Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

JamieO, a ni lep občutek, ko probaš hlače, ki so ti prevelike? Zdaj imaš razlog za nakup enih lepih, novih hlač, v katerih se bo videlo, da si ful shujšala. Potem te bodo pa vsi s čevapčiči silili....HI, hi... Hja, potreba po naraščaju - dobra fora - si bom zapomnila. Ko te zanese v naš konec pa javi... Kako je uspela sončnica? Sissi ti si pa ful faca! Dobra podpora grešniku: če dobro pomisliš, si bureka sploh ne želiš...Prav v smeh si me spravila s to izjavo. Tako prepričljivo si to rekla, da ti bo Mamba še verjela.. alja
Nč ne bom vrjela, pa še ne vem kako bom tašči zdej rekla da bureka ni sploh dons. čao pi........ Tatjana
SEVEDA, DA JE BUREK NA BELJAKOVINSKI DAN!!! A sem jaz kaj narobe razumela, ali se mi samo zdi, da se prerekate, če se sme jesti burek na prvi dan ali ne. Seveda! Jaz sem ga velikokrat, le poskusite dobiti manj mastnega ali pa ga celo naredite doma z več skute in manj olja. Njam! Kaj pa naj bi bilo v bureku, česar se ne bi smelo jesti na beljakovinski dan? Mamba, najbrž sem prepozna, ampak boš pa za drugič vedela, da ga smeš. p.s. šele zdaj sem prebrala razlago od JamieO in zdi se mi, da pa nekateri le malo pretiravate. Jaz sem jedla kruh na beljakovinski dan, ker drugače jajc, skute, sira ali mesa ne spravim dol! In kruha ni bil le en košček, ponavadi kar 2 kosa (črnega ali polbelega). In če si lepo narediš doma burek z manj maščob, ti tisti OH nima kaj škoditi. Koliko pa vas je krompirjeve svaljke na škrobni dan? A veste, da so notri jajca? Pa v večini testenin so tudi. Zdaj vidim, da sem delala nedovoljeni prekršek na vse beljakovinske dni. Bog pomagaj, ampak zgubila sem pa 16 kg. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 20. avg 2004 20:26:27
Sy, hvala za tolažbo. Jaz sem ravnotako jedla burek za kosilo, ne glede na vse in moram reči da je bil zelo dober, doma narejen in ne preveč masten, in ga bom še kdaj. Moram pa tudi povedat, da do sedaj nisem čutila nobene lakote. Sy, čestitam za tvojih 16 kg. Koliko časa si rabila? Jaz upam, da jih bom zgubila od 6-8 kg. Tatjana
ojla, tale 3md se je pa razcvetela po celi SLO..kr vsi jo že poznajo;) jaz bureka ne bi jedla na B dan oz. ga v 3md sploh ne bi jedla... se strinjam da je sir oz skuta ampak testo pa ni B a ne...no ja sej zarad mene ga lahko jeste ampak kje se pol ustavi pol bi lahko tud za piškote rekli sej se lahko jejo na oh dan ker so iz moke...ne gre to tko...no ja razen če želite shujšat le za kakšen kilogramček;) jaz jih moram malo manj kot 20 stopit tko da se jaz diete držim res tako kot je napisana v prvotni obliki...brez prilagajanja;) nelika
EVO MENE. OBLJUBA DELA DOLG IN TAKO VAM SPOROČAM, DA ME JE PO PRVEM VODNEM DNEVU 7,5 KG MANJ. TODA DO CILJA JE ŠE ZELO DALEČ.... IMEJTE SE!!
Hojla! Berem, pa berem in opažam, da ste pridne in vsaka beži proti svojemu cilju. Mene še loči 9 dni do konca. Kot sem omenila, sem že dosegla zastavljeni cilj : -11 kg. Kar bo še manj, bo toliko bolje. Glede hrane pa to: jaz bi burek(sirov) jedla le bolj redko in to na OH (tako kot štruklje,..). OH so zame kot kakšni grešni dnevi - skoraj vse je dovoljeno! V prvem mesecu je res pomembno , da se držiš pravil, ker izgubiš največ. Bolj ko greš proti koncu, lažje je. Manj hrane potrebuješ, instiktivno ločuješ hrano (nekako ne paše več B in Š ali OH skupaj). Skratka, presnova in telo, možgani so zdresirani. Res je fajn. Naj se še malo pohvalim.Včeraj sem na pikniku kar blestela. VSI, ja vsi so opazili, da me je je manj. Če to ni en lep občutek. Ti da zagon. Glede oblačil se pa res pozna pri hlačah. Ne le v pasu, ampak tudi po stegnih je uplah maščob in celulita. Ta 3MD je zame res ena dobra, pozitivna stran v življenju, saj si jo lahko vsak privošči (pri tem že skoraj varčuješ, saj manj kupuješ!) in jo priporočam vsem, ki berete ta forum , pa nimate še dovolj poguma, da se nam pridružite. Odločite se kar na hitro -morda jutri, da boste v novo leto vstopili v svoji najboljši koži - zadovoljni s sabo in celim svetom!! lepo se imejte!
Haj punce! En lep "vitek pozdrav vsem, še posebaj pa novim! Hvala za nasvete kaj jesti v hribih. Dale ste mi dobre ideje, ki jih bom drugič z veseljem uporabila, tokrat pa sem si pripravila klasiko- sendviče. Ampak bili so iz črne žemlje in Petovio salame od PP. Meni je tako bila veno odlična pa še zelo primerna za nas ki smo na 3MD. Moram priznati da sem malo grešila saj sem morala poskusiti ajdove žgance in kislo mleko, ampak samo malo. Sm pa danes jeda samo kosilo ostalo pa samo sadje. Tudi jaz bolj prisegam na centimetre kot pa na kg. Ko si oblečem hlače, ki so mi že ohlapne se počutim kot zmagovalka in mi to da zaleta za naprej in ko pridejo skušnjave! LP valči
Ja, res je fajn občutek, ko se jeziš nad hlačami, ki so nabrane na čevlje in ti nikakor nočejo več stati za pasom. Dostikrat imaš občutek, da bodo kar dol padle. Potem jih pa vlečeš gor in jim poskušaš nekako obrniti pas, da bi se ustavile in ne bi drsele, pa ne gre. Najbrž to tud zelo grdo zgleda, ko jih tako vlečeš gor. Sama pri sebi se pa smejiš. Krohotaš. In ti je jeza nad hlačami pravzaprav v veselje. Nebeško
Ojla, Sibila, kje si? Kaj bova pa danes jedli? zajtrk: vodaj, malica: voda, kosilo:voda, malica: voda, večerja: voda. Upam, da bova zrdžali. sissi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti