30. maj 2014 1:51
Michael Jackson z Billie Jean (jasno not my favorite), Potem Chris Cornell s svojo verzijo in nazadnje David Cook s Chrisovo verzijo.
Chris Cornel je naredil svojo verzijo Dolly Parton-ove I will Always Love you...
30. maj 2014 1:51
Michael Jackson z Billie Jean (jasno not my favorite), Potem Chris Cornell s svojo verzijo in nazadnje David Cook s Chrisovo verzijo.
Chris Cornel je naredil svojo verzijo Dolly Parton-ove I will Always Love you...
8. jun 2014 18:35
V našem kraju, pa vsi že eno uro zastonj poslušamo Šifrerja v živo ![]()
![]()
Vsako leto je tako, placa za parkirat več ne boste našli, žejni in lačni pa ne boste odšli, pri sosedih je žurka celega naselja, vroče je... prav prijetno mi je v hladu stanovanja tole zapisat. In kaj se zunaj poje:
Prav zdaj, ena tako zabavna kvantaška:
" Umrla je država "
prav zdaj je spet aktualna... nesem ven vrč z zdrobljenim ledom, vodo in bezgovim sokom
8. jun 2014 19:15
In zdaj: Za prijatelje, si je treba čas uzet, se poveselit in kdaj znat potrpet...
preden v noč se zlije dan, preden življenje nam obrne drugo stran, poglejmo si, še enkrat v oči, stisnimo si roko.
Glasno povejmo vsem bližnjim, kako radi jih imamo... jutri morda, na poti sami ostanemo...
Jaooo, spet sem zašla ![]()
18. jun 2014 20:12
Jaz pa grško glasbo trenutno.
mopsika
3. jul 2014 6:40
Vedno znova...aaaaahhhhhhhh ![]()
1. ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=XVEkijYJwLQ
2.![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=N36csz8_sPY
3. jul 2014 12:19
Že nekaj dni grško glasbo. ![]()
![]()
![]()
3. jul 2014 13:17
Jaz grem pa jutri na Begin(i)e ![]()
3. jul 2014 14:54
Jaz pa najbolj uživam ob poslušanju (in igranju) Georga Gershwina in njegovih jazz/klasika genialnih stvaritev, sploh kakšna 'Rapsodija v modrem'. Sicer pa vselej rad poslušam kakršnokoli klasiko :) Glede pesmi današnjega časa pa niti ne spremljam.
Andrejmocnik
3. jul 2014 16:16
Zdravo, Andrej, sem poiskala in zdaj poslušam Georga Gershwina,dobra glasba
imam rada klasiko.
Predlagam ti tudi melodije Jamesa Lasta. ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi

Bujta repa