Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Mene pa nekaj zanima. Vem kaj je fora ločevalnih diet ampak - kaj lahko ješ? Vem, da imate OH, sadne, vodne itd. dneve, ampak kaj od tega lahko ješ? Se moraš čemu popolnoma odpovedati? Ali lahko še zmeraj včasih poješ kaj sladkega? To me že nekaj časa zanima. Pa še - bravo vsem, ki imate toliko volje za to dieto! Muffsy
Pozdravljeni sotrpini. Naj na kratko odgovorim Muffsy. Na beljakovinski dan ješ beljakovine( meso, mlečni izdelki,jajca...) Na škrobni dan ješ jedi , ki vsebujejo škrob(krompir, fižol...) Na OH dan ješ jedi, ki vsebujejo ogljikove hidrate(testenine,sladkarije...) Na vitaminski dan ješ zelenjavo, sadje, razne oreščke, suho sadje... Sicer pa zelenjavo lahko ješ vsak dan in sadje je vsak dan za zajtrk. Popiti moraš vsaj dva litra vode dnevno, da odplakneš stupene snovi iz telesa. Upam, da sem ti kaj pomagala, če pa sem kaj pozabila pa bodo dopolnila ostala dekleta. Kajne punce? Na koncu naj še povem, da mi dieta uspeva in da imam v sredo vodni dan. LP! fakin712
Ooo, ful fajn! Najlepša hvala, fakin712! Vso srečo na vodni dan! Lepo se mejte! Muffsy
Kaj,punce,nimate nobenega predloga ali se vam ne ljubi pisati? nejas
Imam veliko bučk.Kaj narediti z njimi?Je kaj takega za v skrinjo? nejas
Jaz skuham bučke v omaki, potem pa hop v skrinjo z njimi. Zelenjavna juha je tudi za v skrinjo, pa pasulj, pa golaž, segedinski golaž, obaro sem zadnjič dala v skrinjo, pa je bila tudi dobra. Mislim, da sem brala na forumu, da je ena celo musako zamrznila. Veliko stvari je takšnih za v skrinjo. Odvisno od okusa. Poizkusi, pa boš najbolj sama videla kaj ti odgovarja. Aja, da ne pozabim. Nekatere spanirajo bučke in jih dajo v skrinjo.Jaz jih še nisem, ker ponavadi pojemo sveže in za v skrinjo nič ne ostane. Upam, da sem kaj pomagala. LP! fakin712
http://www.mojplanet.si/ Muffsy,tale link je zate in za vse tiste,ki želijo izvedeti več o dieti! Punce,ni kaj,super pridne ste! Lidija,čakamo poročilo,kako je uspel vodni dan! nejas,nič zato če grejo kilce bolj počasi dol,bodo pa bolj sigurno tam doli ostale,zatorej se kar trudi še naprej. Jaz bučke narežem na kocke,jih blanširam,naložim v vrečke,kolikor pač rabim za en obrok in jih zamrznem.Potem jih pač uporabljam kot sveže,v juhi,dušene z jajčko ali z sirom,na pici in še in še. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Že dolgo se nisem javila - NAPAKA! Razmišljam, da se vam spet pridružim - se beremo - čakam podpore Veronika
Podpore je tukaj vedno veliko. Kar pogumno se zopet pridruži. Mi te zelo podpiramo, kajne punce? LP! fakin712
Marjetka cvetka - super spletna stran! Hvala lepa! Muffsy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti