Kapetanovi dvori, trogir

cvetka5  

član od: 30.9.2010

sporočila: 44

tema odprta - 24. jun 2013 9:37 | ogledi: 5.630 | odgovori: 1

Ali je že kdo bil na dopustu v Trogirju oz. prav v Kapetanovih dvorih?? Kakšne izkušnje?

Lepo bodite! ;)

cvetka5

Sashika  

član od: 29.3.2006

sporočila: 639

26. jun 2013 12:41

Lani sva bila v Trogirju - mestece je majhno, s poletno-turističnim vrvežem, čisto simpatično. Najela sva apartma v centru mesta, v peš coni, in se hodila kopat ven - z avtom, peš ne prideš nikamor. Morje zelo lepo, čisto, našla sva tudi senco.

Sicer pa apartma nikakršen, bila sva izjemno nezadovoljna, osebje agencije (PORTAL), ki ga je oddajala, neprijazno do konca, vse jim je bilo težko, nobene pritožbe niso resno vzeli resno, zato sem se pritožila na Urad za varstvo potrošnikov - šlo je za zavajujoče oglaševanje - plačala sva dodatno za balkon, ki ga nisva mogla uporabljati, saj sta bili na 3 m2 dve klimi (poleg najine še ena), in je non-stop pihal ven vroč zrak. Ne kupim izgovorov, da je bila polna sezona, in da so utrujeni.... to je njihova služba, tako kot jaz morajo biti resni. Omenjam, ker ta agencija oddaja precej apartmajev v centru in okolici, bodite pozorni. 

 

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti