Živjo!
Tabina, če mene vprašaš imaš super postavo. Nikjer se ne vidi, da si prinesla že dva otroka na svet.
Opažam pa, da si ti premalo odločna in hitro obupaš in vržeš puško v koruzo. Če se prav spomnim si vedno znova začenjala ( vsak ponedeljek...). Poizkusi na stvar gledat z lepše strani in se ne smili sama sebi.
Ne obupaj ob najmanjši oviri, premagaj jo in videla boš, da ti bo dalo novih moči za naprej.
Za koga pa naj bi..., lahko sem špehasta,...?????????
Ja za koga ? ZASE !!!!!!
Kaj nisi v postu prej zapisala točno kaj si želiš? Punca vzemi se v roke saj točno veš kaj hočeš, želiš doseči. Napiši si jasne cilje na list papirja in ko pride kriza, ko se boš spet spraševala zakaj mi je treba,.... poglej na list zakaj, če se drugače ne spomniš?
Ne "jamraj" naredi nekaj zase! Saj verjetno predobro poznaš pregovor ne čakaj na jutri kar lahko storiš danes!
Ne odlašaj, tudi za čvrsto telo se je treba potrudit!
Tudi jaz se ne oziram na takšne in drugačne članke in ljudi, ki nam znajo svetovati, kaj je zdravo, sami pa so napihnjeni kot žoge....
Že res da smo mehke, kako naj bomo čez noč drugačne. Tudi koža, telo potrebuje svoj čas, da se skrči, veliko pa k temu pripomoremo tudi same, z redno vadbo in nego. Saj smo jo navsezadnje kar dolgo raztegovale.
Vsekakor pa se ne strinjam, da ni zdravo.
Tako pisano, raznoliko, kot jem zdaj nisem še nikoli. Izboljšalo se mi je počutje, prebava, prekipevam od energije.
Če pa pogledamo malo bolj podrobno pridemo do zaključka, da je v vseh živilih , pa naj si bo živilo, ki spada pod Š, B ali OH, v vsakem od teh je nekaj od naštetega.
Tako da se ne bi najbolj strinjala s trditvijo, da pojemo B vsak četrti dan.
Npr. soja, ki jo uvrščamo pod Š, dejansko je B; Oh dan...
Skozipadalica čestitke!!!!
Kar tako naprej! Bi te pa res rada videla, upam da boš pripela kakšno novejšo sliko.
Marjetka Cvetka, tudi tebi se bodo kilogrami počai stopili. Le glej da boš nadaljeval v okviru 3md pravil, tudi zadj ko zaključiš. Boš videla, da je potrebno tudi po dieti veliko volje in energije.
Sama sem se počutila kar nekam izgubljeno. Nisem vedela kaj naj jem.
Ampak hvala bogu, da imamo ta forum, da si pomagamo in stojimo ob strani.
Lp, Rožica.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.