jezna ker se že 10 dni ne morem spravit na normalen tir, vsak dan je še nekaj zraven kar ne paše na tisti dan in to se pozna takoj na kg. Zdaj imam spet delo, da izgubim kar sem v tem času pridelala, nisem veliko grešila, pozna pa se takoj (+ 1.5kg). Hema, kje si? a si spet kje na terenu v hribih. Vsem pa ki ste ble vztrajne med luno pa pohvale, ste ble pridne. s.marinka4
dobro jutro vsem*zame je bilo danes jutr že bo 7:30..sm jezna nase ker ne morem spati,ko bi lahko, ko morem za v šolo bi pa še sedaj si nekaj gledam snov,ker imam ob 16h izpit..za katerga vem da bo polomija.danes imam sadni dan...mi je ugaja najbl,kr vem da bo lačna..kaj pa ve ponavadi jeste na sadni dan?samo sezonsko sadje..pač narezano ali si kaj več prirpavite? lepo se imejte, tudi jaz čestitam tistim ki ste zdržale polno luno. lp žabica21
Prav lepo dobro jutro želim vsem Najprej čestitam točki za zaposlitev . Kje boš pa delala? Oziroma kaj? Uf, sem firbčna, kaj... Sy, ti si pa zadnje čase fuuuuuuuuuuuuul pridna. Lepo, lepo. Kristalka se je že oglasila. Čakamo na več "informacij". Kajne, punce Kje pa je naša HEMA? Nje pa kar nekaj časa ni. Verjetno se gre romantiko z dragim nekje v hribih...Daj HEMA oglasi se. Pogrešamo te, slišiš!!!!!!!!!!!! Tudi lunca vam lepo uspeva. Potem pa res ni vrag, da se rezultati ne bi pokazali. Če ne prej, pa jutri zjutraj. Vsekakor ste zelo pridne . Jaz sem pa včeraj lepo papcala vitaminčke, popoldan pa smo šli (ponovno) na ogled nove kuhinje. In vam ponosno sporočam: "operacija kuhinja" uspela. V polno . Res, ful sem vesela, da smo končno najdli nekaj kar nama je "blazno" všeč, pa še paše v naš prostor. Je v natur barvi z dodatkom ognjeno rdeče. Saj veste, rdeča kot ljubezen Skratka, montirat jo pridejo 6. februarja, do takrat pa nas čaka še nakup vse bele tehnike (razen hladilnika kupljenega poleti), keramičnih ploščic, laminata za po tleh (hm, a je to dobra izbira???). Se pravi, da bo še pestro. Pa zanimivo, upam No, kot že napisano, včeraj sem papcala vitaminčke, sem pa zato zvečer bila "poredna" in pojedla sardino iz konzerve in pol palačinke z evrokremom Ampak hlače mi še vedno super pašejo Sedaj me čaka , pa , pa , še malo . Pa tudi moram dati skoz. Potem bo pa itak sledilo , za njim pa seveda . No, malo bom še verjetno vmes... Želim vam kar se da lep dan blažkaa
Blažkaa dobro jutro.Najprej ti moram napisat glede laminata v kuhinji,sam da ne boš potem možu rekla da sem jaz kriva....... Tudi jaz imam že dve leti v kuhinji laminat,kupili smo kvalitetnega,brez sijaja,imitacija ploščic........kok sem ga jaz že preklela.......Na stropu imam reflektorje(5 kom),ki svetijo naravnost v tla,vsaka kaplica se pozna....Kar se tiče kvalitete pa tako.Rekli so nam da je kvaliteten??!!,pa mi je že nekajkrat padel na tla nož pa....saj veste,da kdaj tudi kaj pade a ne?Na tleh pa luknje in to se zdaj pozna kar črno,res ni lepo........ Izbrala si super barvo to ti moram priznat.Moja kuhinja pa je temno modra oziroma kraljevsko modra+bela......blazno mi je všeč modra barva,pa tudi kopalnica je modra+svetlo modra,sinova soba je natur+ temno modra.........kar mal smešno a ne?Ampak moj mož to dela doma in se lahko afnam,če pa to kupiš pa zna biti zelo drago,ker imamo to pohištvo barvano z........ne vem kako se reče ,vedno pozabim. Fora pa je v tem,da mi je kraljevsko modra barva najljubša nimam pa niti ene cunje v tej barvi,to pa kar ne bi mogla oblečt,pa ne vem zakaj ... WC SEM PA ŽE PORIBALA!! darja-
Joj, tako dober namen imam, da naredim vse tisto kar predstavljajo tiste slikiice (ha, ha, ha,...) pa nekako kar obsedim tukaj pred monitorjem in srkam svoj čajček Če pa tako paše... Darja-, glede tal v kuhinji je pa tako, da sedaj že imamo laminat in dobro vem, da je cel hudič z njim, a za ploščice po tleh nekako nisem, zato...Poja nimam kaj narediti Še kakšen predlog??? p.s. A tvoj dragi izdeluje pohištvo ali samo modre barve meša blažkaa
Darja, ja, kužiko sm lani vidla "v hribih". Je pršla tud na našo parcelo. Ful luštna je, igriva, z repom je pa mahala, da bi ji skor odpadu. Energična je pa res Danes sem na makaronih, zvečer pa sladica. Najbrž bodo kr palačinke. Zjutri sm mela krizo, bi kr pojedla kakšn kruh pa marmelado. Ampak nism. Jep, nism nč jedla. Spila sm kavo in me je lepo nasitilo hehe Ful sm vesela, ker lahko v službi pijem dobro vodo kolikor hočem. Spijem jo sigurno en liter na dan, tako da splakujem strupe. Glava me pa še vseeno boli. Upam, da bo čez par dni bolje. Zdej se grem pa oblečt in mal po trgovinah, potem pa na šiht. LP! Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 23. jan 2008 09:47:39
Blažkaa moj mož dela pohištvo,barve pa že zmešane kupi......,to je fino kar si zaželim-to dobim... Ja pa ni vedno tako!Glede laminata se boš pač morala sama odločit,jaz vem da ga ne bom imela več ko bom enkrat menjala.Sta pa moja mama in oče zdaj menjala tla v kuhinji,pa sta dala lakiran smrekov les.Čisto natur rasti.....pa samo polakiran da se malo sveti.To pa je stvar okusa,če ti je všeč,meni blazno,mojemu možu pa ne. Okusi so različni,je pa res da moraš za to dobiti dovolj suh les pa tudi majstra,ki se na to spozna...,da ne pride do napak.Smreka je zelo mehak les(lahko kakšen drug),ker sem zadnjič prišla not s čevlji, na katerih je bila peta uničena pa sem jima naredila same luknje....ha,ha.No ni smešno,je pa res. darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti