23. nov 2016 12:54
Sem bla tih, pa bom še naprej tih.........na mojem Fonzitu ni nbenih oranžnih baru.........vse je nekaj v sivem...............mrbit sem pa jest en "farbentblint" ??????
23. nov 2016 12:54
Sem bla tih, pa bom še naprej tih.........na mojem Fonzitu ni nbenih oranžnih baru.........vse je nekaj v sivem...............mrbit sem pa jest en "farbentblint" ??????
23. nov 2016 12:56
UUUUUUUUUUU ja........smeškoti pa so pofarbani
23. nov 2016 13:02
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala.
23. nov 2016 13:38
Jernej, krasen poba si , kolk se trudiš za nas........
Ne misli, da se zdele delam norca iz tebe, ampak res ne vem, kam moram pogledat Una stara kulinarika..........dolg sem rabila, da mi je k srcu prirasla.........ta nova me bega.......ampak prmejdun, tud to bo enkrat, mala malca............
23. nov 2016 14:03
jernej je napisal/a: |
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala. Jernej - administrator kulinarika.net
|
Ne vidim. Pa me tudi nič ne moti
lp
23. nov 2016 14:39
jernej je napisal/a: |
A ste tako prijazne tiste, ki vidite citate bele, če zdaj pogledate, če jih vidite rumene? Hvala. Jernej - administrator kulinarika.net
|
Ne, Jernej, žal je še vedno vse belo.
23. nov 2016 14:46
Ognjič je napisal/a: |
Jaz imam citirano besedilo obarvano nežno rumeno, nekaj temu podobnega oz. še precej svetlejša barva: Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 23.nov 2016 09:00 |
Barva citata je prib. takšne barve, kot je dodala povezavo Ognjič.
23. nov 2016 15:57
Modro, pa oranžno pa zelene naslove na kulinarika.net... to pa vidite?
23. nov 2016 15:59
To pa vidim, ja.
lp
23. nov 2016 16:04
Ja, tudi jaz vidim barvne naslove.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pivski kruh
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom