Corona objemanje

tema je zaklenjena

Tako kot Mamamia,se tudi mi v družini non stop objemamo in lubčkamo :) pa tudi sicer pi mojem delu se moram kdaj pa kdaj rokovati, manj objemati lubčakti pa sploh ne :) se pa vsakič pol razkužim z unim najmočnejšim špiritom hehehe..:)

hedonist

Hedonist, mamamia . .  takisto.

Pozdravček! 

Pol sem pa samo jaz tako smotana! Ne bi.....

Anemiilat

V ožji družini ja, v širšem sorodstvu ne. Ni nam težko, saj  v naši tradiciji objemanje in lupčkanje med družinski člani (z izjemo mlajših otrok) nikoli ni bilo v navadi. Ljubezen se da izraziti na še nič koliko drugih načinov.

Cila

Vse enako kot pred korono. Nobenih sprememb.

Miroslav Vulović
Cila je napisal/a:

V ožji družini ja, v širšem sorodstvu ne. Ni nam težko, saj  v naši tradiciji objemanje in lupčkanje med družinski člani (z izjemo mlajših otrok) nikoli ni bilo v navadi. Ljubezen se da izraziti na še nič koliko drugih načinov.

Cila

Enako.

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Tudi pri nas vse enako, kot pred korono.

Se sploh ne obremenjujemo z epidemijo.

LILJANA ŠUŠTAR

mene zelo žalosti, da se nihče ne pusti objeti kot prej ... narod je poblesavil s tem zaupanjem v vlado ... bodo rekli, da moramo na drevo, pa bomo šli?

sijasaja

Ne, le zdravo pamet (eni) uporabljamo.

rimljanka

Sijasaja! Saj ni objemanje prepovedano. Kakor kdo želi. 

Anemiilat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti