Hvala vam za vse pohvale. Teh sem res zelo vesela.
poloni, linške piškote vseh vrst delam vedno po naslednjem ogromnokrat preverjenem receptu:
350 g moke/150 g sladkorja/ščepec soli/zavojček vanilinega sladkorja/limonina lupinica/100 g olupljenih mletih mandljev/250 g margarine/jajce (pečemo na 180°C) ter marmelada za namaz in sladkor v prahu za posip
Testo je tako super, da se da krasno valjati brez vsakih distančnikov. Tudi peče se enkratno. Recept je preverjen, sem ga posredovala že mnogim, in so vsi zelo pohvalno govorili o nastalih piškotih.
Recept je iz knjige Nova velika knjiga o peki (iz davnega leta 1997), ki je najboljša knjiga za sladice, ki jo imam. Vse, kar sem pekla iz te knjige, je uspelo v nulo. Če jo kje še dobite, nikar ne razmišljajte, ampak jo takoj kupite.

Kar se tiče lešnikovih trikotnikov, imam tudi čudovit recept, ki vedno uspe. Dobila sem ga od moje tete. Ti piškoti so všeč prav vsem jedcem. Preverila sem recepte na temo lešnikovih trikotnikov na Kul, obstaja eden, ki pa ni isti kot moj, tako da bom recept naložila na Kul. Zato spremljajte objave novih receptov. Če pa se komu neznansko mudi, pa ga lahko napišem tudi na forum.
LP
Anja