Veganske palačinke
Jade ![]()
![]()
Pa sej to si me ti naučila ![]()
![]()
![]()
Takole gre: klikneš na slikico iz albuma, da se ti odpre oz. poveča. Z levim gumbkom klikneš in se ti odprejo opcije. Izbereš "kopiraj mesto slike" in klikneš z desnim gumbkom. Potem greš na kulinariko in klikneš tistega možička (pred "odstavkom"). Tam, kjer piše URL naslov slike spet klikneš, pritisneš na desni klik in se ti ispiše naslov slike. Potem klikneš še na "vstavi" in to je to. Slikico lahko tudi zmanjšaš ali poveča, poravnaš itd. ampak zame je to že višja matematika...
Naj mi računalničarji opostijo, če sem bolj po blond napisala ampak jaz sem se še to komaj naučila
Mi je morala jade dajat inštrukcije po telefonu ![]()
![]()
a direkt s copy (na sliko v albumu) in paste (v forumu) pa ne gre?

Seveda gre, potem samo sliko po potrebi zmanjšaš (klikneš na njen vogal in jo povlečeš).
(ati zlati, oprosti, ker sem ravno tvojo fotko uporabiula za učenje)
stanaHaha rimljanka, evo, kaj mi je ratalo, ko sem kopirala sliko in prilepila![]()
![]()
Saj pravim, višja matematika za mene................![]()
Katka, poskusi, če tebi rata tako, kot pravi rimljanka.
Drugače pa tistega možica s klobukom najdeš v vrstici pod ODGOVORITE NA TEMO (lahko, da piše tudi FORMAT, ne ODSTAVEK)
stana Sporočilo je spremenil(a) stana.r dne 28. okt 2007 10:02:47Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Veseli tiramisu