Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Vaaauuuvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!! Beba, to je superca!!!!!!!! Iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!To je pa bil boj!!!!!!! helena45
Dobro jutro, ali dober dan vsem skupaj!! Ravnokar sem prišla domov od zdravnika, še en teden bolniške, noro jaz bi pa tako rada šla ven. Sicer mi pa najbolj paše postelja. Komaj čakam, da bom malo boljša, da tudi jaz spet zaženem orbitrek, Je rekel zdravnik, da je to angina. Uredu. Sem kupila Imunal, pa mandarine in limone, doma imam še regratov med .Lisička, Encijan želim vama da čimprej okrevata. Helena in Dušanka, seveda vama bo uspelo saj sta že pravi profesionalki. Držim pesti. hema
Hojla! Čestitke Bojan - ti si pa res od sile.Kapo dol. Helena inDušanka: uspelo nam bo!!! Naj nas ne zamede. Sem v kleti vslužbi in nič ne vem, kako je zunaj - stranke pravijo, da zunaj še sneži... Letos je pa zgodaj začel tale sneg. Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK
Beba, to je pa 500% sprememba. In kakšen nasmeh na obrazu. Vse čestitke, resnično. Bravo!! hema
Beba, vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! To pa je zmanjšanje............. Pa imaš ja sedaj popolnoma novo življenje ! Ja kaj naj še rečem - BRAVO !!!!!!!!!!!!! marjanca45
Hema, saj ni tako slabo biti v tem sneženju doma. Tudi meni bi bilo kar všeč, pa me očitno še bacili nočejo - sem pa res zategla - se moram malo zamisliti nad sabo. Helena, 3 jabolka so že v meni, pa lanena semena si namakam, da jih bom pojedla. Mi res zelo izboljšajo prebavo, tako, da prenesem gnus ob jedenju tega. Ja, pa 100 g nepraženih in neslanih arašidov bom tudi pojedla, ko pridem zvečer domov pa eno konzervo etine dietne zeljne juhe. Mi je zelo všeč, pa še pogrela me bo malo. Ampak zunaj še kar pada, za znoret. Spet se bomo drsali domov. marjanca45
Dobro jutro punce...joj koliko ste napisale čez vikend, jaz sem danes malo pozna, sem se v službo vozila eno uru in pol..ponavadi rabim pa 20 minut..groza! Torej tudi mi smo veselo kidali sneg...otroci pa so uživali na snegu. Luna1, Makaronka in Snežna dobrodošle med nami. Končno vsaj dve iz Ljubljane in okolice, mogoče se pa kdaj dogovorimo za kakšno kavico, da malo poklepetamo. Makaronka iz katerega konca naše zasnežene dežele pa ti prihajaš? No meni se dieta končuje, danes še oh, jutri sadje in v sredo voda...pa sem končala...si pa moram pod nujno nabavit 2. rinino knjižico, ker ne bi rada zabluzila in se čez zimo zredila. Če se prav spomnim ste pisale, da je važno zaporedje dni, pa da se med obroki ne meša Š, OH in B..a mi lahko katera na kratzko napiše navodila? Lisička tusi midva z orbitrekom ne zdrživa skupaj več kot 15 minut..se pa nekako navajava eden na drugega, računam, da bova do konca tedna zdržala že malo več skupaj. Pri nas je nehalo snežti, upam, da popoldan manj gužve na cesti in se bom lepo domov pripeljala. Kje pa je naša Majdad? claudia12 Sporočilo je spremenil(a) claudia12 dne 28. nov 2005 10:33:26
Bravo, Beba! Res popolna preobrazba, brez ameriške pomoči. Le tako naprej - kar smej se, saj si lahko vesela. Ali še vedno kadiš? VERONIKA Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 28. nov 2005 10:54:47
Superca Claudia12, da si zdržala do konca!!Jaz pa končujem čez en mesec 3.1., ko naše punce začnejo!Goga, kako se držiš?? Marjanca, jaz sem tudi dve jabolki pojedla.Sedaj si grem namočit lanena semena, da vidimo, če so res tako dobra, kot praviš!!! Čao! helena45
Beba sem šla pogledat v album....uffffffffffffffff iskrene čestitke!!!!!!!!!! To je pa res prava preobrazba!!!!!!!! claudia12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti