Sy, ne morem verjeti, da je že minil čas, ko si govorila da se boš jeseni vrnila.Želim ti dober začetek kleščenja kilogramčkov.Ne vem pri koliko kilogramih začenjaš (a nisi nekaj omenjala 74 kg?). Če je na prvem mestu 7, je prvi cilj šestica a, ne?
Sibila, nisem prenehala, hvala za tvojo skrb. Lepo je slišati, da te je nekdo pogrešal. Jaz se približujem drugemu vodnemu dnevu, vendar ga bom zamenjala tako, da bom imela dva sadna dneva zapored. Mi je prvi vodni dan čisto porušil ravnovesje.Dan je sicer kar minil, a potem je prišlo za mano in se 1 teden nisem mogla na stari tir spraviti. Tako, drugi mesec ni tako uspešen kot prvi. Nekaj kar stoji.....Saj se res včasih malo pregrešim

. Moram pa reči že to, da je uspeh vztrajati. Že odkar sem jaz začela vidim , da je kar nekaj tistih, ki so očitno obupali. Ni nas prav zelo veliko takih, ki ostanejo do konca, ali celo ponovijo krog - a ne Sy? No ampak stari mački ostajamo in ploskamo vsem, ki se opogumijo in se nam pridružijo.
Danes sem začela z jabolkom, za kosilo imam s seboj ne vrste riževo solato,za večerjo isto....
Pridni bodte.....

alja