ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Joj joj, kaksen vikend... Na sadni dan sem se tako napila vinčka da me je danes pošteno sram... Sama sem kriva, ko pa pijem na prazen želodec. Še zdaj se mi v glavi vrti. Sem pa včeraj popoldne veliko regrada nabrala, za ene trikrat ga bo. Nameravala sem ga naredit z zaseko, pa ga ne bom, ker sem že včeraj pri sadnem dnevu toliko grešila, pa se ne bom še danes zaseke nažirala. Bessybori strinjam se s tabo da ga ni čez meseni regrat!! Samo mi ga ne delamo z moko. Na kakšen način pa to narediš? Mislim koliko moke daš - domnevam da med praženo zaseko? Pozdravček, ivonja
Dobro jutro! Ko bo imela katera voljo in čas,mi naj prosim odgovori na nekaj vprašanj. Vem da bi odgovore našla v knjigi Naslednjih 90 dni, pa si je nisem še kupila. Pravijo, da moraš po 90 dneh prekiniti z dieto. Ampak, če še vedno do 12.00 ješ samo sadje, potem pa ločuješ živila, se diete še vedno držiš, ne? Ali je poanta samo v tem, da nimaš strogega zaporedja dni? Kako je s sladkarijami? So priporočljive samo na OH dan? Glede na sedanje izkušnje bom jaz po končani 3md kar razlezla spet narazen, če se ne bom strogo držala predpisanega. Oz., kaj boste ostale delale po končani dieti? Aknirad-bombica
Hojla! Moram skesano priznati, da sem dieto začasno prekinila. Je bilo preveč (konkretnih) grehov na kupu, tako da ne bi bilo pravega učinka. Najprej je bila velika noč, pa moj rojstni dan, ta vikend je sestrična dobila hčerkico, 12. aprila pa ima rok še moja sestra in to so (upravičeni) razlogi za prave fešte. Ko rodi moja sestra in bo nazdravljanje za mano, pa začnem s 3MD od začetka. Vmes se nameravam po najboljših močeh držat pravil te diete. To bom vzela kot vajo za kasneje, ko bom z dieto dejansko zaključila in bo potrebno vzdrževati dobljeno težo. Danes bom imela sadni dan, za čiščenje po vikedu. Tudi po končani 3MD nameravam imeti na ponedeljke sadni dan, tako da čez vikend ne bo slabe vesti. To sem prakticirala že par let nazaj in dejansko funkcionira. Tako, vest sem si sedaj olajšala in šibam nazaj na delo. Pa ne me preveč kregat. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 04. apr 2005 09:16:23
Barbolinka hvala za nasvet, saj je čisto preprost, le včasih ga ne vidiš, pa ti prav pride nasvet nekoga drugega. Ivonja, ja božanski je. Jaz ga pripravim tako: na regrat narežem ogromno česna in krompirja, posolim, spražim zaseko in ko so ocvirki rumeni dodam dve žlici ostre moke,na hitro premešam in dolijem vodo. Pustim da na kratko prevre, dodam kis in to polijem po regratu, ter premešam. Res je dober. Polivke je toliko, da je regrat bolj na mokrem, lahko pa tudi manj. Pač po okusu. Poskusi, pač na škrobni dan. Res je da je bolj kaloričen zaradi zaseke, pa pač nič drugega ne ješ zraven. Bajči
Živjo. 2.4. zadnji dan 3MD diete. teža - 5 kg (ni uspelo še 3 kg) obseg - povsod nekaj cm minusa počutje - božansko Jaz sem menda tista, ki je najmanj minusa pridelala. Sedaj sem si dala načrt: vsak ponedeljek sadje, potem ločevanje (brez vrstnega reda), pa vodna luna. Če bom po enem mesecu na isti teži, bo super, če ne, pa ponovitev. Sem pa prišla do ugotovitve, da se da, če si le dovolj prepričan. To sem morala zapisati, da bo bolj držalo (a se bojim, da Sicer pa lep dan in veliko regrata. lkc
dobro jutro pa se res pozna tale soncek kar manj se vam ljubi pisato. saj je pravi lepo se martinckajte in uzivajte, jaz grem pa tudi malo ven vipercat
Ikc, čestitke za uspešno 3MD. Mislim da vas je kar nekaj ta vikend zaključilo z dieto. Ne pozabite na nas in poročajte, kako vam uspeva vzdrževanje nove teže. Pa še enkrat vsem čestitke. tejčica
Bessybori hvala za recept! Bom poskusila. Ikc čestitke ob koncu 3MD. Mislim da bo tudi moj rezultat podoben tvojemu - 5kg, če bo še kaj več minusa bo fino, če bo pa ostalo na 5kg bom pa ravno tako zadovoljna. LP ivonja Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 04. apr 2005 09:50:48
Hoj! Dan tehtanja! Uspešno prestan po 10 dneh ( vmes so bili veliko. prazniki, pa moji arašidi ( mimogrede sem pogledala kako kalorični so, bom rabila veliko časa, da jih pokurim pribl. 600 Kcal= 10dag ) ) Ja, zato pa punce ne jih jest!!! Zdaj sem pa najbolj pametna, ko sem več kot potešila željo po njih. Skratka -0,2 kg nekaj je pa le. Hvala vsem za spodbudne besede, ko je kriza ti vse te besede čudežno pomagajo. Aknirad že sama si ugotovila poanto prehranjevanja po 90 DD. Dnevi pa si v novi knjigi sledijo takole ( Zajterk- sadje ) B, Š, Š, B, OH, SADJE ( KOSILO), VEČERJA - ni več pomembno da jeste izto kot za kosilo, pomembno je le da pravilno kombinirate živila. Kolikor sem jaz prelistala novo knjigo, sem ugotovila, da si kosila in večerje niso enake, kar ti najprej psde v oči ( npr. Kosilo - B, Večerja - Š ; . . . . . . . . . . . . Kosilo- Š, Večerja - B ; . . . . . . . . . . .Kosilo - OH , Večerja - OH ; . . . . . . . . . . . . Sadni dan SAMO SADJE!!!!! Vsak 29. dan = VODNI DAN Opazila sem še, da glede na to, da je večerja vedno drugačna so v glavnem izbrane lahke večerje ( npr. Š večerja = skleda solate obogatena z koruzo ali malo fižola, Solata iz 3 krompirjev in čebule, 2 sojina polpeta ..... ; B večerja = solata iz tune ali puste salame z razno zelenjavo, pusto skuto z žličko meda ali diet marmelade, 1 lahek jogurt vkaterega lahko zamešaš 1 žlico kosmičev, jajčna solata , jajčna omleta, 1 par kuhanih hrenovk z gorčico, 10dag puste salame z malo zelenjave, OH večerja = 1 kos torte in košček temne čokolade,.... Tu pa mislim, da imamo vse dovolj idej!!! :))))) POMEMBEN JE ČASOVNI RAZMIK MED OBROKI, KI JE ENAK KOT DO SEDAJ!!!!!! Aknirad upam, da sem ti vsaj malo pomagala in da se ni že katera prej potrudila, ker že tako dolgo pišem..... veliko uspeha še naprej!!!! Lp ROŽICA. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Hvala Rožica. Mi je že jasno. Mislim pa, da bom imela sadni dan (kot večina ostalih) kar ob ponedeljkih, vodnega pa na lunin mlaj. Mislim da je takrat prazna luna in "naj bi" bilo takrat najbolj uspešno hujšanje po luni. Bomo videli. Ampak do takrat me loči še 41 dni. Ne morem verjeti, da je teh 49 tako hitro minilo. Aknirad-bombica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti