15. jan 2005 5:29
Bom malo vprašala o teh gobicah in kristalčkih, če kaj zvem, se oglasim. Sicer bi to mogoče boljše vedel kak živilski tehnolog... Dober tek, julija!
15. jan 2005 5:29
Bom malo vprašala o teh gobicah in kristalčkih, če kaj zvem, se oglasim. Sicer bi to mogoče boljše vedel kak živilski tehnolog... Dober tek, julija!
15. jan 2005 11:04
Lepo bi prosla, če mi lahko kdo odstpi mali kefirjeve gobice anita tepeš
16. jan 2005 22:39
Pozdrav vsem! Mogoče mi lahko kdo sporoči, kje bi lahko kupil kefir ( gobico )? Za vsako uporabno informacijo se vam že v naprej zahvaljujem! egon.grilc@siol.net Sporočilo je spremenil(a) egon dne 16. jan 2005 22:44:45
17. jan 2005 11:17
Jaz bi tudi prosila za kefirjevo gobico, če bi jo lahko katera poslala. Ali pa mogoče katera ve kje se kupi? Lejčy
17. jan 2005 11:56
Moja kar lepo raste, zato jo lahko pošljem po pošti. Plačate le stroške pošiljanja. Če pa je kdo blizu (Krško) , pa ga vabim na obisk. Javite se mi!
17. jan 2005 13:40
Gospa, gospod? (Krško) prosim, če mi posredujete svoj naslov ali tel. številko, da se dogovoriva za gobico. Lepo vas pozdravljam! egon.grilc@siol.net egon
17. jan 2005 15:31
Tortica naslov sem vam poslala v beležko. anita tepeš
18. jan 2005 13:46
Spoštovana gospa Marta! Ker je beležka v okvari, vam po tej poti pošiljam sporočilo Kot sva dogovorjena vam pošiljam naslov, na katerega mi boste poslala gobico. egon grilc bratovševa pl. 4 ( nabiralnik CELINŠEK ) 1001 - ljubljana Če beležka tudi v prihodnje ne bo delala, vas čez kakšen dan, dva pokličem! Lp. egon
20. jan 2005 11:04
imam tezavo, mleko, ki ga dodam kefirjevim zrncem se mi kar naprej sesiri. Nic kefirja. Pustim 24 ur, po tem casu pa dobim sesirjeno mleko in neprijeten vonj. Kdo ve, kaj delam narobe? julia
20. jan 2005 12:56
Mogoče je prostor pretopel ali pa imaš veliko zrnc. Da bi bila zrnca že utrujena pa dvomim saj si šele začela... jaz jih občasno odvzamem proč in kar zamrznem tako da v primeru če me ni doma lahko vzamem kar iz skrinje (več dni) ali pa če postanejo preveč "sluzasta". Mogoče probaš manj časa kot 24 ur, ali pa odvzemi malo zrnc. p, majaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom