Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla! Mislim da neku kilicu jesam shujšala jer osjetim da mi hlače malo plešu. I odmah se zbog toga bolje osjećam. Na stranicu www.mojplanet.si idem svaki dan i pročitam si o dijeti. Na ovoj kaj mi ju je napisala Jankica još nisam bila, al budem upravo kliknula i malo si brala... LP! Lidija...
Pozdravljene, prijateljice! Danes se ni še nobena oglasila, zato se bom jaz. Pošteno moram priznat, da mi drugi krog ne uspeva. Pomešala sem vse dneve, nič ne zapisujem kaj pojem, premalo pijem... Zato sem kar odnehala. Res pa je, da skrbno ločujem, se gibam več kot kadarkoli prej, sem zadovoljna s sabo in se nisem zredila niti deke. Rada bi sicer shujšala še 6kg in upam, da mi bo to tudi uspelo. Najbolj srečna bom, ko bom na tehtnici zagledala spredaj 6! Takrat se vam zagotovo oglasim. Manjka le 1kg, ki pa mi nagaja že cel mesec. Ampak če sem izgubila 20 kg, bom pa tudi tega enega in potem še malo, da bom dosegla svoj cilj. Cilj, ki si ga na začetku diete nisem niti upala zastaviti. Zato punce, ki ste na začetku, le korajžno! Splača se malo potruditi. Sicer pa se na to prehrano tako navadiš, da meni sedaj še na misel ne pride, da bi jedla drugače. Lahko noč! moki
Hojla! Pravilno si se odločila.Moki.Če ne gre pač ne gre,kaj se bi nekaj silila in sama sebe mučila! Ta način prehranjevanja sedaj obvladaš in kar tako nadaljuj,ko pa bo prišel pravi čas,boš pa tudi tistih 6 kil spravila proč. Sem bila malo zunaj in se ohlajala.Oj,kako paše malce ohladitve,sem kar dobila nazaj nekaj tiste energije,ki mi jo je ta vročina izpila. Lidija,kajne kako dober občutek je,ko vidiš,da se nekaj dogaja in začno hlače plesat okoli pasu.Za taskšne čudovite občutke se splača potrudit! Punce,mejte se lepo in uživajte v teh dopustniških dneh! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Naj še jaz malce potarnam. Tudi meni drugi krog ne gre in ne gre. Ko sem že mislila, da sem že čisto not padla, sem ugotovila, da sem vse zbrkala. Zdaj se moram pripraviti, da bom ta drugi krog že enkrat izpeljala do konca. Upam, da mi bo končno uspelo. Iskrene čestitke pa vsem ostalim, ki jim zelo dobro uspeva. Veliko uspeha vsem skupaj in tudi meni. fakin712
Hojla! Došla sam doma s kratkeg dopusta i stala na vagu. Sada vidim da sam shujšala u 8 dana 3 kile, a osjećam se kao da sam lakša 30 kila. I sa ove tri kile manje, hlače mi puno bolje stoje. Jooooooooooooj tak se veselim da budem još shujšala. Ima i želje i snagei vi ste mi ovdje velika podrška. Sad sam pojela malo šljiva a za kosilo budem friškog sira, malo kruha i puuuuuuuuuuuuno salate. Lidija...
Lidija - BRAVOOOOOOO Fakin712, držim pesti zate, saj bo šlo, pridejo manjše krize, toda potem pa gremo spet dalje. Moki, tudi zate navijam, ti si nam pa ja vzgled!!! Šestica bo kar kmalu kraljevala na tvoji vagi, kajne. Marjetka cvetka, jutranji hlad pa res prija, zvečer se zlepa ne ohladi. Ampak kaj, ko sem pa jaz tak zaspanček, da zjutraj ne morem dvigniti svoje riti. Sem zvečer preeeeedolgo pokonci - večerni tip pač. In potem pa po nepotrebnem pristane kakšen NLP v mojem želodčku. Obžalujem! jankica
Hojla! Lidija,čestitke!Le tako dalje. Fakin712,seveda ti bo uspelo,o tem sploh ne smeš dvomiti.Saj včasih ne gre tako kot si želimo,ampak malce vtrajnosti in uspeh je tukaj. Jankica,takšnile NLP-ji so pa tudi men poznani.Oj,kako vztarajno krožijo okrog glave,tsako presneto tečni in vsiljivi so,da moraš narediti "HAM" in jih pogoltniti.Ja,potem pa je tukaj obžalovanje pa kakšna kilca preveč. Eh,ja,punce,ne se dat,ampak pojdite po začrtani poti naprej proti cilju! Pomislite na vse zavistne poglede,ko vas bodo videli vse prenovljene!Hu,hu,za to se pa že splača potruditi! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Lidija čestitke tudi z moje strani. Danes sem kar pridna glede hrane. Počasi se bo treba disciplinirati. Hvala za vse spodbudne besede. Se čisto strinjam, da so potem zavistni pogledi in še kakšen žvižg in olala. Trudim se kolikor se da in vem,da mi mora uspeti. Če mi je prvič, mi bo pa v drugo tudi najbrž. Radi se imejte in veliko uspeha tudi drugim sotrpinkam. fakin712
Hojla, Bravo Lidija, le tako naprej. Jankica, tebi se zdi, da nekaj ne "štima". Med letom sem veliko več gibala kot zdaj, pa imam slabo vest. Mogoče tudi zato, ker imam veliko manj mišične mase kot prej pa se mi kar trese kar mi je ostalo. No ja sej bo boljše. Na morju bom malo bolj plavala, zdaj pa upam, da dobivam kaj mišic s pospravljanjem, likanjem, kuhanjem itd. Danes sem si naredila dobro zelenjavno juho (por, zelje, korenje, brokoli in paradižnik) in jo jedla s polnozrnatim toastom za kosilo in za večerjo. Jutri pa bi rada zdržala na vodi. Če mi ne bo uspelo pa vsaj na sadju. Potem pa zaključim počasi z enomesečno dieto, saj mi je danes tehnica pokazala že 60,8 kg. Sem zelo zadovoljna. Lepo se imejte še naprej in navijam za vse vas, ki se pridno trudite s topljenjem maščob in izogibanju dobrot. Bravo, uspelo vam bo, se splača. LANES
Hojla! Ja sam tako dobro raspoložena, ova dijeta radi čuda. Baš sam jutros obukla jedne gačice koje su mi se prije urezale u bokovima. To je izgledalo na hlačamo tako grdo. Sad baš gledam i razmišljam si kak mi dobro stoje i niš me ne žulja. A i današnje kosilo mi paše: mladi fižol sam več skuhala, pa paradajz salata ili pečena paprika i malo kuhane kuruze... Ne znam kako vama, ali meni je škrobni dan najfiniji! Ne volim OH dan. Mučno mi je od njega. LP! Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti