Ah jej, jaz mislim, da bi mi Kulinarika buteljko vina na teden še nekako oprostila, 7 l mleka pa nikakor....
Sonja
Ah jej, jaz mislim, da bi mi Kulinarika buteljko vina na teden še nekako oprostila, 7 l mleka pa nikakor....
SonjaSem se ustavila pri nemški družini in razmišljam, da bi jih prijavila socialni službi ;-)) Ker če starša v enem tednu spijeta vse tiste litre vina in nore količine piva ....
lp
http://zaspancki.si/| vanjatajnsek je napisal/a: |
Sem se ustavila pri nemški družini in razmišljam, da bi jih prijavila socialni službi ;-)) Ker če starša v enem tednu spijeta vse tiste litre vina in nore količine piva ....
lp |
4 litre vina in 20 steklenic piva, kaj pa je to? Mogoče pa otroka pomagata... ![]()
![]()
V resnici se mi zdi težko določit, kaj je v kateri steklenici...
Je pa že boljše pivo (B vitamin pa to) od cukrnatih pobarvanih vodic, ki jih golta naše ljudstvo - vsaj sodeč po tem, kaj se vali mimo blagajn merkatorjev, tušev, šparov itd.
Sonja
Povprečna kosila babic iz različnih držav sveta:
sašaHehe, zanimive 'osnovne' sestavine na strani 17 (Utah).
| tulka je napisal/a: |
Hehe, zanimive 'osnovne' sestavine na strani 17 (Utah).
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Evitine Jakobove pokrovače