Spet jaz, prosila bi vas še samo zaen majhennasvet.
Torto bom ˝oblekla˝ v smetano in nekje sem prebrala, da če hočem namazati na gladko, ne smem smetane zmiksati do konca, da mora biti še malo ˝tekoča˝, ali je to res?
Hvala! ![]()
lp
Darija50Spet jaz, prosila bi vas še samo zaen majhennasvet.
Torto bom ˝oblekla˝ v smetano in nekje sem prebrala, da če hočem namazati na gladko, ne smem smetane zmiksati do konca, da mora biti še malo ˝tekoča˝, ali je to res?
Hvala! ![]()
lp
Darija50Ne, samo da ni sesirjeno trda, oz da ni grudic...hitro si preko meje.
Jaz bi se namesto smetane zagotovo odločila za švicarsko ali italijansko masleno kremo z belo čokolado. Najlepše se dela in v hladilniku do trdega strdi, super za prevoz in ne zasmrdi kot smetana pogosto.
Bannanna a je ta krema kje med recepti? Je nisem še zasledila. A lahko prosim kakšno podrobnost? Hvala
patka
Najlepša hvala za tako hiter odgovor!![]()
Tudi jaz še nisem slišala za to kremo, mi jo lahko opišete ali podate kakšen recept prosim?![]()
Namreč do zdaj sem vedno delala s smetano, ki sem jo na torto nabrizgala, knjigo sem mislila ˝oblečti˝ v tičino maso pa je še nisem nikoli in si ne upam za takšen dogodek eksperimentirati. ![]()
Res hvala za vsak nasvet.![]()
jooj, tako dolgo sem pisala, da nisem videla objave, hvala!![]()
jaz bi naredil pravokotni biskvit ga prerezal in nato v sredini oblikoval izboklini iz punč mase se da zelo lepo oblikovat o količini pa toliko dva velika pekača že moreta bit če hče vsak probat en košček za (kos pa kaj več)
pek multipraktikPek multipraktik, hvala za vašo idejo, vendar sem kupila kar pekač v obliki knjige in še slabih 6 dni pa bo potrebno tortico narditi ![]()
Tako, da se res iz srca zahvaljujem vsem in vsakemu posebej![]()
Hvala!![]()
Lp
Darija50Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Rogljič Croque Madame