Ločevanje živil 90. dni - 5. del
A res itak????? 

Sočustvujem s tabo. Seveda pa te obenem tudi podpiram, da še nadaljuješ. 

Mogoče bo ta mesec bolje. ...mogoče najini teleščka rabita več časa, da se navadita na nov način prehranjevanja? Kaj pa vem... No, saj namen ločevalne diete je tudi, da se naučimo bolj zdravo prehranjevati. Jaz npr. sedaj pojem neprimerno več sadja in zelenjave.
...aja, pa še to, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! uff, kje je še kosilo...

Naeema
Pozdravljene drage moje
Peljala sem šolarki v šolo, šla v
, potem pa domov na čajček in naravnost v posteljo. Ta rdeča teta ni niti malo prijazna do mene
. Če bi imela banjo, bi se šla cel dopoldan samo tole
. Bi mi ful pasalo.
No, tudi kakšne nežne
se ne bi branila.
Bom morala počakati do večera, da me "vzame v roke" moj predragi
. Zaenkrat pa objemam termofor, si grejem nogavice na radiatorju (in si jih vsake pol ure zamenjam), da imam vsaj noge ves čas tople in pijem čajček. Že tretji liter komarčka "napadam".
Sem pa zjutraj spila sok ene rdeče grenivke + sok dveh rdečih pomaranč. Se pravi, da danes še nisem imela "normalne" hrane v ustih. Joj, bom še presnojedka postala.
Pa saj sploh nisem lačna.
Res pa je, da ves čas mislim na hrano
. Najbolj pa na kaj čokoladnega
. Vsaj zelo majhen košček jagodne torte prelite s čokolado bi...
Pa glavo mi "trga" in takole izgledam, ko grem vsake pol ure na WC
.
Danes imam sicer Š dan, a še sploh nimam pojma, kaj narediti za kosilo. Pire mi je zmanjkalo...
Nič, jamranje mi ne bo koristilo, to vem. Popoldan peljem hčerki na vaje (sta po novem mažoretki), do jutri pa moram biti spet "tista stara, pozitivna, oh in sploh jaz
, saj imam popoldan predavanje na faksu, zvečer pa imamo Velenjčanke s KulSlo srečanje. Vsaj tu so mi zvezde naklonjene, saj sem jutri na OH, tako da si bom brez slabe vesti lahko privoščila kaj sladkega

Saj res, kaj pa je z našim srečanjem punce 
A bo kaj ali ne
Naeema in darja-, držim pesti, da vama tehtnica pokaže konec tedna vsaj -2kg
. In vsem ostalim tudi
Itak, vidim da tudi tebi gre vse OK. Le tako naprej, super si. Ne bi ti rada pokvarila jedilnika, a se mi zdi, da skuta in tuna naj ne bi bila skupaj v obroku...
Želim vam lep preostanek dneva, jaz pa se grem še malo "stisnat". Sama s seboj
blažkaa
Peljala sem šolarki v šolo, šla v
, potem pa domov na čajček in naravnost v posteljo. Ta rdeča teta ni niti malo prijazna do mene
. Bi mi ful pasalo.
No, tudi kakšne nežne
se ne bi branila.
Bom morala počakati do večera, da me "vzame v roke" moj predragi
. Zaenkrat pa objemam termofor, si grejem nogavice na radiatorju (in si jih vsake pol ure zamenjam), da imam vsaj noge ves čas tople in pijem čajček. Že tretji liter komarčka "napadam".
Sem pa zjutraj spila sok ene rdeče grenivke + sok dveh rdečih pomaranč. Se pravi, da danes še nisem imela "normalne" hrane v ustih. Joj, bom še presnojedka postala.
Pa saj sploh nisem lačna.
Res pa je, da ves čas mislim na hrano
.
Danes imam sicer Š dan, a še sploh nimam pojma, kaj narediti za kosilo. Pire mi je zmanjkalo...
Nič, jamranje mi ne bo koristilo, to vem. Popoldan peljem hčerki na vaje (sta po novem mažoretki), do jutri pa moram biti spet "tista stara, pozitivna, oh in sploh jaz

Saj res, kaj pa je z našim srečanjem punce
blažkaa Zdravo.
Samo toliko se javim, da vam povem moje izkušnje z lunco.
Ker vidim, da vse pravite, da vam je šlo bolj malo dol je to zato ker je bila POLNA luna. Na polno luno ne gre toliko dol kot na mlaj oz. prazno luno. Polna luna vodo zadržuje v telesu prazna pa ne.
Samo primer: moj oče je odrezal vejo (približno 8 cm debelo) pri brezi, ker je bila napoti, Odrezal jo je čisto pri deblu. Iz rane je tekla voda z curkom, vrjetno več litrov. Jaz nisem mogla vrjeti svojim očem. In mi je razložil, da je to zato ker je ravno polna luna in takrat je v drevesih polno vode. Takrat se dreves ne seka.
Malo čuden primer. Samo je res. 
Imejte se lepo. (jaz danes nisem mogla spat in sem sončni vzhod pričakala na Križni Gori-enem hribčku tu pri nas(700m))
Hema
Itak čestitam - samo seštej cm - mislim, da -17- bravo. Vedeti moraš, da v primeru, ko nimaš veliko za zgubit, grejo cm hitreje stran kot kg - po mojem mnenju si lahko zadovoljna in lepo nadaljuj. Enako bi rekla Naeemi.
Kot sem že povedala, jaz se že 1 leto na ta način prehranjujem, dol ne gre nič, sem vesela, da doseženo vzdržujem. Če bi hotela še kak kg zgubit, bi telo, ki se je tega prehranjevanja že navadilo, rabilo čisto nov šok. Tega se pa ne grem. Zaenkrat se trudim v fitnesu na kardio napravah in na blazini ter z utežmi in počasi, pri nespremenjeni teži, zgubljam cm in si krepim mišice.
Mladenkam na srce polagam - telovadite, sicer kasneje, ko boste shujšale, ne boste vedele kam z odvečno kožo - v teh letih je vaša koža še elastična in se da ukrotiti - pri meni je žal to malo težje - najbolj jezna sem na kožo na trebuhu in zavesicami na nadlahti.
Nisem vas hotela zamorit, samo spodbujam vas, da se splača "malo lačna" bit in veliko migat.
LP
Kristalka
blažkaa, vem, da naj se ne bi mešalo različnih beljakovin med sabo, ampak danes nisem imela nič drugega pri roki in sem pač to zmešala.
Bila sem na Kamniškem vrhu (1259m), bravo jst
komaj čakam, da mine še zadnji delovni dan, potem pa končno spet vikend ...
itak
Dober večer.
Danes pa sem prišla domov z malo več energije,kot včeraj,ko je bil izredno težek dan.Imela sem vitamine,pojedla pa sem pomarančo 2 kivija in banano.
Če pa jutri zjutraj vaga ne pokaže rezultata,jo bom zamenjala ha,ha,ha.
Blažkaa,že kar nekaj časa (let)je ko sem tudi jaz trpela take dneve kot je tvoj......ti nič ne zavidam,to so dnevi ko se smiliš sam sebi pa se jaz ponavadi ne...........
Jaz sem mnenja,da bo naša Hema najlepša med nami,ker namesto da bi slonela za računalnikom(kot me),gre na prvi hrib in se nam smeji ............Hema,to je spet zaradi tega,ker sem ti fovš........ja kdaj pa greš ti kaj v službo???????????A planinariš slučajno pred službo????????Upam da ne ker si bom spet očitala,da bi tudi jaz.........pa nimam časa..........itd.itd.
Kristalka,saj vem da nam hočeš dobro,sam če bi stala zraven mene,bi bila jaz najbolj zadovoljna,pa še ubogala bi te........mislim da bo res čas da spet pobrišem prah na orbitreku........pa uteži imam,pa sobno kolo imam,pa trakove imam,pa odvečno kožo imam.....pa še kaj bi se našlo.
No za danes sem dosti zatežila,vam bom spet zjutraj........
želim vam lahko noč
darja-
Preživela sem prvi sadni dan. Z veliko lakoto sem se otepala dvakrat - takoj zjutraj in zvečer. Uspelo mi je, da sem se uprla in zdržala brez nedovoljenih živil.
LP, Sy
O Darja tole kar si napisala pa ne bo čisto držalo
. Pa vseeno hvala, saj bere se zelo lepo.
Ravno danes sva z možem gledala ene razpredelnice ( ne vem kje je on to najdu) in bi morala jaz za svojo idealno težo izgubit še 12 kg. Morala bi imet 75kg, imam jih pa 87 pri 182 cm. Zdaj moram malopočakat z ločevalno. Še vedno zjutraj in dopoldne jem samo sadje in ločujem. Sem pa takoj po novem letu kak teden za zajtrk jedla ovsene ali ržene kosmiče z mlekom in se mi je takoj poznalo na kilah. Zdaj skupaj delava na tem, da se bova čimbolj približala tisti idealni.
Je pa fino ker kljub preveliki teži brez problemov lahko hodim v hribe in mi ne "zabija"srce v konice las, kondicije imam res veliko
Veš, čas pa lažje dobim, ker nimava otrok. Sem bila zelo bolna (rak) in so mi odstranili jajčnike...... Tako da imam časa verjetno precej precej več kot ve. Pa tud kakšna posoda pa cunje in likanje kdaj počaka kakšen dan
. Pa še oba imava tako rada hribe.
Življenje imava urejeno tako kot nama paše. No kakšen EUR več nebi bil odveč,samo nikoli na račun prostega časa. Ta je neprecenljiv.
Hej, Itak, na tale Kamniški vrh moram pa jaz tudi enkrat priti. Ja bravo zate.
Darja, odvečne kože imam pa jaz tudi nekaj, ni sicer tok grozno glede na to da sem imela 110 kg. Zagotovo pa gibanje pomaga.
Oglasim se vsake 14 dni, takrat pa ne znam nehat, groza. Hema pejd spat.
Lahko noč
Hema
Dobro jutro
Hema,vsak ima svoje križe in težave.Tudi jaz z zdravjem nimam sreče,imam na novo narejeno hrbtenico(zatrjeno trdo),kosti so mi vzeli iz medenice,tako da sem v življenju že 3 krat shodila.Nikoli nisem (v šoli)telovadila,smučala.....je pa res da se ne smilim sama sebi hodim v službo,sem rodila(pa so rekli da ne bom),delam vse kot drugi samo vsak dan imam bolečine,ampak vsak dan .Zjutraj dokler ne "zalaufam"si tudi čevlje ne zavežem....zato pri meni neka jaka športna aktivnost ne pride v poštev,rada pa hodim,kolesarim...sam kondicije pa nimam dovolj.Ko sem šla nazadnje na Veliko Planino mi kar je srce zabijalo "v konice las"ha,ha.
Ampak živimo naprej a ne?
Tako to je to .Danes se nisem vagala,ker bom spet jezne
sem bila pa že zelo pridna(poglejte uro).Imam že spaniranega piščanca,že pečenega,skuhan krompir za mrzlo solato(še olupim in naredim),oprane cunje....mi je mož vklopil pralni stroj,ko je šel v službo(4.30),ker danes moram biti do 9 vse gotova,ker grem prej v službo.Bolje da ne povem kdaj sem že vstala.
Vidiš Hema to so pa moji hribi.......če bo vse po sreči imam jutri fraj soboto??!!??
Kje pa ste danes dajte no saj ne smete tako dolgo spat.Al bodo riti še večje.......saj se hecam spanec je zdrav,kar naspite se,pol vam bo pa zmanjkalo časa.....
Grem olupit krompir pa preberem kaj počnete......
darja-
Živjo punce!
Tudi jaz se vam pridružujem, saj sem včeraj začela z TLD. Tako sem zračunala, da se vodni dnevi izidejo na lune in da končam do 1. maja. Že lansko leto sem se držala TLD in sem takrat shujšala za 15 kg. Od tega sem pridobila 3 kg nazaj, kar se mi zdi zelo dobro.
No, danes imam riž.
Držim pesti tudi za vas.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Nacho čips gostija

Grški pita kruh