18. apr 2012 7:44
mamaF je napisal/a: |
K tej statistiki nekaj doprinese tudi izjemna priljubljenost in zelo veliko število zlatih prinašalcev pri nas. Pa seveda vse tisto, kar ste že prej navedle - nevzgojenost ljudi, neodgovornost staršev, ki pustijo otrokom siliti v "leeeej, prijaznega kuuužkaaa" ...
|
To tudi mene razjezi..bemomilo pa ne silit v njega, pa če izgleda še tak cuker. Tudi njim kdaj prekipi. Tudi oni imajo radi svoj mir. Mojo mami je pred kakšnimi 5 leti ugriznil sosedov škotski ovčar, ki je do tedaj z njo "okopaval" ali bolje rečeno zakopaval povrtnine na njivi. Ja vsekakor je bila sama kriva, je tudi sama to rekla. Zakaj je morala stegovati roko čez ograjo? Pes je pa najbrž bil izmučen od vročine, ki je bila takrat res "pasja", in je ugriznil. Čeprav je potem baje začel cviliti, ko je videl kaj se je zgodilo..Pri našem pokojnem mešancu sem vedno otroke stran odganjala. Nikoli ne veš kaj mu roji po glavi, ugriz pa se pozna vse življenje-še bolj strah.
Ampak saj smo vsi isti..vsaj jaz se kar stopim ko vidim kakšno mrcino. Ne stegujem pa rok, dokler me ne ovoha in se ne "pogovoriva". ZIHER je ZIHER ;)
Slikica pride :)
pe3ca