Jutro... al pa dan...
Jaz imam danes OH dan in komaj čakam sladico zvečer. Se mi zdi, da živim za ta dan, čeprav nisem dala niti enega kroga čez..kaj čem...
Lars -upam, da se bojo rešile te tvoje težavice in boš zanosila...to ti želim iz vsega srca, ker ima moja soseda podoben problem...Ne se sekirat..baje so živci izvor mnogih težav. Ričet pa kr pojej, komot
Sloncica -zelo lepo si napisala, vendar me zanima kako si ti kr tako opustila čokolado?? Kaj je to vse v glavi?? Kako pa, če je tako fina???? Praviš, da boš začela s Hot Ironom, ampak jaz sem čula, da je preveč naporen za telo, še posebej pa za sklepe ker je dokaj obremenilen. No, važno, da nekaj migaš...čeprav je moja kolegica hodila, pa se je dobesedno "nabila"...je trda, ampak vseeno ogromna ker so se ji maščobne zaloge spremenile v mišice, ampak na masi pa ni zgubila..nekako je napihnjena, ne vem kako ti razložit.
Alja -pa kaj če delaš pregrehe...probaj si kupit dietne piškotke, ki jih imajo v mercatorju in Šparu na dietnem oddelku...manj redijo, so pa tako noro fini, da se ti zdi, da sploh niso dietetični...Meni so noro dobri, res.
Rožica - zakaj se ti zdi OH najtežji dan?? Meni se zdi, da je to nek pregrešni dan, že zaradi sladice...mnjammmm...
Kimi26 - si pila kavo z mlekom, al kr črno kafe???
V bistvu me res zanima kako je s to kavo?? Črna, bela, morda s sojinim mlekom??? Ima katera izkušnje s sojinim mlekom??
Se tipkamo, punce..LP