| stanka je napisal/a: |
| Zdravo, dekleta.
Prišla sem na 69,5 kg! Sedaj se mi že 3. dan drži teža pod 70 kg! Tako sem vesela, končno sem prestopila magično mejo! |
Kristalka| stanka je napisal/a: |
| Zdravo, dekleta.
Prišla sem na 69,5 kg! Sedaj se mi že 3. dan drži teža pod 70 kg! Tako sem vesela, končno sem prestopila magično mejo! |
KristalkaLepo pozdravljene!
Najprej - tejcica dobrodosla nazaj! Začela si kar dobro - veliko uspeha! Ko sem se prvič oglasila na tem forumu si bila prva, ki mi je izrekla dobrodošlico in natrosila nekaj zelo koristnih nasvetov - naj se ti zdaj malo oddolžim;)
Stanje pri meni je takšno - zaključila sem s tretjim krogom diete (- 8 kg), v enem letu in pol sem shujšala iz 102 kg na 72kg (toliko kaže tehtnica danes). Zelo, zelo sem zadovoljna, počutim se odlično. Z jutranjim tekom še vedno vztrajam 3x na teden 4-5 km - odvisno koliko imam časa imam zjutraj, ostale dni pa joga in malo telovadbe za boljše počutje.
Zdaj sem precej razmišljala kako naprej. Odločila sem se, da bom do pomladi "počivala" - se pravi vzdrževanje pridobljene teže in skrb za kondicijo. Všeč mi je Kristalkin nasvet - vodni dnevi na lunine dneve, to bo kar v redu. Glede jedilnika pa še ne vem, ločevanje pri obrokih zagotovo, kakšen neplaniran priboljšek tudi, razmišljala sem celo o kakšnem lahkem zajtrku. Glede na to, da zgodaj vstajam, da že zjutraj pokurim veliko kalorij, zvečer jem najkasneje ob 19ih pa še to skoraj vedno sadje ali solate bi verjetno kar šlo. Kaj mislite? Če se kateri da malo podebatirat okoli te teme ...
Jelenckova (zelo luškan nick!) - če boš pojedla celo torto bo sigurno preveč:) - kakšen košček ti pa zagotovo ne bo škodoval! Pa uživaj ...
Vsem veliko uspeha, dobre volje in lep konec tedna!
Lp
darkadKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci s sirom na veganski način

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko