Dober večer!
Rožica, super, da si za. Res sem mal pozna, ampak upam, da si se držala, jes sm se (za večerjo 2 nektarini-sem bila cel dan na sadju!), čeprav je zdaj malo težko, ampak pijem metin čaj (za pomiritev

, pa bo!
Punce, saj ni tako težko piti kave brez sladkorja in mleka. Moraš se sam prepričat, da je ful dobra. Jaz takšno pijem že 3 leta(najmanj), pa verjamite, da ne ravno v majhnih količinah

. je pa res, da če si jo kuham sama, sploh ne skuham močne, je manj grenka, v kavarni pa tud vedno zatežim, da mi spustijo v kavo več vode (tam, kjer me poznajo, že točno vedo, drugi pa mal čudno pogledajo

, pa kaj za to pa so tam, da ustrežejo željam gostov).
Slončica, vidim da imaš isto vrsto rekreacije, kot jas (hoja na bližnji hrib). Jaz sem bila danes zelo slabe volje, ker nisem mogla it, zaradi dežja. Pa saj bo jutri boljše vreme-upam. Kar tako naprej-dobro se giblješ, preznojiš pa še tiste mišice delajo, katere morajo-vsaj pri meni.
Tolažim pa se tudi s tem, da je boljše biti na svežem zraku, kot pa plačevat za kakšno aerobiko ali kaj podobnega.
No, dosti je bilo za danes.
Verjamem, da ste vse bile pridne, da niste delale prekrškov, če pa je bil slučajno kakšen, se pa ne sekirat, ker se tako ali tako ne bo nič poznalo, samo še večje veselje bo za hujšanje.
Lahko noč,

maychi