Ločevanje živil 90. dni - 5. del

http//www.grajskikuhar-sp.si Mislim, da je zdaj pravi link. LP! fakin712
Mene pa zanima: 1.) ali lahko jem sadje v več obrokih.....če vstanem ob 6h.....mi en obrok do kosila namreč ne zadošča 2.) na B dan....ali lahko dam limonin sok v kalamare v solati?
HOJLA DEKLETA! Po dolgem času se vam malo javljam.Toliko da veste da še obstajam. Problemi ostajajo isti KILOGRAMI! No ja po enem letu sem si nabrala cca 6kg! Znak za alarem Trdno sem odločena da ponovni krog štartam v ponedeljek, če mi bo uspelo pa vam sporočim. Vem da sem rekla da pričnem 1.septembra a se bojim da bom do takrat pokvarila že vse kar sem do sedaj naredila na sebi. Ne najdem klika v glavi se mi je po mojem izgubil nekje na dopustu. Vidim da je na foromu precej novih sotrpink! Vse lepo pozravljam! Ja ampak prav vesela sem da poznam še nekatere izmed vas Marjetka Cvetka, Jankica, Tuna.... Upam da bo v kratke organizirano še kakšno srečanje.Mogoče v jesenskem času ko bodo šli otoci v šolo in ko še ne bo snega da nam jo ne bi spet zagodlo vreme kot takrat v Trzinu! Za enkrat toliko sedaj pa šibam dokončat kosilo in potem saj veste delo!!!! any
Mene pa zanima: 1.) ali lahko jem sadje v več obrokih.....če vstanem ob 6h.....mi en obrok do kosila namreč ne zadošča 2.) na B dan....ali lahko dam limonin sok v kalamare v solati?
Šjorca, če nimam dovolj en obrok sadja do kosila, si tudi še kakšnega privoščim, brez slabe vesti. Pa veliko vode moraš popit. Limonin sok lahko daš na solato. Sigurno ne bo nič narobe. Nasplošno pa imam danes zelenjavno sadni dan, ki je minil brez problemov. Veliko uspehov tudi ostalim še naprej. LP! fakin712
ANY , pozdravljena ! Bila si že pogrešana , ker se nisi nič javila. Smo že spraševale po tebi???? Upam, da se boš sedaj večkrat javila. Pozdrav! marja
Hojla! Kako kaj punce,a gre? Any,zdravo! Resno,zadnji čas da se vzameš spet v roke,ker potem bo pa huda.Saj veš,koliko truda je potrebno,da spravimo kile dol,zatorej kar hitro veselo na delo.Saj smo tu še sami stari borci,samo zdajle je čas dopustov,pa se bolj poredko javljajo. Šjorca,jaz imam do kosila vedno dva obroka sadja,da nisem potem preveč lačna.Za zajtrk pojem dva sadeža,za malico pa enega. Uživajte! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo Samo,da javim,da danes zacenjam drugi krog(okrog tivolija)Startam z 76.Prejšnega sem začela z skoraj 95.Veselo na delo.Sicer začenjam malo pred rokom,ampak ker sem popolnoma popustila z obroki sadja in sadnimi dnevi, tudi malo sem začela mešati hrano,se bom edino na tak način spravila nazaj v red. Lep dan vsem Saša
Živijo, naj se še jaz na hitro oglasim, moj drugi krog poteka po načrtih, danes je 22. dan, težav nimam, kakšnih posebnih grehov ne delam - upam, da bo šlo tako tudi naprej. Tehtala se bom po vodnem dnevu, pa takrat poročam o rezultatu. Z jutranjo hojo vztrajam, počasi - 2x tedensko - pa uvajam orbitrek. Saša, tebi pa veliko uspeha, prvi krog si krasno izpeljala! Veliko uspeha vsem, želim vam vesel dan lp darkad
Haj! Sedaj pa zares. Kot sem obljubila sem danes štartala nov krog! Če mi uspe na tehtnici zagledati 7 bom presrečna. Enkrat mi je skoraj uspelo vendar ne za dolgo! Začenjam pri 90kg!!!!! A ni hudič če mi je uspelo v dveh krogih sklatiti 30kg mi jih bo pa še teh 20. Na 80kg bom upam prišla dokaj hitro ker je kakšnih 7 kg pridobljenih v zadnjem mesecu. Saj veste dopusti in tako dalje. Do sedaj sem bila zelo pridna in brez pregrehe. Če preživim prvi teden vem ,da mi bo uspelo. Veliko uspehov tudi vsem ostalim. Ko vidim kako ste pridne sem takoj boljše volje in vrjamem da se bomo kmalu lahko pobahale z lepimi rezultati. Tako kot darkad vam sporočim po prvem vodnem dnevu rezultate! Lep dan še naprej ! any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti