Vegetarijanska kosila

testeninska solata, ocvrte ribe buča

Riž s fižolom po louisiansko, zelen radič

Loni Makaroni
Loni, kaj je to riž s fižolom po louisijansko? Hvala!
No, ker sem po dolgem času tukaj našla samo tole neodgovorjeno vprašanje, sem z iskalnikom našla, da si recept enkrat že napisala. nedelja: juha iz razne zelenjave, solata, domač kruh ponedeljek: brokolijeva kremna juha, špageti z zelenjavno (por, grah, korenje, pelati) omako, solata torek: gosta enolončnica iz stročnic (čičerika, fižol, leča) in zelenjave (paradižnik, korenje, por), solata, puding danes: polnozrnat kuskus z zelenjavo in tofujem, solata

Čemaževa juha http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11308, dušena zelenjava z piro, solata: ledenka z čemažovimi popki

kobra 1

Ponedeljek: Quinoia pasta s kozjim sirom, špargeljni, limonino lupino in pehtranom. Skleda mlade solate. Poobedek; jagode in kozarček suhega šampanjca.

Vanja
včeraj: solata (zelena solata, naribano korenje, koščki prekajene ricotte, paradižnik, kumara in polnozrnati peresniki) danes: rižota z mešano zelenjavo (čebula, korenje, stročji fižol, grah, cvetača)
široki rezanci s šparglji, bučkami in parmezanom, zelena solata
včeraj: goveji zrezki v omaki,riž, zelena solata danes: palačinke kleo
To ti je pa res vegetarijansko kosilo mitja60

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti