ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Oj! V teh 3 dneh ste toliko napisale, točno 7 strani. Moram pojamrat, da smo imeli smrt v družini in sem bila tako potrta, da sem grešila 3 dni skupaj. danes sem k sebi prišla in sem se znova lotila diete. Imam pa vprešanje, kako zatrete željo po sladkem v času predmenstrualnega sindroma. Jaz sem namreč neznosna, če tkrat ne jem sladko. barbi1
Ikc, če se že gremo kdo je najmanj shujšal, sem to definitivno jaz (razen če se v tem mojem zadnjem tednu še kak čudež zgodi). Rožica, hvala za "obnovo" nove knjižice, sicer jo imam tudi sama, ampak si res lepo razložila. Vsem tistim, ki jeste regrad z zaseko...hmmm...a ni zaseka bolj B - po moje, če že mora biti zaseka, je najbolje regrad z jajčko in zaseko. S krompirjem pa...ne vem no, ne preveč gor dat, no. Sama itek ne maram regrada... Hja, samo v višinskem (al pa nižinskem) klubu sem ...pa kot je rekla že vipercat: Veselo martinčkanje Darchy
DARCHY, res je zaseka verjetno B, vendar pa glede na to, da gre k takem regratu krompir, ki pa ga je neizmerno več kot zaseke, je to bolj za Š dan. Saj zaseke je morda malo več, kot če bi zabelili z oljem. je pa res, da je tako pripravljen regrat malo pregrehe, ampak, če ne ješ nič drugega zraven pa tudi ni tako hudo. bajči!
bessybori, itak je najpomembneje, da uživate v tistem, kar si pripravite Darchy
Pozdravček še od mene. Danes je moj 2. OH dan in čaka me makaronova solata. Zaenkrat dieta poteka brez grehov, vključila pa sem tudi veliko gibanja in pa vsaj 100 trebušnjakov/dan. Bessybori, pustila sem ti sporočilo v beležki.
Jaz imam danes Oh in vedno bolj razmišljam, da bi namesto sladice jedla takle pregrešen regrad z prežganjem...itd. kaj mislite? Meni se zdi da nikakor ne paše ne v B in ne v Š dan. Se mi zdi da je tako kot v sladicah, vsega po MALO. No če na eno oko zamižiš. Ha, ha ,... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Bessybori, jaz sem bila ze dvakrat na tej dieti in obakrat zelo uspesno (marec,april,maj in september,oktober,november). Zdaj sem spet tu, da malo skontroliram kile, ker so mi hotele pobegniti izpod nadzora. Pa poletje se bliza in je fino znebit se kaksne kile. Jaz imam danes OH. Voda za testenine ze vre, zvecer bodo pa palacinke. Se mi zdi, da skoraj nic drugega ne znam vec za OH vecerjo naredit
včeraj sem imela OH dan ... ko imam že tako občutek, da grešim - čeprav jem po jedilniku, se mi pa dogaja, da si ful želim sladkega za večerjo, po tem pa mi je ponavadi zlo slabo. kot, da bi se mi telo upiralo : ). kar je načeloma fajn ... pa vendar ni :) ... danes pa na sadju ... opazila sem, da so v trgovinah že lubenice itd. super ... komi čakam na malo drugačno sadje. da ne bo skoz eno in isto. mmm za kosilo pa ne bi bla švoh ena šopska solata ... brez sira. mmm. jap. dobr tek. Zajčica
Hoy Sy! A tako da sva spet na iztih dnevih? Palačinke? Ni slaba ideja. A jih narediš brez jajc in mleka, samo na radenski? Jaz vedno kuham testenine na Oh, ker nimam drugih idej. Od začetka, če se spomniš mi ni bilo všeč, zdaj sem se pa že kar navdila. Testeninam dodam malo kečapa, potem pa.... Samo me vedno tako nasitijo, da za večerjo sploh nisem lačna in skoraj da ne morem pojest kaj sladkega. Le čokolada je obvezna. Saj veš alergije!? :) LP. Upam, da bova ta krog pravtako uspešno končali kot prejšnega! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Žogica, preberi prosim sporočilo v beležki! Bajči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti