5. jan 2005 9:23
Opala!!!!
Pa sploh nisem pričakovala takšnega odziva.... Hvala vsem za vse lepe besede, pa Jerneju za psihološko pomoč

...
Študentka1: Tudi jaz sem 3. januarja prižgala (upam) zadnjo cigareto. Torej sva že dve in si lahko tukaj dajeva moralno podporo. Ker jo človek (še kako!) potrebuje!
Se strinjam z vsem napisanim. Sama sem se (kot sem že omenila) že ničkolikokrat odločila, pa nehala, pa tečnobo stresala po hiši... Po par urah odjurišala v trgovino in skadila malodane 2 cigareti hkrati

! Moj mož se je že pred leti odločil ter prenehal za eno leto. Potem je spet začel v stilu:"enega v družbi...". FIGO!!! Po pol leta je spet kadil kot jaz. Pa se je lani po dopustu spet odločil in spet prenehal.
Pa so prišli božično-novoletni prazniki, pa evforija, pa nervoza, pa praznovanja, pa nazdravljanja... Mislim, da sem v zadnjih 14 dneh starega leta pokadila vsak dan vsaj 2 škatli. Mislim... kar je preveč, je pač preveč!!! Najbolj sem se pa ujezila, ko sem nekajkrat zadnje dni oz. večere komplicirala, ker sta bili v škatlici samo še npr. 2 cigareti. In zato sem se bila pripravljena peljati tudi 2 km do bencinske črpalke! HALOOO?!
Da sem se nekako zaposlila, sem včeraj (najprej v službi) besno pospravljala. Tudi predale. Omare. Karkoli. Potem sem se namenoma nastavila kadilcem. ZDRŽALA!!! Doma sem malodane naredila generalko

! Potem sem pojedla vsaj pol kg mandarin. Da ne bi bilo slučajno kakšnih problemov s kilami:).
Danes sem že drugič doma pila jutranjo kavo brez cigarete. In gre. Čeprav REEES težko! In zdajle v službi. Tudi gre!
Jernej! Tudi meni so svetovali vse mogoče nikorete pa obliže pa ne vem kaj še. Hvala lepa! Dokler ni reda na mojem podstrešju, mi vsi nikotinski pripomočki nič ne koristijo. In obratno - sedaj sem malo pospravila in nikotinskih nadomestkov NE rabim.
Vas (zaenkrat) lepo pozdravlja - lisička