Hvala za topel sprejem. Sem iz Ljubljane iz Bežigrada. Rada pa bi šla dol za -15-20 kg. Ogromno se mi je nabralo ravno okoli trebuha, pa ko sem ugotovila, da mi samo trebušnjaki ne bodo pomagali, da se ga znebim, sem se odločila za to dieto, ki se mi zdi edina med razumnimi. Vse pa je seveda šlo na račun sladkarij, predvsem čokolade. Volja zaekrat je še, upam, da bo tako tudi vnaprej.
S fantom sva se šele pred kratkim vselila skupaj, pa še nimava zadosti opreme. Ker pa me je prosil, da v ponvi ne bi pekla mesa, sem mu ustregla. Ko pa bo denar še za kakšno ponev, si jo bom prisvojila za svoje meso!:) Sicer pa moram rečt, da meso niti ne pogrešam zelo. Enkrat tedensko pri tašči, ki naredi tako dobrega pišanca ali purana (ostalega mesa skorajda ne jem), mi kar zadostuje. Soja je pa itak nadomestek za beljakovine!
Vsak dan grem iz službe domov peš - to je 25 min hitre hoje, včasih grem peš tudi v službo. Je hoja ustrezna pri tej dieti ali bi bilo potrebno še kaj več miganja? Seveda, danes sem tudi kidala - sva s fantom malo pokidala pri starših. Mama pa mi je potem dala že očiščeno solato in malo domačega krompirja za sabo.
Lepo se imejte, lepo da je nehalo snežiti, vendar me tale dež kar malo skrbi. Na cesti je pa obut.
snežna

Svaljki z žajbljem