Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla Beba! A je to res ena in ista oseba? Saj sploh ne morem verjeti, kaka razlika. Joj joj, kdaj bo (in če sploh bo) meni kaj podobnega uspelo Če ni skrivnost, koliko pa je minusa vsega skupaj? Jaz sem tako žalostna, ker mi že cel mesec ne gre dol. Danes sem sadna, pa sem takoooo lačna. Pravkar sem snedla spet en kaki, pa lokam, da bi vsaj nekaj notri dala! Kaj bo šele jutri??? Helena, pomagaj! Dušanka
Hvala Lisička, se bom potrudila, da čimprej opravim manjkajoče obveznosti. marjanca45 ja saj jaz tudi vem da so porcije tiste..... saj veš je tako kot s sladoledom, samo to še,.... Jaz opažam, da sem se navdila tako dobro kuhat tudi z načeli 3md, tako da zmešam tudi vse dovoljeno za ta dan,... in potem je efekt na bokih hitro viden. Pa saj veš, ko se popoldan ali še huje zvečer spomniš, da so na sadni dan dovoljeni oreščki in da jih ti danes še nisi...., da o dovoljenih količinah ne govorim. Pa saj vendar spadajo v pravi dan.... Tu pa ja ni greha ...:)) Ja izgovori, tolažba,....vsem dobro znana.... Seveda razmišljam, da bom pričela jest čim bolj pusto hrano, vsaj na začetku (kakšen mesec), da se znebim dodatkov na bokih in trebuhov. Seveda še vedno ne vem kdaj začnem, če ne prej zagotovo 3.1.06. :) Bom danes malo pregledala moj stari dnevnik prehranjevanja, mogoče pade kakšna dobra ideja, da si ponovno osvežim kako je izgledala moja teorija v praksi... :) Beba Le tako naprej!!! Kaj pa ostale, bo še katera dodala slikce od prej in potem, da se pohvali z uspehom in nam, ki se trenutno iščemo na poti, da malo spodbude, motivacije,... helena ne verjamem, da je v namočenemu semenu takšna dobrota, je pa vekakor vredno se potrudit za kasnejši efekt. :))) lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Dušanka, poskušaj vzdržat, če ne si pa zelenjavno juho skuhaj, da dobiš malo toplega.Saj te razumem, moraš res bit močna, ker si vedno v stanovanju!!Jaz, ko pridem v kuhinjo imam polno ust slin!! Zato se zadržujem bolj zunaj sedaj sem že skidala sneg, tako , da ni problemov z hrano!!Zate je pa drugače in je hujšanje še težje!!Bodi močna in ne se pustit telesu ukazovat!! Saj greš sedaj k zdravniku in se boš malo zamotila.Veš jutri pa bo super občutek, ko si premagal samega sebe, ker hrane resnično ne rabimo trenutno!! Še Marjanco in Gogo imava zraven!!Zato se splača zdržat!!!!!!! čao!! Držim pesti zate!! helena45
Ha, na gorenjskem imamo pa sonce!! Že pol ure sije. hema
Hema, pri nas še kar sneži. In po radiu govorijo o precej prometnih nesrečah in zastojih, ki jih delajo tovornjaki brez zimske opreme. Rožica, kot bi brala sebe. Točno tako je. Me prav zanima, če bom danes nehala segati v vrečko z arašidi, ko bo pol prazna. Pa veš kaj še počnem: tu in tam si privoščim kaj vmes npr. samo en košček peciva, ampak v času diete ga nisem. Pa če imam B, pred kosilom, ko se mi že roke tresejo, eno rezino sira ali eno rezino posebne. Tudi tega nisem prej počela. In eno z drugim, pa je to to, kar pokaže tehtnica. Je res sranje, ja. Se mi zdi, da ko človek da skozi to dieto, telo dosti hitreje reagira na nepravilnosti, kot pa prej, ko še nisem jedla z ločevanjem. A je presnova res tako spremenjena, da nas vsaka stvar "mimo" kaznuje ? Saj se me včasih res kar loti obup. Samo vidim pa, da ko se npr. teden dni "pazim" - predvsem pri količinah, se pa kar pozna na tehtnici. Se mi zdi, da lažje izgubim pridobljene kg kot pa pred dieto. Pa saj ne vem, ko se mi včasih že vse zdi kar malo obupno. Veš, mislim, da skrbi do 3.1.06, da ne boš preveč pridobila, potem pa še en krog. Nas bo po moje kar nekaj, da nam bo lažje. marjanca45
V Ljubljani ta trenutek tudi ne sneži več, tako da upam, da bomo vsi skupaj srečno prispeli domov. Je bil pa tale vikend snežen, da že dolgo ne. Ampak priznam, da sem vesela, da je bilo toliko snega v soboto in ne kak dan čez teden. Marjanca, pa še kakšna vozačka bi se strinjala z mano, a ne? Odkar sem se preselila na Štajersko, vedno močno upam, da bo sneg padal čez konec tedna in doslej se ne morem kaj pritoževat, saj niti enkrat nisem zamudila v službo. Ups, zima je še dolga, se bom raje nehala hvalit. V glavnem, rekreacije je bilo pri nas za vse dovolj. Punce moje drage, še enkrat bom rekla, da sem 3.1.2006 NAJBRŽ tudi jaz spet z vami, če mi uspe že prej, pa še toliko bolje. Morda mi uspe izpeljati par ciklov po 4 dni, tako za nabiranje "korajže", ker tole pa res ni več ničemur podobno. Včeraj sem za zajtrk pojedla 2 ocvrti jajci na oko, po moje jih nisem jedla vsaj že 2 leti, zdaj pa za zajtrk!! Ampak sem si rekla, da bom nekaj časa skušala upoštevati take močne želje, ker je telo kar vpilo in se nisem mogla prepričati za kaj drugega. Sem pa precej brez volje, najraje ne bi nič kuhala, ker imam vsega čez glavo, sploh pa kombiniranja. Pojma nimam, pa ravno zdaj med boleznijo se mi to zgodi. Ko bo tale zoprn občutek v prsnem košu izginil in me grlo ne bo več bolelo, bom upam razmišljala spet drugače. Po drugi strani pa je res, da so moji zajtrki že več kot 2 leti sadni (ne vem, če je bilo vmes 15 ne-sadnih), in morda bi morala malo prekiniti. Lisička, tudi jaz sem bila brez vročine in me zdravnica sploh ni jemala resno, pa takšnega kašlja sploh ne pomnim in kako zoprno me je skelelo v prsih, par dni sem samo spala, pa kašljala. Noro! Ne predstavljam si, kakšna bi bila v službi, ampak o bolniški lahko le sanjam, dobro da imam še nekaj dopusta od lani, čeprav ga nisem nameravala porabiti za ležanje v postelji. Hema, sneg imam rada, če sem zdrava, lani sem prav uživala v teku in hoji po snegu, letos pa moram reči, da se še nisva spoprijateljila, malo prehitro je prišel zame. Tebe pa najbrž precej kuha, angina tudi ni prijetna, kajne? Beba, bravo na kubik! Saj je bila že cifra fascinantna (-50), ampak slike so pa še bolj zgovorne! Le tako naprej...
Beba! VAAAAAAAUUUUUUU! To si pa dobro speljala. Čestitam! Si prava mačka postala. Daj nam malo podatkov zaupaj. Gobica
Vsem se zahvaljujem za čestitke, vendar bitka je dobljena, zmage pa še zdaleč ni. Zaenkrat se še zavedam da bom borbala še in še. Se pa bojim da mi nekega dne kaj klikne v glavo in potem.... Ste mi pa ve tudi za spodbudo, zelo rada berem vaša sporočila, sami mi pisanje ne gre ravno dobro od rok, gobčna sem bolj, no saj se bo slišalo na srečanju. Dušanka, ja to sem jaz. Še sama ne verjamem da je takšna razlika, sploh ne morem dojet, drugi bolj. Ne bodi žalostna, saj ti bo uspelo, čeprav gre počasi, samo da gre (iz lastnih izkušenj vem da je to slaba tolažba, vendar drugače ne gre). Ni skrivnost, zgubila sem lepše povedano vrečo cementa, pa saj še sama ne dojamem. Rožica, glej da preveč ne pridobiš, 3.1. pa gremo veselo na dieto, to bo luštno!!! Marjanca45, prav v veselje mi je da je še kdo tak kot jaz, mislim tisto z rezinami. Ko vaga pokaže višjo cifro, se pa lahko umirim. Kok sem neumna!!!! In spet skašem na vago kot nora. To me v glavi utruja, vendar ne morem iz svoje kože. Hema od kod si???? Sončen pozdrav! beba
Beba pa ti bi morala zamenjat ime-zdaj si pa prava"BEJBA".To pa da človeku motivacijo,samo kaj,ko sem ravnokar pospravila sendvič za kosilo,bo treba it brez večetje spat.Neverjetno res!! No zdaj ga cela kulinarična slovenija"kida"po dolgem in počez. Upam,da se bo kaj na mišicah poznalo. Danes bo še prehrana malo mešano,ker imam tako katastrofalno prebavo,da sem včeraj jokala na Wc-ju tako me je matralo.Skuhala sem si odvajalni čaj,tako,da danes se je pa začelo počasi premikat.Sploh ne vem,kaj je za en hudir,da me tolk matra.Tako slabo prebavo sem imela nazadnje pred 20 leti po porodu. Ah bo že boljše,imejte se skrajno... jesen
Beba, sem iz Škofje Loke, sicer je pa pri nas spet oblačno. Sem te šla še enkrat gledat in res si zakon, ma to mi da tak zagon, res ti hvala, ker si pokazala fotke. Veš, Encijan saj se mi zdi da tole ni glih angina, ker sem vročino imela samo tri dni. Zdaj pa samo kašlam kot en star tobakar, in me že od kašljanja vse boli. Samo moj zdravnik včasih malo zapaničari, no je bolj previden, glede na to, da sem prebolela raka. Se ne pritožujem. Ni mi pa bilo treba kidat snega, ha v vsaki stvari je nekaj dobrega. hema Sporočilo je spremenil(a) HEMA dne 28. nov 2005 13:25:23

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti