Dobro jutro punce...
Evola...prvi dan je za mano...moj želodec je norel, ampak me ne briga. Pri meni je nastal en problem, to je pa zato ker sem se vpisala na aerobiko. Začne se ob 18h in traja dobro uro, kasneje pa je še 1 ura pilatesa...Ej, to morate probat!!! To je ena super stvar. Tako lahke vaje pa takoooo noro pomagajo!! Najboljša stvar v vsem temu pa je, da se ga udeležujejo vse "starejše" gospe, ki se na račun tega neverjetno dobro počutijo. Tudi inštruktorica je rekla, da je najboljše če človek pazi na prehrano, zraven pa še kaj miga, da si nabere malček kondicije in dvigne srčni utrip, pol pa se s pilatesom raztegne, da se mišice dobesedno po dolgem lepo oblikujejo. Bistveno je, da mišice kurijo več maščob;)))
No, priporočam res!! Pred aerobiko pa naj se vsaj 1-2 uri ne bi nič jedlo. Torej, moja večerja (3x na teden) mora biti okoli 17h in pol nič več...Ampak potem si tako lačen, da se ti zdi da boš skupi padu!;((...Si moram nekako drugače splanirat...
Drugače je pa moj problem v obrokih...jaz imam raje večkrat po malo...tako da vsake 3 ure nekaj žvečim... Ima katera izkušnje s tem, da si je obroke razdelila na več manjših??
Sy, popollnoma te razumem. Jaz sem (priznam) odvisnica od čokolade... Po moje bi se morala zdravit...Vem pa da MOntignac (njegovo točkovanje hrane se bazira na tem koliko insulina v krvi ti vsaka različna vrsta hrane sproži oz. dvigne) propagira čokolado z vsebnostjo 70% kakava ali več. In meni je bila res všeč ta varianta, čeprav je na začetku ta okus malček grenek.. Probaj si kupit novo čokolado s 70& kakava od Gorenjke...to je nova stvar pri nas na tržišču...nekaj okoli 200sit stane....
In če že ješ čokolado, jo jej vsaj 2 ure al pred obrokom ali po...Nikar mešat!!!
Lars, figa ni ravno najboljše...je polna sladkorja...in v mnogih dietah jo ne dovoljujejo.Ne vem, no...jaz raje ne bi...Je pa vsekakor bolje če ti govorijo da si anoreksična kot pa da bi se ti smejali zaradi debelosti, verjemi;)))
Alja, komaj čakam, da bo bolj mrzlo in bo župa res pasala...Kako kaj tvoja dieta? Koliko si že shujšala?
Uff...sem malo predolga...upam, da me ne boste preklinjale;)
Čau čau...