13. okt 2012 10:37
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Takile lastniki psov, kot izgleda da je pe3ca, me pošteno razkurijo. Pes se nima sam za potepat naokoli, ne glede na to, kako veliko kmetijo imate. V SLO poznam kar nekaj kmetij in vsi imajo kake sosede relativno blizu in slej ko prej se bodo tvojega psa bali. Že zdaj je velik, kaj šele bo. Pa cesto imate tudi kje kako? Kaj če slučajno povzroči nesrečo? In se pri tem ne poškoduje samo on ampak tudi ljudje v avtu? Pa divje živali? kaj če ga ugrizne kaka stekla lisica? Kot drugo se nima smisla jeziti na psa. Bodite toliko odgovorni in ga naučite pravilnega obnašanja! Tudi tvojega zadnjega stavka ne razumem: Kaj misliš s tem, da moraš biti za cartanje "politična"? Ko pride do domačih živali in ko vidim tako obnašanje s strani lastnikov, me mine sicer kar dober smisel za humor. Vanja |
Vanja, ne se razburjat. Če bi me poznala ne bi pisala takih komentarjev. Ker pa me ne poznaš, se pa raje vzdrži. Jaz tudi ne smetim pred tvojim pragom, čeprav me kdaj ima, da bi..
limnol je napisal/a: |
Lastnik in pes sta par - kakšen lastnik, takšen pes (ki, mimogrede, nima kaj sam iskati ne na sosedovem vrtu, ne v gozdu za vasjo). |
Limnol, če bi bil Pikec takšen kot jaz, potem bi bil najraje doma. In mimogrede, star je šele 7 mesecev-je kot otrok, ki ga zanima vse, zato raziskuje. Če ga sosedje sami kličejo na cartanje, potem predvidevam, da jih ne moti, ko jim polula travo. Ma bi rekla, da si ti po poklicu sodnica.
Moderato, hvala, da si se oglasil na komentarje. Kot sem obljubila, se tudi naredila. Prilepila sem sliko in dopisala kaj je novega. Potem pa odziv, da me spet ima, da ne bi več klikala na KUL-SLO stran.
Manca51, če ne bi skozi dvorišče potekala cesta (ki sicer ni urisana-je naše privat zemljišče in zato tudi naša dobra volja, da pustimo ljudem, da uberejo bližnjico do trgovine in pošte), potem bi zagradili še tam (2x 3,5 m). In tako kot tebi, tudi meni ni prav, da so psi na verigah oz v boksih. Naš knedl sicer ima boks, ampak je v njem samo ponoči in ko kaj delamo. Kakanje opravi na naši zemlji (ker imamo travnike okoli poslopja), takrat pa rad povoha še druge markacije in tako smukne na potep, ki pa ni še nikoli zelo dolgo trajal-se vrne na klic.
Petardica, kakšno krasoto imaš! Lepotička rada pozira ;) Tudi jaz sem bila prepričana, da ne bom mogla imeti še enega psa tako rada kot prejšnjega. Ampak po 2eh mesecih sem začutila, da sem pripravljena na novega družinskega člana, ki je to v pravem pomenu besede.
Jaz zaključujem s to temo. Če bi mojega knedlčka kdo rad spremljal (njegovo odraščanje), mi naj piše na zasebno sporočilo. Bom z veseljem poslala sliko in novičke ;)
LP
pe3ca