22. nov 2016 18:56
Predogleda jaz nimam. Včasih se je napisal prvi stavek foruma, ko sem šla z miško čez naslov, tega sedaj nimam. Drugače pa pri meni so samo bele in sive barve in modro oranžen naslov.
22. nov 2016 18:56
Predogleda jaz nimam. Včasih se je napisal prvi stavek foruma, ko sem šla z miško čez naslov, tega sedaj nimam. Drugače pa pri meni so samo bele in sive barve in modro oranžen naslov.
22. nov 2016 19:09
Moj okvirček je siv.
22. nov 2016 19:16
O kakšnih barvah govorite? Jaz imam še vedno vse belo ... No, tisti okvir z mojim nickom je oranžen, vse ostalo sbežno belo (no ja, svetlo siva je orodna vrstuca nad piljem za pisanje v forumu).
22. nov 2016 22:20
jade je napisal/a: |
Predogleda jaz nimam. Včasih se je napisal prvi stavek foruma, ko sem šla z miško čez naslov, tega sedaj nimam. Drugače pa pri meni so samo bele in sive barve in modro oranžen naslov. jade
|
Aha, ta predogled misliš, sem mislil da predogled, ko prišeš v forumu, ta je.
Tistega pa ni več ne, na mobilnih napravah ni miške in ne moreš iti čez...
22. nov 2016 23:23
jernej je napisal/a: | ||
Saj to pa imaš, Trixi. Že tale okvirček citata je rumen, kot primer ;-) Jernej - administrator kulinarika.net
|
Jernej, oprosti, ampak ni mi jasno, o kakšnem rumenem okvirčku govoriš? Okvirček citata je siv, tako kot vsi ostali (z izjemo oranžne pasice s ključnimi besedami in KulSlo nick-om (google chrome, IE). A je nova kulinarika na mobilnih telefonih bolj pisana kot "računalniška"?
23. nov 2016 6:47
Meni so citati na telefonu in tablici lepo nezno rumeni. Pa nasploh ste lepo naredili novo kulinariko, veliko preglednejsa kot prej pa zelo lepe slikce so sedaj.
23. nov 2016 8:11
No okvir (1 točka obrobe) je siv, zapolnjen je pa z rumeno barvo (ozadja). To je skoraj nemogoče, da ostali ne bi imeli rumene, ker je standardna koda barve ozadja.
23. nov 2016 8:32
Je mogoče, je
lp
23. nov 2016 8:59
Jaz imam citirano besedilo obarvano nežno rumeno, nekaj temu podobnega oz. še precej svetlejša barva:
23. nov 2016 9:33
Ognjič, ja tako je, to je ta barva citatov...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Bovla z metuljčki