Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Striček gugl kar nekaj najde, sicer vse starejšega datuma, tako da se je za vprašati, kaj kaj počnejo, če sploh še kaj. Tole (01 5632426) je (bila) njihova telefonska številka, pa jo zavrti.
Loni MakaroniPozdravljeni!
Še jaz se oglašam na to temo. Kaj pa menite o kaljenem steklu. Jaz namreč že izbiram sliko, ki bo krasila prostor med elementi. Izdelel mi bo steklar. Cena je okrog 150 €/m2. Po mojem mnenju najboljša zadeva, ker mi nikoli ne bo treba čistiti fug med ploščicami. In sliko bom izbrala po svojem okusu. Najbolj mi je všeč kakšno sadje ali zelenjava v vodi.
Lp,![]()
Helgula, pri nas imamo med kuhinjskimi elementi kaljeno steklo in smo zeeelo zadovoljni, tako da ti lahko to varianto samo priporočam. Glede slike je pa treba dobro razmisliti o ureditvi celega prostora, saj k tako močnemu poudarku ne moreš kaj dosti dodajati - kakšne slike na drugih stenah, vzorčaste zavese ali kaj podobnega kar odpade, saj je hitro vsega preveč.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Pustne miške