Ločevanje živil 90. dni - 5. del

jaz sem na vzdrževanju in bom poskusila imeti jutri vodni dan, priznam, zadnje čase se nisem nič kaj držala vzdrževanja ( klavdija
Ne morem, da vas ne pozdravim! Prišla sem z dopusta na morju, kjer je bilo obilico (dobre!!!!) hrane. Pridobila sem le en kilogramček, čeprav sem se bala, da bo več. Tega oklestim, potem grem naprej. Če mi uspe nekje do septembra, oktobra še - 5 kilc, sem na konju! Ali vam poleti vročina (kadar je ) kaj pobere apetit? Jaz nisem te sreče... LP, Stanka
Haj punce, po res zeeeelo dolgem času se vam malo oglasim. Joj, res ni nobenega časa kaj napisat, konec porodniške. Spet služba, komaj čakam, da pridem domov in da se z mojima dvema sončkoma malo poigram. Tako sem pa vas malo zanemarila. No pa da vam povem, jaz še vedno kar vztrajam, včasih sicer tudi malo grešim ampak se za enkrat še kar dobro držim. Ravno eno leto je minilo, ko sem začela z ločevalno in v tem letu sem shujšala iz 122 kil -buuuu na 87. Nisem še čisto zadovoljna sama s samo, ker mam še kar precej špehca okoli trebuha pa vem, da tam mi bo pomagala pa edino telovadba. Joj to je pa najtežji del zame.Uf. Ko vas berem punce vidim, da ste zelo vztrajne in pridne, no ja včasih pa kakšen kiks tudi mora biti. Brez tega skušnjav raznih in drugačnih pa ne gre. Vsaj jaz nisem toliko trdna, da bi se res vsem dobrotam morala odpovedat. LEPO SE IMEJTE, VAS ŠE KAJ PRIDEM POZDRAVIT, KO BO KAJ ČASA, SEJ PREBIRAM VAS PA REDNO. TO PA JE TUDI NEKAJ KAJNE. FAJN BODITE PA VELIKO VODICE V TEJ VROČINI. darja2
darkad, sem bila pridna v soboto in se držala lune klavdija

Bravo, klavdijaB!! In kako se počutiš danes?

Tudi jaz sem 100% izpeljala lunin post, tako lepo se mi je vse izšlo. V soboto dopoldan sem šla po nakupih, za kosilo je bilo sadje, od 14ih naprej pa pijača - včeraj pozno popoldan smo imeli piknik, pojedla sem čisto malo mesa in zelenjave in veliko vode. Danes mi je pokazala tehtnica 2 kg manj, realno stanje se bo pokazalo jutri. Sem se pa danes odločila, da bom kar na sadju in zelenjavi; tudi je tako vroče, da bo to še najlažje. Pa še sama sem doma tri dni, tako da lahko resna kuha odpade.

KlavdijaB, ali si ti zdaj že na vzdrževanju? Stanka, kar dobro si tole speljela! Dopust zna biti poln pasti - sladoledi, sladice, kakšna pijačica...

Darja2, sem vesela, da si se oglasila. Sem te že pogrešala, ko sva že ravno skupaj začeli. Sem si kar mislila, da si polno zaposlena, vidim pa, de se dobro držiš.

Te dni bo zelo vroče - mislite, da nam bo v pomoč, pri kurjenju kalorij:)? Veliko tekočine, počitek in lep teden vam želim!

darkad Sporočilo je spremenil(a) darkad dne 16. jul 2007 12:33:41
ja, sem na vzdrževanju, sem šla sedaj na koledar pogledat, tako da sem 3MD začela 15. januarja, tako da je takorekoč tudi vzdrževanje pri koncu. Zadnji mesec tako malo biksam (razni RD-ji) Drugače sem dopoldan še vedno na sadju. Popoldan pa kakor kdaj, včasih imam isto kosilo in večerjo, včasih ločujem po obrokih. Počutim se super. lep dan vsem sotrpinkam, klavdija
Ojla frajle! Klavdija, ekstra si, si dala elana še meni, da vzdržim vodni dan. Bravo! Stanka, super si! Zdaj pa lepo naprej, da izgubiš nazaj pridobljeno kilco in nato še ekstra v minus! Držim pesti! darkad, meni osebno vročina nič ne pomaga, da ne jem. Ko vem, da je kosilo na vrsti, pač jem. Mogoče pa res manj pojem. Pomaga pa sigurno pri tem, da spijemo več vode oz. tekočine, kar zelo pomaga pri izgubljanju kilogramov in vražjega celulita. Kar pogumno! No, jaz tudi lepo maširam naprej. Danes je moj 42. dan diete in sem shujšala slabih 9 kg v tem času. Sem zelo zadovoljna. Je pa res, da sem v prvih 14. dneh shujšala 5-6 kg, zdaj gre pa zelo počasi. Ampak ni važno, samo da gre. Tudi počasi se daleč pride, kajne? Zelo se veselim petka, ko odhajam za 15 dni na morje. Se vam pa moram zahvalit, ker ste me spomnile na vodni dan. Namreč, prvega sem jaz izpustila, ker sem imela v začetku julija še nekaj učenja in sem presodila, da ne bi bilo pametno izvajati med intenzivnim učenjem vodnega dne. Potem pa sem pozabila nanj. Danes imam škrobni dan, sreda - oh, čet - sadje in v petek, dan pred morjem, bom imela vodni dan. Štartamo itak zvečer, tako da upam, da mi med vsem pakiranjem ne bo težko zdržati na vodi. Že zdaj mi približno za 0,5 kg padejo kile dol po vsakem sadnem dnevu. Mislim, da mi bo po sadnem, ki mu bo sledil pa še vodni dan, sigurno še kakšna kilca šla dol. In pripravljena bom prispela na morje. Jupiiiiiiiiiiii! Drugače pa nameravam na morju isto jesti - ločevati po dnevih in po obrokih, ne bom se pa strogo strogo držala vsega kot do zdaj. Verjetno bom kak večer spila tu pa tam kak kozarček alkohola, sladoled bom imela recimo za večerjo na beljakovinski dan, sladkarije pa bom 100% jedla samo na oh dan. A veste, da sem bila jaz strašni zasvojenec s sladkarijami? No, zdaj mi sploh ni več toliko do njih. Veste kaj zdaj najbolj pogrešam? Kakšno fajn belo, mehko in hkrati hrustljavo štručko kruha, z zašinkom in sirom .... mmmmmmmmmmm, to pa so zame skomine. Eh, bo že. Zavedam se, da sem nagnjena k debelosti že od otroštva in da, če bom hotela obdržati te kg, ki jih imam sedaj, bom morala podobno ločevati tudi v bodoče. Ne bom ločevala po dnevih, po obrokih pa zagotovo. Bomo videli kaj bo čas prinesel in pa moja trma seveda. Srečno vsem in prijeten dopust! Lp, Karmen jessy6
Bila za 3 dni na morju, Sem se držala diete, sam kaj, ko sem zraven jedla še vse sorte. No, zredila se nisem nič, kopalke so mi pa tudi že lepo prav. Pogrešam mafine,.... Jelenckova
Da se spet malo javim. V sredo sem imela Š dan in sem za večrejo grešila. Sva z mojim imela 10. obletnico in pri večerji nisem ločevala. Pa še kozarček šampanjčka sem si privoščila. Mi ni žal. Danes sem pa na sadju. Jabolka, banane, melona, mogoče tudi kakšna paradižnikova sloatka. Čestitke vsem ki pridno hujšate in tistim ki ste uspešno na vzdrževanju. tejčica
Hojla! Da se še jaz malo javim,da boste vedele,da še diham. Ko so napovedali tale vročinski val,me je zelo skrbelo,kako ga bom preživela.Vročina mi namreč ni preveč pri srcu. Potem pa sem se spomnila,kako me je zeeeelo zeblo,ko sem bila še na dieti.Pa sem pomislila,da mi mogoče ne bo tako zelo vroče,če se prehranjujem po sistemu B,Š,OH in S. Tako sem v ponedeljek začela z b dnevom in potem nadaljevala.Zraven pa seveda popila še ogromno količino vode. Stvar je seveda delovala,ampak samo do petka,ko je sodelavka praznovala abrahama in so bile moje oči spet bolj lačne kot pa jaz. Ampak vroče mi pa vseeno ni bilo tako zelo,kot ostalim. Torej ločevalna dieta ni dobra samo za izgubljanje kilogramov,ampak nam tudi olajša življenje pri teh visokih temperaturah. Superca,ne! Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti