Najlepša novica danes je, da bo Tejčica zopet zibala. Kar raznežila sem se, ko sem to prebrala. Ti zdaj samo čimveč vitaminčkov pojej pa bo. Za odpravljanje kilogramov pa bo še dovolj časa. Iskrene čestitke.
Jankica hvala za čestitke. Sem bila, tudi danes zelo pridna. Naredila pa sem vanilijev sladoled, v strojčku za sladoled, le sladkorja sem dala malce manj, kot piše v receptu, pa ni bilo nič zato. Sladoled je bil boooožžžžanski!!! Vsakič naredim drugega. Enkrat s strojčkom in drugič brez in vedno vse poližemo.

Lep dan še naprej!
fakin712

Pekoče piščančje perutničke

Stročji fižol iz druge sličice pa je nevtralno živilo (vsaj jaz mislim, upam, da me bo katera popravila, če se motim) in ga lahko jemo skoraj vsak dan, npr. v solati pri B, Š ali OH obrokih.
V navodilih diete je resda našteta tudi zelenjava po dnevih, a to ne vem, če je nujno in če kdo upošteva, večinoma upoštevamo le to, da škrobno zelenjavo (suhi fižol, grah, koruzo, lečo, čičeriko ipd.) jemo na Š dan, ostalo pa na katerikoli dan (cvetačo, brokoli, paradižnik, bučke, stročji fižol, kumare, papriko...).
Povejte še ostale, da ne bom jaz Lidije kaj narobe učila.
Encijan