Pozdravljene!
Včeraj sem bila cel dan odsotna,namreč v LJ na pregledih z otrokom.Smo zdravi ,hvala Bogu in tudi to mi daje izredno voljo.Saj vemo da nam skrbi zbijajo motivacijo,pa naj gre za to ali drugo stvar,pri naših piščančkih smo pa še toliko bolj občutljivi in ranljivi.
Prav lepo se vam zahvaljujem za podporo na moji novi hujšarski poti.Je najbrž res,da se organizem malo navadi in se kg nočejo tako topiti.Sicer danes je komaj 4. dan -sadje in zjutraj -O,6kg.Vsekakor je boljše nekaj kot nič,samo v prvem krogu sem ta dan imela cel kg manj.Sicer pa tudi če gre počasi, samo da gre.
Lelyka,moje mnenje je,da kg ne pridejo kar tako nazaj.Pri sebi se čudim,da nisem še kakšnega dodatnega pridobila.Sama nisem zdržala vse tri mesece,pa kljub temu če bi se nekje držala principa vem,da bi šlo gor samo par kilc.Sem sprobala na lastni koži in kar veliko let vzdrževala težo .Samo se pa moraš stalno kontrolirati in jesti z pametjo.Torej v naše sive celice vstavimo pravi čip za hujšanje ali vzdrževane in telo nas uboga.Bojim se samo kakšnega mrka.Potem se pa vse sesuje.
Zdaj pa eno vprašanje.V prvem krogu nikoli nisem jedla kruha razen kakšenkrat na OH dan za večerjo namesto sladice.Luthien, veš tudi jaz pečem doma kruh iz 100%polnozrnate moke z dodatkom semen in kosmičev.Pa me zanima ali bi šel k kakšni solati na B dan -mesni ,sirovi za kosilo tudi košček kruha,a,li pa naprimer k zelenjavni mineštri naŠ dan.Mogoče pa bi to preveč upočasnilo hujšane? Kakšne izkušnje imate s tem,lepo prosim.
Mrjanca 45 in Marjetka cvetka,obe sta ta prave in sem vesela za nas vse,da nam stojita ob strani še po tolikih mesecih, nas spravljata v dobro voljo ali postrežeta s kakšnim nasvetom.
Vsej hujšarski druščini želim kljub kislemu vremenu lep,uspešen in zadovoljen dan,pa velik minus na tehtnici.
lep pozdrav
maza