VANJA: MUAAAAAAAA

. Tako kot je že rekla predhodnica na tvoji strani z muffini, tudi jaz velem da ostaneš na KULINARIKI in da ti še slučajno na pamet ne pade, da bi nas zapustila 
Kolko pa si se en lepo potrudila in mi naredila kar celi jutranji jedilnik. Dodam samo še marmeljad in sem zmagal. Maslo pa itak fra.z grobo morsko soljo. MMMM.
HIHI, si pa se dobro spomnila mojega fanatizma okoli PZ in PIRINE MOKE :D. Bravo!! Takoj ko sem začel brati postopek priprave, so mi oči pri terminu MOKA, skočile na recept, da bi videl kakšna moka je navedena
.
Iz črne jih bom naredil. Sem sedaj čisto na črno nor. Sploh če skorjo še malo pod grilom zapečem.
Ja, to sem se tudi sam čudil, da ni pošinarih bilo noter, čeprav sem si vse pogledal na netu, ampak je oče vstrajal da je to über težko in naj še ne grem v ta projekt. Bom mu dal ja, bemomilomater. To je samo zato napisal, da ne bi sin to naredil 1,2,3 njemu pa še ni uspelo :D
Hvala še enkrat. Definitivno naredim tvoj zajtrk, ko me družina obišče. Lepo bo dišalo ob rani jutranji uri!
Aja, ŠE TO! Glede mojih eksperimentov. Me je te nah le izučilo (šel sem 3x na led, grrr) da se stvarem drugače streže kot sem si jaz zamislil.
Danes sem sicer naredil dobro kombinajšn jajc,kruha,česna,čebule,paprike,češnjevce in spekel vse v pečici.
A ker sem imel spet vsega preveč in 2 mesnini višjega cenovnega razreda in kot se spodobi, vsake po 10dag, je prevladovalo vse drugo, le njih nisem čutil. Naslednjič obvezno samo popečen kruhec na trake narezan, mesnine posebej in kakšni narezani siri.
Ali pa umešana jajca ali omleta, mesnine pa lepo posebej zraven popečene, da razvijejo aromo in da jih čutim.
MAter ej, sem kar malo jezen. Zato pa ste MAMAMIA in VANJA v joku, če slišita da kdo tako uniči kakšen pršut ali taboljšo mortadelo!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 23. 2012 13:21