Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Javljam se Vam, da sem uspešno končal svojo 90 dnevno dieto, končni rezultat je 56 kg, torej 11,5 kg odbitka - zelo sem zadovoljen, skoraj nič težav med samo dieto, zdajšnje počutje je tudi v redu - sedaj nadaljujem z nadaljevalnim delom diete! Lep zimski pozdrav vsem! Bojan Z.
Čestitke Bojan! Pa saj te pa ja nikjer ni. 56kg? Koliko pa si velik, če smem vprašat? Marjetka pri nas je kar dolgo snežilo, deževati je pričelo šele okrog polnoči. Snega imamo res ogromno. Vendar smo že vse sčistili okoli hiše. Čakamo le še stroj, da bo odstranil sneg z dovoza in ceste. Ker je ulica tako ozka, da nimamo kam kidat. In bodo sneg zvozili stran. Jaz pa danes pečem piščančja bedra in krompir. Kaj bi jedla še ne vem. Peči sem dala sicer dve bedri, za vsakega eno. Pa me tako mika krompir... Pa saj veste, da se krompirju res ne moram odrečt! :) LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Bojan, bravo, čestitam! Želim ti, da te kilograme obdržiš. Kaj sem jaz prejle naredila, res sem ena velika kokoš.Sploh pa nisem vedela da čokolada lahko zagori. No meni ni zagorela manjkalo pa ni veliko. Jedilno čokolado sem dala v mikrovalovko, in čisto avtomatsko za 2 minuti (tako kot dam mledo pogret), potem sem šla ven in čez minutko sem zavohala strašen smrad " Najbrž je spet taščica kaj prismodila" ko sem stopila v kuhinjo se je pa vse kadilo iz mikrovalovke, Čokolada je bila pa samo še kepa oglja, mislim, kako sem jaz butasta kakor da bi to delala prvič, pa še nič masla nisem dala zraven. Pecivo sem potem morala samo namazati z marmelado in posuti s kokosom, ker nemam več čokolade. No, vsaka šola nekaj stane kajne. Marjetka cvetka, paprikaš je pa zares za prste polizat. Čista 5. lp hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 27. nov 2005 13:25:19
No sem se najedla ananasa pa še malo indijskih oreškov za posladek. Sedaj pa čakam obiske in vsake toliko časa ogledam k sinu. Leži z vročino že drugi dan! Se je v petek prehladil sedaj pa je na čajčkih in Coldrexu. Če do jutri ne bo dober ga peljem k zdravniku. Nedelja je še dolga mene pa že premagujejo skušnjave. Moram zdržat tole saadje, bom pa uporabila vaš recept in bom za naprej tako planirala da ob nedeljah ne bom jedla sadja. Očitno mi telo pošilja signale da je bilo dovolj ker me kar vleče da se pregrešim. Saj po novem letu boljše bo, pravi znana pesem ! Grem še malo na rekreacijo predno me spet premamoi kavč ali kakšna pregreha. Čauči ! any
No, jaz imam podobno izkušnjo, le da se je moja končala malo bolj tragično. V mikrovalovko sem dala odtalit eno pecivo z rozinami, pojma nimam več, kaj sem pritisnila. Rozine so se vžgale, potem se je vnela še plastična posodica, jaz sem medtem veselo gledala TV v dnevni in me je zmotil šele neznosen smrad. Ko sem priletela v kuhinjo in videla kaj se dogaja, sem vse skupaj potegnila s krpo ven, opekla sem se, plastika je kapljala po tleh in mi zažgala še tpli pod in tepih, ko pa sem vse skupaj gasila z vodo, se mi je zažgala še zavesa. Ob tem sem se skoraj zadušila. En kup dela in stroškov sem si nakopala zaradi trenutka nepremišljenosti, evo. Mikrovalovka pa še kar dela, čeprav je v njej kakšnih pet minut gorelo. Tudi očistila sem jo kar zgledno. Tole s čokolado si pa velja zapomniti, nisem vedala, da tudi ta gori. Danes na mojem jedilniku ni ne čokolada, ne pecivo z rozinami, ampak SADJE. Bomo preživeli. makaronka
Pol pa le veselo grizljajte sadje! Rožica,danes sem tudi jaz kidala,sneg je vrglo s strehe.Tega je pa bolj zoprno kidat,ker je ves zbit,pa še namočen je od dežja.Noro vreme,res! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Rožica pa Hema hvala, hvala! Rožica, velik sem pa 163 centimetrov! Bojan Z. Sporočilo je spremenil(a) bojanz dne 27. nov 2005 18:58:47
Mi imamo nenormalno vroče dneve, čez dan 28 stopinj. Čudno vreme za ta čas, izgleda da bo prišel hamasin (veter s peskom). Nič prijetno. Ma vam zavidam sneg in luže. Migla
Jaz sem si pa danes na OH dan privoščila pizzo brez sira. Moram rečt, da mi pizze z ogromno sira, ki se skuha in ne speče, kakršne se dobijo v pizzerijah, niso nikoli odgovarjale. Vedno sem, če se je le dalo, zamenjala sir z mozzarelo. Danes pa pač brez. In s polnozrnato moko. Čisto ok! Sem jo pa potresla izdatno z začimbami. In kako prijetno je hrustlala. Kot kakšen piškotek. Samo preveč jo je bilo zame. Sem pustila 2 slajsa dragemu. On pa sploh ne mara sira:) Ravnokar sem si privoščila 3 polnozrnate Leibniz piškote in tablico črne čokolade Gorenjka. Še malo bi pajsnila, ampak se zaenkrat še zadržujem. Še sem sem skočila pogledati, potem pa je na vrsti diploma...malo motivacije zanjo mi je zadnje čase zmanjkalo, že 14 dni mi stoji in se nikamor ne premakne. LP snežna
Migla, nova sem na tem forumu, pa ne vem...od kod si? makaronka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti